Louis Widmer Dermatologische Reinigingsproducten

Louis Widmer Dermatologische Reinigingsproducten Review

Louis Widmer biedt een snel een eenvoudig te volgen vierstappen plan voor een optimale reiniging van de gezichtshuid. In deze tijd dat we allemaal mondkapjes dragen, krijgt onze huid het zwaar te verduren als het gaat om het schoon, zuiver en fris blijven. De dermatologische reinigingsproducten van Louis Widmer helpen om je huid op heel milde wijze doeltreffend te reinigen, te verzachten en te verzorgen.  Een goede, twee-dagelijkse reiniging is altijd maar zeker nu, een belangrijke stap in je huidverzorging. In deze review neem ik je mee in het Louis Widmer vierstappen plan reinigingsritueel.

Klik hier om mee reviews van Louis Widmer producten te lezen.

 

Over de Louis Widmer Dermatologische Reinigingsproducten

Louis Widmer Dermatologische Reinigingsproducten Review

Volg jij ons al op Instagram?

Voor een optimale reiniging volg je heel gemakkelijk het Louis Widmer vierstappen plan. Deze milde en 100% vegan producten reinigen en verzorgen de gezichtshuid en de oogomtrek optimaal in alle zachtheid.  Stap 1) is de Oogmake-up Reiniging Waterproof, Stap 2) is de Reinigingmelk, Stap 3) een intensieve Dieptereiniging en Stap 4) een Alcoholvrije Tonic.

 

Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Waterproof

Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Waterproof Review

De tweefasen Oogmake-up Reiniging Waterproof van Louis Widmer verwijdert op een milde wijze moeiteloos waterproof oogmake-up én wateroplosbare make-up.

 • plantaardige olie squalaan verzorgt, verzacht, hydrateert en beschermt de tere ooghuid
 • panthenol verbetert de vochtretentie en beschermt tegen irritaties
 • geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers
 • parfumvrij

 

Gebruik & Conclusie

Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Waterproof Review

De Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Waterproof verwijdert zowel waterproof als  wateroplosbare make-up, dat vind ik om te beginnen al heel fijn. Het is dus een tweefasig product wat je moet schudden voor gebruik. Omdat ik zowel heel gevoelige ogen heb (allergie het hele jaar door) alsook contactlenzen draag, stel ik hoge eisen aan een oogmake-up reiniger. Zodra het prikt, rode ogen geeft of mijn ogen gaan tranen is het product voor mijn ogen niet geschikt.  Heel blij ben ik dan ook met deze Louis Widmer Oogmake-up reiniger die mijn ogen op een milde wijze schoon en fris zonder irritaties verzorgend achterlaat.  Een aanrader!

 

De Louis Widmer Oogmake-up Reiniging Waterproof kost € 13,50/150 ml en is verkrijgbaar via geselecteerde Louis Widmer verkooppunten. Klik hier om deze te bekijken.

 

Louis Widmer Reinigingsmelk

Louis Widmer Reinigingsmelk Review

De milde formule van Louis Widmer Reinigingsmelk reinigt het gezicht grondig van make-up en onzuiverheden, zonder irritaties te veroorzaken. De dermatologische samenstelling reinigt, verfrist en hydrateert de gezichtshuid, zonder de natuurlijke beschermlaag aan te tasten.

 • milde olie in water-emulsie is geschikt voor ieder huidtype
 • panthenol verzacht de gevoelige of geïrriteerde huid
 • allantoïne hydrateert de bovenste huidlagen
 • amandelolie heeft verzorgende en beschermende werking
 • vitamine E neutraliseert de schadelijke gevolgen van vrije radicalen
 • licht geparfumeerd

 

Gebruik & Conclusie

Louis Widmer Reinigingsmelk Review

De Louis Widmer Reinigingsmelk verwijdert mijn make-up prima en laat mijn huid zacht en niet trekkerig achter.  Dit zijn voor mij de belangrijkste eisen waaraan een reinigingsproduct moet voldoen. Ik vind ook de geur, licht geparfumeerd, heerlijk al kan ik niet precies zeggen wat ik ruik (rozen, citrus?).  Ik kan deze reinigingsmelk aanbevelen, zeker ook qua prijs/kwaliteit verhouding.

 

De Louis Widmer Reinigingsmelk kost € 14,90/200 ml en is verkrijgbaar via geselecteerde Louis Widmer verkooppunten. Klik hier om deze te bekijken.

Louis Widmer Gezichtspeeling

Louis Widmer Gezichtspeeling Review

Louis Widmer Gezichtspeeling zorgt wekelijks voor extra dieptereiniging van de huid. Het is een peelinggel met ultrafijne peelende korreltjes. De peeling stimuleert de doorbloeding van de huid, wat bijdraagt tot een gezonde en stralende huid. Hierdoor worden verzorgende crèmes gemakkelijker in de huid opgenomen en kunnen zo doeltreffender werken.

 • ureum en biostimulatoren hydrateren de huid, waardoor deze weer soepel, zacht en elastisch wordt
 • panthenol verbetert de vochtretentie en verzacht de geïrriteerde huid
 • een derivaat van jojobaolie zorgt voor een milde biologische peeling
 • licht geparfumeerd

 

Gebruik & Conclusie

Louis Widmer Gezichtspeeling Review

De korreltjes in de peelinggel zijn heel fijn van textuur en laten zich gemakkelijk met water af spoelen.  Na gebruik van de Louis Widmer Gezichtspeeling voelt mijn huid schoon en zacht aan. Bij een vette huid wordt aangeraden om de peeling 2 tot 3 keer per week te gebruiken. Bij een normale huid wordt 1 tot 2 keer per week aangeraden en bij een droge huid/zeer droge huid 1 keer per twee weken. Ik vind het een fijne peeling die 1 tot 2 keer per week gebruik. Ik heb een normale/gecombineerde huid die ik met deze gezichtspeeling extra goed kan reinigen. Een fijn product om wekelijks te gebruiken!

 

De Louis Widmer Gezichtspeeling kost € 14,90/50 ml en is verkrijgbaar via geselecteerde Louis Widmer verkooppunten. Klik hier om deze te bekijken.

 

Louis Widmer Tonic zonder Alcohol

Louis Widmer Tonic zonder Alcohol Review

Een extra reinigende stap, zeker in deze tijd van het veelvuldig dragen van mondmaskers, is geen overbodige luxe. De milde Tonic zonder Alcohol van Louis Widmer is geschikt voor alle huidtypes. Deze stap maakt de reiniging van de huid compleet.

 • biostimulatoren verhogen het vermogen om vocht in de huid vast te houden
 • panthenol en aloë vera verzachten de geïrriteerde huid
 • verzorgende crèmes worden hierna beter opgenomen
 • licht geparfumeerd

 

Gebruik & Conclusie

Louis Widmer Tonic zonder Alcohol Review

Sowieso gebruik ik na een reinigingsmelk (of cleanser in wat voor vorm dan ook) altijd een tonic.  Dit geeft mij een extra schoon en fris gevoel én het bereid de huid voor op wat er na wordt opgesmeerd. Deze tonic gebruik ik ‘s morgens en ‘s avonds na de Louis Widmer Reinigingsmelk en ook na de wekelijkse Gezichtspeeling. Ik vind het een fijne milde tonic die mijn huid zacht verzorgd en dat ook nog eens voor een zachte prijs.

 

De Louis Widmer Tonic zonder Alcohol kost € 14,90/200 ml en is verkrijgbaar via geselecteerde Louis Widmer verkooppunten. Klik hier om deze te bekijken.

 

Deze review bevat gekregen producten. 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *