fbpx

Kruidvat Oh My Beauty Gummies: Oh My Hair, Oh My Skin & Oh My Sun

Kruidvat heeft drie nieuwe beauty gummies uitgebracht, namelijk de Oh My Hair, Oh My Skin & Oh My Sun. Vandaag vertel ik je meer over deze Kruidvat gummies.

Bekijk bericht

HairLust Hair Growth Formula Gummies Haarvitaminen

Ik probeer graag haargroei supplementen. Deze HairLust Hair Growth Formula Gummies bevatten geen suiker en smaken heerlijk, een dubbel pluspunt voor mij!

Bekijk bericht

CureSupport Liposomal Vitamin C Sinaasappel

CureSupport is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige voedingssupplementen. Cure Support heeft als inspiratie ‘absorptie’.

Bekijk bericht

Bional Stress Balans (duo review)

Alle Bional gezondheidsproducten zijn gebruiksvriendelijk. Op basis van sterke, geconcentreerde extracten uit planten en bloemen, kunnen de Bional producten geest en lichaam ondersteunen. Wij kregen de Bional Stress Balans opgestuurd en die kwam natuurlijk wel van pas de afgelopen tijd!

Bekijk bericht

Sugarbearhair Hair Vitamins (haarvitaminen)

Sugarbearhair haarvitamines, wie kent ze niet? Deze schattige blauwe beertjes zijn denk ik een van de meest celebrity endorsed (door beroemdheden gepromote) producten die op dit moment te koop zijn. Bijvoorbeeld Kylie Jenner, Vanessa Hudgens en Khloe Kardashian zijn groot fan en posten regelmatig een foto met een blauw beertje op de ‘gram. Maar werken ze ook echt? Of is het vooral door hype en marketing eromheen dat ze zo ontzettend bekend zijn geworden? Ik heb ze drie maanden geslikt en in deze blog vertel ik je er alles over. 

Bekijk bericht

Cellics Cell Elixer & Cell Omega Premium Quality Voedingssupplementen

Cellics Cell Elixer is het ‘profesional beauty product of the year 2018’ geworden. Cell Elixer is dé anti-aging formule die van binnenuit zorgt voor collageen opbouw van de huid.

Bekijk bericht

Een bezoekje aan Uskin voor een Collageen scan (huidmeting) & Cellics introductie

Ongeveer een maand geleden brachten Wilma en ik een bezoekje aan Uskin in Best. Uskin is een kliniek voor huidverbetering en ligt prachtig afgelegen midden in de natuur. Zij bieden verschillende luxueuze behandelingen voor diverse huidproblemen. Maar wij kwamen niet bij de kliniek voor een huidbehandeling. Wij kwamen namelijk voor een huidmeting en een introductie voor Cellics.

Bekijk bericht