fbpx

Louis Widmer Remederm Lichaamsverzorging (duo review)

Louis Widmer Remederm Lichaamsverzorging Review

Louis Widmer is een prachtig drogisterij merk wat tegen zeer redelijke prijzen goede producten op de markt brengt. Wij ontvingen zes producten uit de Louis Widmer Remederm lijn om te testen en te reviewen. Omdat onze huid in de winter wel wat extra’s kan gebruiken kwamen deze producten als geroepen!

Over Louis Widmer Remederm Lichaamsverzorging

Louis Widmer Remederm Lichaamsverzorging Review

Louis Widmer Remederm Lichaamsverzorging Review

Volg jij ons al op Instagram?

Hoe droger je huid is, hoe minder goed zij haar functie van natuurlijke barrière voor je lichaam kan uitvoeren. Omdat een droge huid niet meer in staat is om vocht vast te houden. De symptomen van een droge huid zijn vaak jeuk en huidirritaties. De Louis Widmer Remederm lijn is speciaal ontwikkeld om de (zeer) droge huid weer de kracht terug te geven zodat zij weer vocht kan vasthouden. En om de huid te herstellen. De Remederm lijn voedt de huid intensief en versterkt de werking van de huidbarrière. Daarmee wordt je huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Dit klinkt alvast veelbelovend en erg welkom in de winter. Ik en Wilma begonnen zelfs nu al in de herfst wat last te krijgen van ietwat jeukende scheenbenen. Niet zo fijn en charmant haha.

Louis Widmer Remederm Crème Fluide

Louis Widmer Remederm Crème Fluide Review

Wilma:  Remederm Crème Fluide is een vloeibare crème voor de zeer droge lichaamshuid. Nu de verwarming thuis weer aan staat, stap ik graag over naar de iets rijkere producten. Een lichaamscrème is normaliter dikker van textuur dan een lichaamsmelk of lotion.  Vaak vind ik een lichaamscrème wat moeilijker smeerbaar op de huid.  Deze crème fluide heeft een aangename vloeibare structuur en is ideaal voor grotere huidoppervlakken.  En zorgt ervoor dat de huid de hele dag gehydrateerd is en dringt snel in de huid. Het biedt de rijke samenstelling van een crème in een vloeibare textuur en is dus gemakkelijk smeerbaar. De huid wordt beschermt tegen uitdroging en verzacht de droge huid.  Een heerlijke vloeibare crème die mijn huid in ieder geval soepel en streelzacht laat aanvoelen. Indien nodig kun je de crème meerdere malen per dag aanbrengen. En naargelang de behoefte van de huid (afhankelijk van het seizoen), afwisselen met de Remederm Lichaamscrème, die nog romiger is en een vollere textuur heeft.

Remederm Crème Fluide voor de ZEER DROGE HUID

 • ​Verzorgt, voedt en regenereert de huid, bevat 3% Ureum
 • Beschermt de huid doeltreffend tegen schadelijke invloeden van buitenaf
 • Versterkt de huidbarrière (door hoog gehalte van Vitamine A en E, krachtige antioxidanten tegen vrije radicalen)
 • Is bijzonder aangenaam in gebruik op grote huidoppervlakken
 • Is ook ideaal voor baby’s, kinderen en ouderen

Louis Widmer Remederm Lichaamscrème

Louis Widmer Remederm Lichaamscrème Review

Eveline: Deze lichaamscrème is een stukje dikker dan de lichaamsmelk met ureum die ik hieronder heb gereviewed. Dit is echt een product voor de heel erg droge en / of schrale plekjes! Of voor als je écht een droge lichaams- of gezichtshuid hebt. Louis Widmer zegt dat je deze crème het beste een of twee keer per dag kunt in masseren om de huid te beschermen en voeden. Dit lijkt mij een erg fijne crème voor op wintersport en wanneer ik droge plekjes of scheenbenen heb. Net zoals de andere producten is deze crème vrijwel geurloos.

Remederm Lichaamscrème voor de ZEER DROGE HUID

 • Beschermt, voedt en hydrateert de geïrriteerde huid die vaak roodheden vertoont
 • Versterkt de barrièrefunctie en de hydratatie van de huid
 • Is perfect om striemen te voorkomen en te verzorgen
 • Is ook ideaal voor kinderen bij huidirritaties en roodheden​
 • Beschermt het gezicht tegen de kou

Louis Widmer Remederm Doucheolie

Louis Widmer Remederm Doucheolie Review

Wilma: Wat ruikt deze doucheolie heerlijk!  Remederm Doucheolie is speciaal bestemd voor de zeer droge huid die door baden en douchen nog verder kan uitdrogen. Het bevat hoogwaardige lipiden (vetten) afkomstig uit plantaardige oliën van bernagie, zonnebloem, arachide, amandel, jojoba en ricinus (castor).  Deze olie is erg mild en geschikt voor volwassenen en kinderen en verfrist, reinigt en verzorgt de huid heel intensief tijdens het douchen. Het toegevoegde panthenol en bisabolo hebben verzachtende en ook herstellende eigenschappen. Ook al is mijn huid niet zeer droog (nog niet, maar als het wat meer gaat vriezen kan dit wel het geval zijn) ik gebruik deze doucheolie al regelmatig. Aanbrengen op een natte huid, licht inmasseren en afspoelen. Mijn huid voelt daarna heerlijk zacht en goed gehydrateerd aan…

Remederm Doucheolie voor de ZEER DROGE HUID

 • Verzorgt de huid tijdens het douchen
 • Ideaal voor de bijzonder gevoelige huid
 • Bevat zes plantaardige oliën
 • Panthenol en bisabolol verzachten de geïrriteerde huid​

Louis Widmer Remederm Lichaamsolie Spray

Louis Widmer Remederm Lichaamsolie Spray Review

Eveline: Ik ben altijd al fan geweest van lichaamsolies die je kunt sprayen. Maarrrrr dan moeten ze wel goed en snel intrekken. Want zo’n olie-achtige laag op mijn huid vind ik dan weer helemaal niet fijn. Deze Remederm lichaamsolie doet wat mij betreft precies wat hij moet doen. Op de goede manier. Allereerst houd het flesje fijn vast. Met een vochtige huid en handen glijd het niet uit mijn handen. Wat opzichzelfstaand al fijn is. Ook sprayt de spray goed, op bijvoorbeeld mijn rug als ik hem wat schuin moet houden komt er gewoon product uit. De olie trekt ontzettend snel in, wat ik het belangrijkste punt vind. Hij bevat Vitamine A voor het versterken van de hydratatie en Vitamine E voor het neutraliseren van vrije radicalen. De lichaamsolie bestaat verder uit een mix van zonnebloem zaadolie, zoete amandel olie en jojoba zaadolie en verfijnde lipiden. Ik vind de olie erg voedend en fijn om te gebruiken. De geur is helemaal neutraal, wat prettig is als je daarna parfum wil gebruiken. Dan zitten de geurtjes elkaar niet in de weg.

Remederm  Lichaamsolie spray voor de NORMALE EN DROGE HUID

 • Kwalitatief hoogwaardige oliën voeden de huid met verfijnde lipiden
 • Vitamine A versterkt de hydratatie
 • Vitamine E neutraliseert vrije radicalen
 • Dringt snel in de huid

Louis Widmer Remederm Lichaamsmelk 5% Ureum

Louis Widmer Remederm Lichaamsmelk 5% Ureum Review

Eveline: Deze Lichaamsmelk bevat 5% Ureum. Omdat ik niet precies wist wat Ureum (van origine een afvalstof) voor voordelen heeft in lichaamsverzorging ben ik even gaan Googelen:

Ureum in crèmes

Een duidelijk verhaal dus. Ureum zorgt ervoor dat de huid weer beter in staat is om haar vocht vast te houden. En voedt de huid dus intensief omdat het vocht vasthoudt in de huid. Fijn, dit soort artikelen die ingrediënten precies uitleggen. Nog fijner als er ingrediënten aan producten worden toegevoegd die daadwerkelijk een verschil maken. Zoals de ureum in deze lichaamsmelk. Ik gebruik deze lichaamsmelk nu een paar weken elke ochtend en mijn huid voelt fijn en gehydrateerd aan. Hij is heel dun (logisch want; melk en geen crème) en trekt snel in. Dit en de lichaamsolie zijn precies producten waar ik van houd. Niet dik, smeren gemakkelijk, trekken snel in én hydrateren de huid echt SUPER goed, dat is alles wat ik wil. Ook deze lichaamsmelk is nagenoeg geurloos, wat ook wel eens prettig is als afwisseling op bijvoorbeeld de sterk geurende Rituals producten die ik vaak gebruik. En qua werking doen ze bovendien ook een stuk meer dan Rituals.

Remederm Lichaamsmelk voor de  DROGE HUID

 • Het hoge gehalte aan actieve bestanddelen zorgt voor een intensieve hydratatie
 • Dringt snel in, beschermt en verzorgt de huid
 • Verzacht de geïrriteerde huid en versterkt de hydratatie

Louis Widmer Remederm Zilver Crème Repair

Louis Widmer Remederm Zilver Crème Repair Review

Wilma:  Ik kan mij nog wel herinneren dat ik als kind van die rode schrale konen had als het buiten koud was.  Of toen ik al tiener naar de middelbare school fietste als het buiten vroor en sneeuwde en dan moest je met vuurrode pijnlijke wangen de dag door moest komen.  Of na het schaatsen op de vijver voor mijn deur (ja, dat kon toen nog:-), die handen dik van de kou en  knokkels met geirriteerde droge plekjes erop.  Deze Remerderm Zilver Creme Repair is speciaal bestemd voor de extreem droge en geirriteerde huidzones die vaak rode vlekken vertonen. Het Ureum zorgt voor een intensive hydratatie.  Ken je het fenomeen van hele droge en soms pijnlijk jeukende scheenbenen als het vriest?  Of je ellebogen die droog en pijnlijk aanvoelen? De  Zilver Repair Creme met berganolie en pathenol zal de huid verzachten en regenereren. Het Zilver in deze crème remt de groei van micro-organismen zodat het zelfbeschermende vermogen van de huid weer zijn werk kan doen.   Mocht de gewone verzorging van de Louis Widmer Remederm lijn voor de (zeer) droge huid niet voldoende zijn,  dan is er voor de extreem droge huid en geirriteerde huid de Zilver Creme Repair als reddende engel…  Je mag deze creme een of twee keer per dag of de desbetreffende huidzones aanbrengen!

Remederm Zilver Creme Repair  voor de EXTREEM DROGE EN GEÏRRITEERDE HUID

 • Speciaal ontwikkeld voor de extreem droge, geïrriteerde huidzones die vaak rode vlekken vertonen
 • Zilver remt de groei van micro-organismen af
 • Ureum hydrateert intensief
 • Natuurlijke bernagieolie, rijk aan gammali­nolzuur om irritaties te verzachten
 • Zonder kleurstoffen​

 

Alle Remederm Body Care producten van Louis Widmer zijn te gebruiken door volwassenen en kinderen. Louis Widmer Remederm Body Care producten zijn o.a. te koop bij  de Etos.

 

Prijzen van de producten:

Doucheolie                  € 14,90 /200ml

Lichaamsolie spray    € 21,20 /150ml

Lichaamsmelk            € 19,20 /200ml

Fluide                           € 19,20 /200ml

Lichaamscrème          € 29,80 /250ml (pot) en € 11,20 /75ml (tube)

Zilver Crème Repair  € 17,20 /  75ml

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *