fbpx

Lancôme Monsieur Big Limited Edition Mascara

Lancôme Monsieur Big Limited Edition Mascara Review

De Lancôme Monsieur Big Mascara viel mij op omdat het omhulsel zo anders is dan alle andere mascara’s van Lancôme. Ik weet niet beter dan de mascara’s van Lancôme altijd zwart zijn en een vrij sierlijk uiterlijk hebben. Deze limited edition is roze van kleur met glitters erop. Overigens is de normale uitgave wel zwart (zonder glitters) met een roze middenstukje! Beiden zijn vrij modern van vormgeving, iets minder sierlijk uitgevoerd namelijk gewoon recht zonder vorm erin!

Over de Lancôme Monsieur Big Limited Edition Mascara

Lancôme Monsieur Big Limited Edition Mascara Review

Lancôme Monsieur Big Limited Edition Mascara Review

Monsieur Big belooft onmiddellijk volume, een intense zwarte kleur en een zeer lange houdbaarheid. Een instant valse wimper effect in één streek!  De formule houdt 24 uur , waardoor je dus de hele dag prachtige diepzwarte wimpers hebt! Ik ga het uitproberen en ben erg benieuwd 🙂 .

De borstel

Lancôme Monsieur Big Limited Edition Mascara Review

Lancôme Monsieur Big Limited Edition Mascara Review

Volg jij ons al op Instagram?

De borstel van Monsieur Big is vrij dik en groot  De naam is dus goed gekozen door Lancôme  🙂 . De haartjes van de borstel staan wijd uit elkaar. Ik heb van mezelf redelijk lange wimpers dus kan wel goed omgaan met deze grote borstel. Als je wimpers niet zo lang zijn,  denk ik dat deze borstel niet zo gemakkelijk voor je te gebruiken is.  Al staat in de beschrijving wel dat de applicator een precieze look zonder moeite geeft. De borstel zal dus voor ieder een persoonlijke keuze zijn om uit te maken of die fijn is in gebruik of niet.

Gebruik en resultaat

Lancôme Monsieur Big Limited Edition Mascara Review

Lancôme Monsieur Big Limited Edition Mascara Review

Lancôme Monsieur Big Limited Edition Mascara Review

De kleur vind ik echt mooi, heel intens zwart en na één laagje zijn alle haartjes voorzien van een diepzwart laagje mascara.  De structuur vind ik wat droog lijken, waardoor mijn wimpers wat aan elkaar lijken te plakken.  Het volume ontstaat als je het borsteltje aan de wortel van de wimpers zet en dan met een snelle zigzagbeweging naar de punt van de wimpers toebrengt.  Je moet snel zijn want de mascara droogt snel;  een 2e laagje opbrengen is dan ook bijna onmogelijk.  Ik heb het geprobeerd maar dan krijg je echt plakwimpers waar ‘klontjes’ op zichtbaar zijn.  En die vallen in de loop van de dag eraf met als gevolg zwarte mascara-stipjes onder je ogen.

Als je Monsieur Big dus snel opbrengt heb je echt 24 uur lang het  valse wimper effect, prachtig diepzwart.  Zelf vind ik het niet helemaal mijn mascara.  Ik heb liever een mascara die je dus echt in laagjes kunt aanbrengen en je wimpels mooi van elkaar scheidt en volume geeft en ook nog een beetje glanst.  Maar zo heeft ieder zijn voorkeur!

 

Ik heb de Lancôme Monsieur Big Limited Edition Mascara zelf gekocht voor € 33,88.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *