fbpx

Lancôme L’Absolu Rouge Lipstick 06 Rose Nu

Lancôme L'Absolu Rouge Lipstick 006 Rose Nu

De lipstick van Lancôme L’Absolu Rouge is allang een van mijn favorieten! Enige tijd terug is deze uitgebracht in een nieuw jasje; met een kliksysteem. Je klikt aan de bovenkant en de lipstick komt er aan de onderkant uit. Hoe luxe wil je het hebben? De huls is prachtig van vorm en maakt mij blij als ik er naar kijk. Van de hoeveelheid kleuren word ik zo mogelijk nog blijer. Er zijn op dit moment 43 kleuren: 8 sheer,  28 cream en 7 matte. Altijd als ik make-up aan het bekijken ben koop ik eigenlijk altijd een lipstick, vaak eentje die bij de kleding past die ik op dat moment aan heb. Je snapt dat ik dus behoorlijk wat lipsticks heb. Er zijn zoveel mooie tinten lipstick en ik vind het jammer dat niet alle tinten mooi staan bij mij, anders zou ik echt alles uitproberen. Zomers draag ik wat fellere tinten, maar in de andere seizoenen kies ik voor iets minder uitgesproken tinten. De kleurkeuze van een lipstick is natuurlijk heel persoonlijk, mijn laatste aankoop is de Lancôme L’Absolu Rouge Lipstick 06 Rose Nu. Het is een zachte tint roze uit de cream serie, die met een gemak overdag gedragen kan worden maar het ‘s avonds ook heel goed doet.

Lancôme L'Absolu Rouge Lipstick 006 Rose Nu

Hoe op te brengen

Ik breng deze lipstick heel klassiek op. Eerst gebruik ik een lipliner in ongeveer dezelfde tint en daarna breng ik de lipstick gewoon aan. Niet te dik want om alles precies goed op de lippen te krijgen gebruik ik daarna een kwastje.  Hiermee kun je de lippen precies opvullen. En het is mijn ervaring dat de lipstick dan altijd erg goed blijft zitten, omdat je met het kwastje ook alle lijntjes opvult. Je kunt de Lancôme L’Absolu Rouge ook aanbrengen met het topje van je ringvinger en daarna in kleine bewegingen uitsmeren; deze manier heb ik zelf ook weleens geprobeerd. Maar ik vind het fijner om met een kwastje te werken (geen vieze vingers zodat je deze weer af moet poetsen).

Lancôme L'Absolu Rouge Lipstick 006 Rose Nu

Volg jij ons al op Instagram?

Resultaat

Lancôme L'Absolu Rouge Lipstick 006 Rose Nu

De cream  uitvoering van Lancôme L’Absolu Rouge is romig met een mooie zijdezachte finish. Het hydrateert de lippen en geeft ook nog eens volume. Het voelt de hele dag comfortabel aan, niet vettig maar juist heerlijk luchtig. Niets is zo erg als een lipstick die op een gegeven moment het gevoel geeft dat je lippen uitdrogen. En dat je zo’n samengeperst mondje krijgt, herkenbaar? Nou met deze lipstick overkomt je dat echt niet! Ik kan deze van harte aanbevelen en met zoveel mooie kleuren is er voor iedereen iets te kiezen. Ik vind deze kleur, 06 Rose Nu, erg flatterend staan. Deze zal goed staan bij bijna elke huidskleur.

Lancôme L’Absolu Rouge in het mat

Toen ik van de week naar de nieuwe herfst/winter make-up ging kijken, zag ik dat er behoorlijk wat matte lipsticks aanwezig zijn in het assortiment.  Bij het woord mat denk ik gelijk aan droog en niet geschikt voor 40+ en 50+ lippen.  Maar toch kan ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen om de matte versie van de Lancôme L’Absolu Rouge eens uit te proberen; deze belooft namelijk comfortabel en romig aan te voelen. Op het moment dat ik dit neerschrijf ben ik al om en ga de volgende keer de matte versie reviewen 🙂

 

 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *