fbpx

Lancôme Juicy Shaker Matte Lipgloss No. 270 Beige Vintage

Lancôme Juicy Shaker Matte Lipgloss No. 270 Beige Vintage

Eerder reviewde ik al de Lancôme Juicy Shaker Lipgloss No. 151 Cherry Symphony. Omdat ik zo’n fan was van de ”mini lipgloss in een cocktailshaker” besloot ik om de matte variant ook te kopen. Gewoon, voor de heb 😉 . En ik werd niet teleurgesteld! Wat een intense pigmentatie en de kleur houdt super lang en mooi op mijn lippen. Daarnaast is de Lancôme Juicy Shaker Matte Lipgloss No. 270 Beige Vintage ook nog eens verzorgend. Wat wil een vrouw nog meer?

De verpakking en formule

Lancôme Juicy Shaker Matte Lipgloss No. 270 Beige Vintage

Wat mij betreft is Lancôme er met deze verpakking goed in geslaagd om iets heel nieuws en leuks weg te zetten. Maar wel iets wat tegelijkertijd nog steeds goed bij het chique en klassieke merk past. Ik vind dit knap gedaan en de verpakking spreekt mij erg aan. Ik vind bijvoorbeeld de verpakkingen van Too Faced en Benefit ook heel erg leuk, maar totaal geen luxe uitstralen. Dan trekt het mij toch minder. Ik ging voor de kleur No. 270 Beige Vintage omdat dit mij een mooie, everyday en dus erg draagbare kleur leek.

De applicator

Lancôme Juicy Shaker Matte Lipgloss No. 270 Beige Vintage

Volg jij ons al op Instagram?

De applicator is een soort spons met allemaal fijne haartjes. De applicator voelt fijn en zacht aan op de lippen. Maar is in mijn ogen wel wat grof voor zo’n intens gepigmenteerde kleur als deze. Waar het aanbrengen van de lipgloss met de vrij transparante, originele variant prima ging, vind ik het voor deze matte tint toch een beetje lastig. Maar wat moeilijk gaat, gaat ook en uiteindelijk als je er even de tijd voor neemt kan je de lipgloss strak op je lippen krijgen. Oefening baart hierbij kunst!

Swatches

Lancôme Juicy Shaker Matte Lipgloss No. 270 Beige Vintage

Voordat je de Juicy Shaker Matte aanbrengt moet je hem even schudden / ”shaken”. Dan mengen de pigmenten en de olie zich met elkaar en dringen ze door tot de applicator. Dus voor het maken van deze swatches stond ik even heftig te shaken, haha. Anders dan bij de originele variant is deze variant altijd 100% (zo niet 200%) dekkend. Het maakt dus geen verschil hoe lang je shaked, de dekking is altijd hetzelfde. Zoals je ziet is de lipgloss heel erg gepigmenteerd.Zoals Lancôme ook beloofd! De kleur Beige Vintage pakt precies uit zoals ik had gehoopt; nude en draagbaar. Mooi!

Conclusie en resultaat

Lancôme Juicy Shaker Matte Lipgloss No. 270 Beige Vintage

Eerst wilde ik deze ietwat gênante foto niet posten, maar daarna dacht ik ‘ach hij is eigenlijk wel grappig’. Ook zie je mijn mat gele Dior eyeliner goed, een van mijn favorieten van de laatste tijd.

Lancôme Juicy Shaker Matte Lipgloss No. 270 Beige Vintage

De Lancôme Juicy Shaker Matte Lipgloss No. 270 Beige Vintage is zoals je ziet mat. Als je hem net opbrengt is hij nog niet mat, maar hij droogt mat op. Wat ik mooi vind aan deze formule is dat de lipgloss mat is, maar de lippen totaal niet uitdroogt. Anders dan met andere matte lip producten voel je deze helemaal niet zitten. En hij geeft niet af op glazen / kleding whatever, wat ik een tweede pluspunt vind. Tenslotte is de lipgloss ook voedend en is de verpakking super leuk. Zoals je al doorhad, ik vind dit echt een grote hit en draag hem heel erg vaak!

 

Ik heb de Lancôme Juicy Shaker Matte Lipgloss No. 270 Beige Vintage zelf gekocht voor € 26,82.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *