Louis Widmer CC Cream Naturel 01 & Bronze 02 – Getinte Dagcrème

De anti-ageing Louis Widmer CC Cream geeft je pipse wintergezicht een beetje kleur. Wat hulp kunnen we daar allemaal wel bij gebruiken, toch? Ook beschermt de getinte dagcrème met UV 20 je gezicht tegen schadelijke externe invloeden. Het is een CC-Cream met 6-in-1 werking. Tijd om deze Louis Widmer Dagverzorging met een kleurtje erin eens te gaan testen.

Klik hier om mee reviews van Louis Widmer producten te lezen.

 

Over Louis Widmer Getinte Dagverzorging CC Cream

Volg jij ons al op Instagram?

Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20 is een CC-cream met een beschermingsfactor 20 op basis van hoogwaardige UVA- en UVB filters. De crème hydrateert de huid intensief met een hoog gehalte aan hyaluronzuur. Je huid krijgt direct een mooie zonnige, stralende en natuurlijke teint. Onvolmaaktheden worden geëgaliseerd en pigmentvlekjes vermindert dankzij vitamine B3 en C.  De huidstructuur wordt verfijnd en rimpels en fijne lijntjes vermindert door toevoeging van een geavanceerd aminozurencomplex, Matrixyl 3000 peptiden, vitamine E en pathenol. Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20 is verkrijgbaar in twee natuurlijke tinten, te weten Naturel 01 en Bronze 02.  De dagverzorging is licht geparfumeerd en geschikt voor elk huidtype“.

 

Tinten Naturel 01 & Bronze 02

De Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20 is dus in twee tinten verkrijgbaar.  De Naturel Tint heeft een iets rozige ondertoon en is wat lichter, de Bronze tint is wat donderker met een bruine ‘zonnige’ ondertoon.

 

De kenmerken van Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20 6-in-1 CC-Cream:

  • Beschermingsfactor 20-Met UVA- en UVB-bescherming
  • Egaliseert onvolmaaktheden
  • Tegen pigmentvlekken
  • Voor een stralende en natuurlijke teint
  • Verfijnt de huidstructuur en vermindert rimpeltjes
  • Hydrateert de huid

Swatches

Links op de swatch zie je de tint Naturel en rechts de Bronze variant. Beiden tinten lijken vrij donker, maar eenmaal goed uitgesmeerd lijken ze te versmelten met je huid.  Op de foto rechts zie je helaas niet helemaal het goede resultaat, maar ik ga het resultaat hieronder bij mijn conclusie duidelijk omschrijven.

 

Conclusie

Ik hink altijd op 2 benen bij het gebruik van een getinte dagverzorging, ook wel een CC (of BB) crème genoemd. Ten eerste moet je nu wel of niet eerst nog ‘een eigen normale’ dagcrème eronder aanbrengen? En ten tweede vind ik het goed genoeg als vervanging van mijn foundation?

De Louis Widmer Getinte Dagverzorging vind ik niet hydraterend genoeg, dus een beetje extra normale dagcrème eronder is wat mij betreft wel nodig. Louis Widmer zelf adviseert om er het serum Extrait Liposomal onder aan te brengen. Dit is een intensief anti-rimpelserum wat een hoog geconcentreerde verzorging biedt en diep in de huid werkt. Dit lijkt mij zeker een fijn advies en heb ik dan ook direct uitgeprobeerd! Mijn conclusie is dat met een serum eronder de Getinte Dagverzorging voedend genoeg aanvoelt. Of de getinte dagcrème op zich ook daadwerkelijk rimpeltjes vermindert vind ik moeilijk te beoordelen. Het kan waar zijn, maar ik omdat ik ook het serum eronder gebruik komt daar natuurlijk ook hydratatie uit.

Getinte dagcrème: een vervanger voor foundation?

Ik heb nog geen Getinte Dagverzorging (een BB-of CC Cream) gevonden welke een vervanger voor foundation zou kunnen zijn. Het egaliseert niet alle onvolmaaktheden en ook vind ik de teint niet egaal worden. Met de Louis Widmer Getinte Dagverzorging krijgt je huid een gezonde uitstraling en blijft je natuurlijke huidstructuur zichtbaar. De kleur Naturel 01 is voor mijn huid iets te roze. De kleur Bronze 02 matched, mits niet te ruim opgebracht, beter met mijn huid. Deze laatste geeft mijn huid een heerlijk zomers tintje. De formule vind ik een beetje vlekkerig als ik het met mijn vingers aanbreng, vooral op mijn wangen, maar met een natte make-up blender krijg ik een prima egaal resultaat. Je huid krijgt dus zeker een tintje en ziet er daardoor minder bleek uit, maar de  Louis Widmer Getinte Dagverzorging is voor mij ook geen vervanger voor een foundation.  Als je een frequent foundation gebruikster bent zou ik deze getinte dagverzorging dus niet persé aanraden.  Maar hou je van een natuurlijke en gezonde uitstraling, dan is de Louis Widmer Getinte Dagverzorging zeker een mooie optie 😊

 

Louis Widmer Getinte Dagverzorging UV 20 kost (adviesprijs) € 20,60 (30 ml) en is verkrijgbaar bij Louis Widmer geselecteerde verkooppunten zoals de Etos. Klik hier om 01 Naturel te bestellen en klik hier om 02 Bronze te bestellen.

 

                       Deze review bevat gekregen producten

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *