fbpx

Lancôme L’Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 (duo review)

Lancôme L'Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 Review

Ik schreef al over deze Lancôme L’Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 in mijn lente wishlist. En toen ik in Rotterdam was met Eveline hebben we hem allebei gekocht! We konden hem nog niet swatchen omdat ze bij De Bijenkorf nog geen testers hadden. Maar omdat hij zo mooi was konden we hem gewoon niet laten liggen. En dus kochten we hem zonder te swatchen. Maar of dat nou zo slim was……

Het design

Lancôme L'Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 Review

Lancôme L'Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 Review

Volg jij ons al op Instagram?

Wat een prachtig design!  Heel anders dan het standaard chique klassieke zwart van Lancôme, net zo chique maar dan in een vrolijk en hippe look.  Alleen al van het omhulsel word ik blij, maar van het zien van de lip topcoat  zelf ben ik  helemaal happy 😉 . Het lacht, glanst en glittert je tegemoet.  Ik kan niet wachten om het te uit te proberen!

Een lipstick top coat met glitters

Lancôme L'Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 Review

Lancôme L'Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 Review

“Voel je een echte Parisienne met doorschijnende glanzende lippen met de limited edition L’Absolu Rouge uit de voorjaarscollectie Café Bônheur van Lancôme!”

Lancôme’s Limited Edition L’Absolu Rouge is een doorschijnende Lip Top Coat,  ideaal op zichzelf voor een zwoele maar ingetogen look, of als een manier om glitter toe te voegen aan je favoriete L’Absolu Rouge lipstick. De top coat is onderdeel van de Lancôme Café Bonheur limited edition lente collectie. Eveline kocht van deze collectie ook de Alphabet in Capitals blush. Klik hier om haar review te lezen.

De L’Absolu Rouge is vanaf nu te koop  als lip topcoat die je lippen mooier maakt met een prachtige glans – een universele kleur die je lippen een vleugje glans geeft en de meest moeiteloze “geen make-up make-up look”  creëert.  Nou,  wie wil dit nu niet uitproberen? Ik wel in ieder geval!

Lancôme L'Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 Review

Wat een bijzonder mooi exemplaar! Geweldig , prachtig, elegant, subtiel en met een heerlijk fris uiterlijk. De omschrijving van Lancôme liegt er ook niet om: de lippen blijven acht uur lang vochtig, zacht en comfortabel. De lip coat is verrijkt met antioxidant-rijke vitamine E om de lippen te beschermen tegen omgevingsinvloeden.

Lancôme L'Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 Review

Swatch

Lancôme L'Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 Review

Resultaat en conclusie over een lipstick heen

Ai,  op de foto hierboven zie je niet echt heel erg veel glans of glitter.  Ik heb het toch behoorlijk dik opgebracht. Hopelijk is op mijn lippen het resultaat beter en vooral spectaculairder zichtbaar.

Hieronder zie je voor en na foto’s van de Lancôme L’Absolu Rouge Café Bonheur top coat over een lipstick heen:

Wilma – voor de topcoat

Lancôme L'Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 (duo review) voor

Wilma – na de topcoat over de lipstick heen

Lancôme L'Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 (duo review) na

Van deze topcoat verwacht ik een mooie zacht glanzende (en niet plakkerige) finish met een subtiel glittertje voor net dat beetje extra! Maar het valt zo ontzettend tegen (ik ben echt helemaal in shock). Ook al wil ik liever zeggen hoe geweldig het is, maar sorry het valt echt zo tegen! Ik heb het  een paar keer proberen aan te brengen, want de topcoat is zo hard en ik dacht misschien wordt deze na een paar keer gebruik wel wat zachter.  Maar nee,  al hoop  ik nog zo dat er een prachtig glans op mijn lippen komt, helaas er is helemaal niets te zien. Als ik de topcoat aanbreng over een vrij matte lipstick heb ik alleen maar het idee dat deze de lipstick wegveegt. Breng ik de topcoat na enkele uren aan over een matte lipstick (die dan vrij droog aanvoelt) dan voel ik echt wel dat mijn lippen iets zachter en voller aanvoelen, maar zonder glans of glittertjes. Nou ja, misschien 2 minuscule glittertje die na 5 minuten niet eens meer zichtbaar zijn.

Eveline – voor de topcoat

Lancôme L'Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 (duo review) voor

Eveline – na de topcoat over lipstick heen

Lancôme L'Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 (duo review) na

Tsja….. Wat kan ik hierover zeggen? Ik ben het eens met Wilma, je ziet er gewoon simpelweg helemaal niks van. Sommige keren zie je een enkele ‘awkward’ glitter die dan na een tijdje ook van je lippen verdwijnt. Mijn lippen voelen wel iets zachter en gladder aan nadat ik deze topcoat eroverheen aanbreng maar daar koop je natuurlijk niet zo’n duur product voor. Er zijn veel betere lippenbalsems te vinden voor veel minder geld. Daarnaast blijft mijn lipstick ook niet langer zitten met het dragen van deze topcoat. Sorry Lancôme, maar deze topcoat is gewoon echt een tegenvaller!

Resultaat en conclusie los gedragen

Lancôme L'Absolu Rouge Café Bonheur Top Coat Spring 2019 (duo review) los gedragen

Wilma: Als ik deze topcoat op mijn lippen aanbreng (zonder lipstick) voelt het echt wel als voedend aan,  maar dit gevoel duurt maar even.  Misschien komt ‘dit’ gevoel ook wel omdat er gewoon niets te zien is op mijn lippen. En de mooie glitters dienen voor mij meer als een zachte scrub, want de lip topcoat is namelijk zo hard van samenstelling en de glittertjes voelen ook wat ‘ruw’ aan.

Ik kocht deze Limited Edition L’Absolu Rouge topcoat omdat hij er zo geweldig mooi uitziet en met de wens op spectaculaire lippen.  Ik zou deze topcoat eerder omschrijven als een heel erg luxe lipscrub met een klein beetje voeding erin. Mijn verwachting was zo hoog en deze topcoat is prachtig om te zien maar doet heel erg weinig;  voor dit geld koop je naar mijn mening dus een heel erg luxe licht voedende lipscrub uitgevoerd in een mooi design.

 

Eveline: Mijn moeder omschrijft haar topcoat als een lip scrub. Die ervaring deel ik dan weer niet. Mijn topcoat voelt niet hard aan op de lippen, maar ik heb die van haar geprobeerd en die voelt dus wel echt scrubbend aan. Bizar. Zoals je ziet op de foto hierboven zie je ook niks van de topcoat als je hem los draagt. En super voedend is hij niet, dus dan draag ik liever een lippenbalsem die wél echt voedt en een leuk kleurtje heeft. Jammer!

 

Wij hebben de Lancôme L’Absolu Rouge Café Bonheur top coat spring 2019 allebei zelf gekocht voor € 34,00 per stuk.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

1 Reactie

  1. Tessa
    24 april 2019 / 19:04

    wat zonde dat die zo tegen is gevallen. de verpakking is wel heel mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *