Louis Widmer Skin Appeal Lijn tegen Maskne (Onzuiverheden)

Louis Widmer Skin Appeal Lijn tegen Maskne Review

De Skin Appeal Lijn van Louis Widmer is een effectieve gezichtsverzorgingslijn, speciaal geschikt voor iedereen die ongeacht de leeftijd last heeft van een gemengde of vette huid met onzuiverheden. Ook door het dragen van mondmaskers ontstaat het zogeheten ‘maskne’. De Skin Appeal Lijn is nu ook te koop in een Starter Kit, ‘hét geheim van een zuivere huid: 3 stappen in slechts 1 minuut!’

Klik hier om mee reviews van Louis Widmer producten te lezen.

 

Over de Louis Widmer Skin Appeal Lijn tegen Maskne

Louis Widmer Skin Appeal Lijn tegen Maskne Review

 Volg jij ons al op Instagram?

De producten van de Skin Appeal Lijn zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. De zorgvuldig geselecteerde formules maken korte metten met mee-eters en puistjes, zonder irritatie of een te sterke uitdroging van de huid. De Skin Appeal producten zijn volledig vrij van parfum, kleurstoffen of andere irriterende stoffen.

 

De nieuwe Skin Appeal Starter Kit combineert drie eenvoudige, maar heel effectieve stappen, te weten:

  • Reinigen
  • Zuiveren
  • Verzorgen & Kalmeren

 

Louis Widmer Skin Appeal Reinigende Mousse

Louis Widmer Skin Appeal Reinigende Mousse Review

Stap 1

Het Skin Appeal-ritueel begint met een grondige reiniging met de Lipo Sol Mousse. De alcoholvrije formule van dit frisse reinigende schuim verwijdert overtollig talg en reinigt de onzuivere huid diepgaand. Deze mousse reguleert de talgafscheiding, houdt de toename van schadelijke bacteriën onder controle, voorkomt irritaties en gaat het ontstaan van nieuwe onzuiverheden tegen.

  • Bevat salicylzuur dat een verhoornde huid weer zacht, dunner en mooi gaaf maakt
  • Pathenol en allantoïne verzorgen en kalmeren de onrustige huid

 

Louis Widmer Skin Appeal Tonic

Louis Widmer Skin Appeal Tonic Review

Stap 2

Met de Louis Widmer Skin Appeal Lipo Sol Tonic wordt de huid na stap 1 extra gezuiverd. Overtollig talg wordt verwijderd en het helpt tegen verstopte poriën en voorkomt de vorming van nieuwe onzuiverheden. De huid krijgt een heel aangenaam verfrist, diepgaand schoon en zuiver gevoel.

  • Pathenol en allantoïne verzorgen en kalmeren de onrustige huid
  • Arginine helpt om zichtbare huidbeschadigingen sneller te herstellen

Louis Widmer Skin Appeal Fluid

Louis Widmer Skin Appeal Peeling Review

Stap 3

Nadat de huid optimaal gereinigd en gezuiverd is, wordt als derde stap de Skin Appeal Sebo Fluid aangebracht. Dit is een talgregulerende en hydraterende dunne crème die kan worden gebruikt voor zowel overdag als ’s nachts.

  • Butyl avocadate helpt de talgproductie weer in balans krijgen en vermindert jeuk
  • Panthenol en allotoïne verzachten en beschermen de huid en houdt het vocht vast
  • Dizetmeelfosfaat en saffloerolie houden de huid mooi gematteerd

 

Conclusie van een gastblogger

Wij hebben de kit laten testen door een vriendin die werkzaam is in de zorg en dus de hele dag een mondkapje draagt. Zij is 26 jaar en heeft een gecombineerde huid,  haar conclusie is:

Louis Widmer Skin Appeal reinigt goed! De mousse om schoon te maken schuimt goed en prikt lichtjes. De tonic schuimt soms ook een beetje, dat is niet persé chill maar trekt snel in en dan merk je daar niks van. De fluid is heel licht en weinig voedend, dat vind ik top voor m’n make up bijv. Maar voor in de avond moet ik wel meer voedende fluid/crème hebben. Ik heb de Skin Appeal lijn nu drie weken gebruikt en mijn huid is een beetje aan de droge kant. Maar géén geen pukkeltjes erbij gekregen en eerdere oneffenheden zijn minder. De lijn doet dus écht zijn werk want normaliter zit ik helemaal onder (sinds de mondmaskers).

Wel heb ik het idee dat de Skin Appeal lijn wat uitdroogt en dus voor een vette huid of gecombineerde huid erg geschikt is. Maar misschien vermeden moet worden als je echt een droge huid hebt. Of dan zou je in de avond wellicht een wat meer voedende crème en / of serum erbij kunnen gebruiken. Dan heb je toch de voordelen van deze producten tegen onzuiverheden én blijft je huid genoeg gevoed.

 

De Louis Widmer Skin Appeal Starter Kit kost € 9,50 en is via deze link online te bestellen.

 

De nieuwe Skin Appeal Starter Kit is zeer geschikt om kennis te maken met deze effectieve lijn in de strijd tegen puistjes en mee-eters. De drie eenvoudige stappen regulieren de talgproductie en brengen de onzuivere en vette huid in 4 tot 8 weken weer in balans.

De Skin Appeal Starter Kit van Louis Widmer is verkrijgbaar bij de meeste geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, deze zijn te vinden via deze link.

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *