BALDINI by TAOASIS Biologische Aroma’s + WINACTIE

De naam TAOASIS is een synthese van het Chinese TAO en het Arabische OASIS en betekent vrij vertaald “leven in harmonie met de natuur”. Om het volledige scala aan natuurlijke actieve ingrediënten te verkrijgen, worden alleen de beste en 100% natuurlijk zuivere etherische oliën geselecteerd voor TAOASIS.

Bekijk bericht

Vedax Heemst Keelsiroop

Vedax Heemst Keelsiroop biedt verzachting bij hoest en keelkriebels dankzij 100% natuurkracht van de Heemstwortel.

Bekijk bericht

Skin for Skin The Ultimate Christmas Box + WINACTIE

Van het Nederlandse merk Skin for Skin hebben wij twee Ultimate Christmax Boxen ontvangen! Één voor onszelf en één om weg te geven in een WINACTIE aan onze volgers.

Bekijk bericht

Wasparfum van Le Essenze di Elda

Soms kom je dingen tegen in het leven waar je gewoon echt instant gelukkig van wordt. Als je me 10 jaar geleden, toen ik 18 jaar was, had gezegd dat dit op mijn 28e wasparfum zou zijn, had ik je vierkant uitgelachen. Maar het is wel echt zo.

Bekijk bericht

My Jewellery Adventskalender 2020

“Let the X-Mas countdown begin” met de limited edition My Jewellery 2020 Adventskalender! De kalender is verpakt in een luxe doos, wat het een leuk…

Bekijk bericht

Geweldige gepersonaliseerde Kerstsokken van Kerstsok.shop

Via Kerstsok.shop bestelde ik deze 3 Kerstsokken. Voor mij hoort James, de kat, echt bij ons gezinnetje en daarom moest hij ook zijn eigen sok. Ze hebben uiteraard ook Kerstsokken voor honden! En ook nog kleinere kerstsokjes voor baby’s en kindjes, zo schattig.

Bekijk bericht

Scento Black Vanilla & Snowdrop Geurstokjes

Vandaag review ik de limited edition Scento Black Vanilla & Snowdrop Geurstokjes.

Bekijk bericht