fbpx

Beautytijd x Cellics Smoothie

Op de blog van Cellics kun je al meerdere recepten vinden om een lekkere Cellics smoothie te maken. Deze smoothies bevatten gezonde ingrediënten die stuk voor stuk goede eigenschappen bevatten voor de huid. Wij als Cellics lovers kunnen natuurlijk niet achterblijven. Daarom hebben wij een speciale Beautytijd x Cellics smoothie bedacht 🙂 !

Bekijk bericht

Cellics Cell Pure Voedingssupplement

Heb je last van een onzuivere huid? Ervaar je bijvoorbeeld ernstige acne, eczeem of bijvoorbeeld rosacea? Dan is Cellics Cell Pure van harte aan te bevelen.

Bekijk bericht

Cellics Cell First & Cell Omega Voedingssupplementen

Vandaag review ik de Cellics Cell First, een vitaliteit en energie booster die gericht is op het zo lang mogelijk behouden van collageen in de huid. Dit is dus meer geschikt voor de wat jongere huid, zoals de mijne, omdat mijn huid nu nog (ik ben 28) voldoende collageen zou moeten hebben en aan zou moeten maken.

Bekijk bericht

New Nordic Hair Volume Tabletten | Haarvitaminen

Het Scandinavische merk New Nordic introduceert een voedingssupplement voor mooi, volumineus en gezond haar. New Nordic Hair Volume heeft een unieke formule die appelextract met procyanidine B2 combineert met biotine, koper en zink.

Bekijk bericht

Kruidvat Oh My Beauty Gummies: Oh My Hair, Oh My Skin & Oh My Sun

Kruidvat heeft drie nieuwe beauty gummies uitgebracht, namelijk de Oh My Hair, Oh My Skin & Oh My Sun. Vandaag vertel ik je meer over deze Kruidvat gummies.

Bekijk bericht

HairLust Hair Growth Formula Gummies Haarvitaminen

Ik probeer graag haargroei supplementen. Deze HairLust Hair Growth Formula Gummies bevatten geen suiker en smaken heerlijk, een dubbel pluspunt voor mij!

Bekijk bericht

CureSupport Liposomal Vitamin C Sinaasappel

CureSupport is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige voedingssupplementen. Cure Support heeft als inspiratie ‘absorptie’.

Bekijk bericht