fbpx

LUSH Scrubee

LUSH Scrubee

De Scrubee van LUSH is zonder meer een bijzonder product. Op de website van LUSH staat hij onder de categorie body butter, maar het is ook een body scrub. Hij staat bij body butter omdat dit (de naam zegt het al) scrubbende bijtje een laagje body butter op je huid achterlaat na het afspoelen. Maar het is dus naast een body butter, vooral een body scrub. Je gebruikt de scrubee namelijk onder de douche, over je hele lichaam. In deze review vertel ik je meer over dit bezige bijtje!

Ingrediënten

LUSH Scrubee ingrediënten

Zoals we van LUSH gewend zijn bestaat ook de Scrubee voor het grootste gedeelte uit natuurlijke ingrediënten. De producten van LUSH worden niet op dieren getest, dit vind ik een GROOT pluspunt van het merk.

Twee producten in een!

LUSH Scrubee

LUSH Scrubee

Volg jij ons al op Instagram?

Zoals je kunt zien in de ingrediëntenlijst bestaat de LUSH Scrubee voornamelijk uit voedende boters en oliën die je huid verzorgen. En uit een hoop gemalen amandelen om je huid te scrubben. Ik ben dol op dit soort twee-in-een producten omdat het simpelweg veel tijd bespaard. Je droogt je af na het douchen en hop je kan meteen in je kleren springen en door! De LUSH Scrubee heeft de geur van een van de bestsellers van LUSH: ”Honey, I washed the kids”. Op Internet is de Scrubee viral gegaan, hij was namelijk eerst onderdeel van een limited edition collectie. Maar omdat zo ontzettend veel mensen LUSH hebben gesmeekt om hem alsjeblieft op te nemen in het vaste assortiment, is hij nu een onderdeel van de vaste collectie. LUSH is de beroerdste niet 😉 . Mijn verwachtingen waren door al deze commotie heel erg hoog en ik kan je zeggen; ik ben niet teleurgesteld!

Gebruik en conclusie

LUSH Scrubee

Ik vind de LUSH Scrubee echt een top product! De Scrubee ligt lekker in de hand omdat hij een afgeronde vorm heeft en een compact formaat. Omdat hij niet zo groot is, kun je makkelijk scrubben op elke plek van je lichaam. Hij werkt daarom gewoon erg fijn en snel. De Scrubee smelt niet te snel, maar ook zeker niet te langzaam. Hij laat een goede hoeveelheid voedende boters en oliën op je huid achter en scrubt daarnaast ook stevig. Maar niet te stevig, het voelt dus niet pijnlijk aan. Dit heb ik wel met sommige, wat grovere scrubs. Ik vind dat zelf niet prettig aanvoelen. De Scrubee is wat mij betreft een perfecte scrub, niet te hard maar wel goed exfoliërend. Daarnaast is de geur gewoon hemels en blijft hij heel de dag subtiel hangen. Ik vind het na het douchen met de Scrubee ook niet meer nodig om bodylotion aan te brengen, terwijl ik dit normaal altijd wel doe. Kortom, een top product voor een verwen jezelf momentje onder de douche!

 

Ik heb de LUSH Scrubee zelf gekocht voor €11,95 (100g).

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *