Lavera MY AGE Natuurlijke Anti-Aging Producten

Lavera MY AGE Natuurlijke Anti-Aging Producten Review

Huidveroudering tegengaan op natuurlijke wijze, hiervoor staan de producten van Lavera. Het cosmetica merk Laverana produceert, onder de naam lavera, al meer dan 30 jaar natuurlijke cosmetica, waarbij productkwaliteit de hoogste prioriteit heeft. Het assortiment bestaat uit ongeveer 250 verzorgings- en make-upproducten. Deze voldoen aan de hoogste normen voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Elk product wordt in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Uit de Lavera MY AGE anti-ging lijn review ik vandaag het Oil Serum, Firming Dagcrème en Regenerating Nachtcrème!

 

Over Lavera MY AGE Natuurlijke Anti-Aging Producten

Lavera MY AGE Natuurlijke Anti-Aging Producten Review

Volg jij ons al op Instagram?

“Rimpels worden zichtbaar doordat het collageen in de huid afneemt. Een enzym dat hiervoor zorgt is elastase. Biologische hibiscusbloem-extract is een natuurlijk ingrediënt dat elastase remt. Daarnaast hebben studies aangetoond dat biologische hibiscusbloemextract ook pigmenten kan verhelderen. Een ander natuurlijk ingrediënt dat huidveroudering tegengaat is ceramiden van natuurlijke oorsprong. Dit zijn vetten (lipiden), die je huid van nature bevat. Ceramiden helpen het natuurlijke vochtverlies te verminderen, houden je huid elastisch en beschermen tegen schade van buitenaf. De MY AGE-lijn is vrij van synthetische ingrediënten en microplastics, en is veganistisch.

Het is niet anders, maar vanaf ongeveer je 50ste levensjaar verandert je huid nu eenmaal. Diepere rimpels, vochtgebrek en pigmentvlekjes als gevolg van jarenlange UV-schade, worden duidelijker zichtbaar. Dit proces is helaas niet te stoppen, wel kun je het vertragen door ervoor te zorgen door je huid in goede conditie te houden. Met de lavera MY AGE-lijn kun je dit doen op een natuurlijke manier!”

Lavera MY AGE intensief olieserum

Lavera MY AGE intensief olieserum review

Het MY AGE olieserum voedt de huid direct intensief en verstevigd. Het geeft de huid merkbaar meer veerkracht en elasticiteit. De hoogwaardige olieformule zorgt voor een soepele huid – zonder dat het plakt.

De kenmerken van lavera MY AGE olieserum op een rijtje:

 • Verzorging van ouderdomsvlekken
 • Voor een elastische, veerkrachtige, ontspannen huid
 • Geeft bijzondere intensieve verzorging

Conclusie

Lavera MY AGE intensief olieserum review

Het MY AGE olieserum breng je aan voor de dag- of nachtcrème op de gereinigde huid. Je masseert het zachtjes in de huid met je vingertoppen. Ik vind het een fijn serum, ook voor overdag omdat het niet plakt zodat je zonder problemen daarna foundation kan opbrengen.  Het geeft mijn huid een goede hydratatie en veerkracht. De geur vind ik subtiel bloemig en fris ruiken.

Lavera MY AGE olieserum kost  € 23,99/30 ml en is onder andere online verkrijgbaar bij Bewustwinkelen.nl 

Lavera MY AGE dagcrème

Lavera MY AGE dagcrème review

De zachte, rijke MY AGE dagcrème wordt snel opgenomen door de huid. De huid voelt glad en soepel aan. Het zorgt voor een stralende teint en een goed begin van de dag!

De kenmerken van lavera MY AGE dagcrème op een rijtje:

 • Zorgt voor versteviging van de huid
 • Houdt de huid elastisch en veerkrachtig
 • Geeft een frisse, egale teint
 • Voor verzorging van ouderdomsvlekken

Conclusie

Lavera MY AGE dagcrème review

Ik vind de lichtroze textuur van de MY AGE dagcrème uitnodigend net als de zachte bloemige geur.  ’s Ochtends breng je de dagcrème aan op een gereinigde huid, over het MY AGE olieserum! ‘Vroeger ’ gebruikte ik alleen maar een dagcrème, maar dit vind ik allang niet meer toereikend.  Hoe rijk de dagcrème ook mag zijn, een serum is wat mij betreft ondenkbaar in mijn beauty ritueel. Het laat de opvolgende producten beter zijn werk doen en/of geeft net dat extraatje waar je huid op wacht.

Lavera MY AGE dagcrème kost  € 20,99/50 ml en is onder andere online verkrijgbaar bij Bewustwinkelen.nl 

Lavera MY AGE nachtcrème

Lavera MY AGE nachtcrème review

De MY AGE nachtcrème heeft een bijzonder rijke formule en stimuleert het huideigen herstel gedurende de nacht, waardoor de huid ’s ochtends ontspannen, zacht en soepel aanvoelt.

De kenmerken van lavera MY AGE nachtcrème op een rijtje:

 • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
 • Zorgt voor versteviging van de huid
 • Houdt de huid elastisch en veerkrachtig
 • Voor verzorging van ouderdomsvlekken

Conclusie

Lavera MY AGE nachtcrème review

Het gebruik van anti-aging producten zijn voor mij inmiddels gewoon normaal geworden. Ik gebruik alleen nog maar producten waar anti-aging ook werkelijk op staat. De rijke MY AGE nachtcrème masseer je zachtjes in de huid na de reiniging en na het MY AGE olieserum. Zo wordt je ’s morgens met een soepele en goed gevoede huid.

Ik gebruik zelf altijd graag producten uit één lijn, want ik geloof erin dat deze elkaar versterken!  In de MY AGE lijn is ook nog een oog- en lipcontourcrème verkrijgbaar!

Lavera MY AGE nachtcrème kost  € 22,49/50 ml en is onder andere online verkrijgbaar bij Bewustwinkelen.nl 

 

De lavera MY AGE lijn voor de rijpere huid is een mooie kennismaking met natuurlijk cosmetica die in staat is om je huid te verzorgen zonder synthetische ingrediënten 🙂 . Ik kan de Lavera MY AGE lijn van harte aanbevelen, het zijn fijne natuurlijke producten voor een zachte prijs!

 

De producten van Lavera zijn onder andere online verkrijgbaar bij Bewustwinkelen.nl, DA.nl, Sebio.be en bij zelfstandige drogisterijen en natuurwinkels.

                                       

Deze review bevat gekregen producten

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *