Mijn Tassen Collectie

In de trant van iets meer lifestyle en persoonlijke artikelen op Beautytijd.nl leek het me leuk om jullie mijn tassen collectie te laten zien. Mijn tassen zijn mijn grote trots (naast mijn make-up en skincare verzameling) en ik draag ze allemaal vaak.

Bekijk bericht

Mode: van klassiek tot hip bij Jeroen Beekman

Ik vind mode een essentieel onderdeel van het dagelijks bestaan, al loop ik zeker niet altijd in de laatste trends.

Bekijk bericht

Musthaves voor een mooie huid

Al lang voordat ik blogde over beauty verdiepte ik me voor elk seizoen in de make-up trends van het aankomende seizoen. Dé trend van de…

Bekijk bericht

Kneipp Home Fragrances Geurstokjes

Wist je dat Kneipp ook Home Fragrances oftewel ‘Geurstokjes’ in het assortiment heeft? Kneipp is alom bekend van de heerlijke bad & douche producten en de fijne lichaam-en gezichtsverzorgingsproducten.

Bekijk bericht

Satin-Pillow Kussensloop

Steeds vaker zie je op internet en Instagram zijden kussenslopen voorbij komen. De Satin-Pillow zijden kussenslopen worden gemaakt van 100% polyester satijn en dragen bij aan de verzorging van je huid en haar.

Bekijk bericht

Leeff Verzorgingslijn in de geur Fabulous Fig

Hoe leuk zijn deze producten uit zeeplijn, verpakt in een ‘wijnfles’,  van het merk Leeff! Deze originele en verrassende verzorgingsproducten zijn een verrijking voor je interieur.

Bekijk bericht

Skin for Skin Thee Tea Liscious & Tea Amo (duo review)

Een kopje thee van verse theeblaadjes vind ik altijd heel smaakvol. Vandaag mijn review over Skin for Skin Thee Tea Liscious & Tea Amo!

Bekijk bericht