Luxe gezichtsbehandeling bij Pascaud Beauty Institute in Antwerpen | Wilma

Pascaud Beauty Institute

Pascaud Beauty Institute

Op de Beauty Award uitreiking in 2019 kregen wij (en iedereen die daar was) een cadeaubon voor een mooie beautybehandeling bij Pascaud Beauty Institute in Antwerpen! Een Pascaud Beauty Institute is een instituut dat enkel het merk voert en volledig volgens het Pascaud-concept gebrand is.

We werden hartelijk ontvangen en kregen een rondleiding door het mooie instituut. Zo hebben wij kennis gemaakt en uitleg gekregen over het volledige scala van Pascaud-producten -apparaten en -behandelingen.

De Pascaud huidmeting

Pascaud Beauty Institute

Voorafgaande aan de behandeling is er bij mij een huidmeting gedaan.  Zo kan de behandelend specialiste een goed plan maken wat precies past bij de huidconditie.  Mijn huid blijkt ietwat vochtarm te zijn, met voldoende talg en een hele goede elasticiteit.  De zonschade valt reuze mee, wat ik als zonaanbidster heel fijn vind om te horen.  Wel goed blijven smeren, uiteraard! De poriën vielen ook mee, alleen op de wangen wat meer zichtbaar dan op de rest van mijn gezicht.

De Pascaud gezichtsbehandeling

Pascaud gezichtsbehandeling

Na de huidmeting heb ik me volledig overgegeven aan de vriendelijke en vakkundige Pascaud specialiste. Heerlijk een uurtje genieten en relaxen.  Als eerste wordt mijn huid gereinigd met de Cleansing Balm, een intensieve reiniging voor de vochtarme huid.  Gevolgd door de Enzym Peel, die 10 minuten moet inwerken waarna mijn huid fris, glad en gehydrateerd is.  Daarna wordt mijn huid gereinigd met de Cleanser en met Thermokogels voorbereid op een bindweefselmassage.

Pascaud gezichtsbehandeling

Volg jij ons al op Instagram?

Echt een heerlijk gevoel, die warme kogels over je huid.  Daarna zorgt de bindweefselmassage voor een goede doorbloeding van mijn huid.  De massage is goed te doen, al voel je echt wel dat je af en toe ‘hard’ geknepen wordt. Bij Pascaud noemen ze dit Passage Massage.  Ik voel mijn gezicht rood en warm worden, maar krijg na de massage de koude IJskogels eroverheen.  Heel apart die warme en koude kogels, nog nooit eerder kennis meegemaakt.

De Pascaud Wave

Pascaud Wave

Pascaud Wave

Hierna komt de PascaudWave behandeling.  Dit is een apparaat dat met behulp van massage op basis van een specifieke radiofrequentie er voor zorgt dat er lichaamseigen stoffen vrij komen die de huid steviger en compacter maken. Deze behandeling is veilig en pijnloos en ook  relaxend.  Ik val er bijna bij in slaap,  heerlijk!

De PascaudWave is ook inzetbaar op hals of lichaam, bij acne, littekens, striae of cellulites.

De voordelen van pascaud wave op een rijtje:

  • strakkere contouren
  • stevigere huid
  • minder lijntjes en rimpels
  • fijnere poriën
  • tegen acne

Het resultaat

Pascaud Beauty Institute

Als laatste deel van de behandeling krijg ik een HydratingMask,  dat mijn huid verfrist, verkoelt en internsief hydrateert.  Dit moet 10 minuten intrekken en ondertussen krijg ik nog een heerlijke nekmassage.  Tenslotte het Re-Boost serum voor verfijning van de poriën en de hele fijne lijntjes,  L.I.F.T. facelift cream (dagcreme) en EyeBoost Gel  als finishing touch.  Op bovenstaande foto zie je mij ‘puur naturel’ zitten net na de behandeling, Als ik mijn gezicht in de spiegel zie is het helemaal glad (ook de fijne oogrimpeltjes zijn helemaal glad) en strak  en jonger 😊 Wow!!!!

Wat een bijzonder uur heb ik doorgebracht bij Pascaud Beauty Institute in Antwerpen. Dit is echt een schoonheidsbehandeling next level.  Hiermee bedoel ik een schoonheidsbehandeling en huidverbetering in één.  De Pascaud producten en apparaten bieden voor iedereen een passende behandeling, helemaal afgestemd op jouw wensen en jouw huid!  Heel bijzonder en heel fijn!  Een superaanrader!

De producten van Pascaud

Pascaud Beauty Institute

“ALS DE BEAUTY TRIANGLE IN BALANS IS ZUL JE WERKELIJK STRALEN!”

Outside in Beauty: Schoonheid van buiten naar binnen….
Dit stimuleert Pascaud met beautybehandelingen en krachtige verzorgingsproducten, cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

Inside out Beauty: Schoonheid van binnen naar buiten….
Dit bevordert Pascaud met natuurzuivere voedingssupplementen, nutriceuticals en reinigingskuren. Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit.

Zen Beauty: Schoonheid van inzicht….
Dit bereik je door positief te denken, je leven zinvol in te richten, de dingen te doen die jou gelukkig maken. Daar horen je bewust zijn van wat je doet en bewust keuzes maken ook bij. Dat uitgangspunt integreert Pascaud in de behandelingen. Zen Beauty betekent voor Pascaud ook dat ze 100% achter hun eigen methodes en producten staan. Omdat het Pascaud’s missie is om schoonheid voor iedereen bereikbaar te maken.

Wij reviewden eerder al het Repair Complex van Pascaud, klik hier om de review te lezen.

De apparaten van Pascaud

Pascaud Beauty Institute

Tijdens de behandelingen werken de Pascaud huidspecialistes met de eigen state-of-the-art Pascaud-apparaten die in Engeland, Duitsland en Italië geproduceerd worden en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Pascaud heeft 6 medische cosmetische apparaten, die tezamen met de salonbehandelingen en de Pascaud-producten complementair aan elkaar zijn. Ze versterken elkaars doeltreffendheid.

Er zijn heel veel schoonheidssalons in Nederland (en België) die werken met de producten en apparaten van Pascaud.  Kijk maar eens op de website van Pascaud daar vind je alles over de mooie producten, apparaten,  salons in de buurt of info voor als je zelf een beautysalon hebt en met Pascaud wilt gaan werken.  Of ga, zoals Eveline en ik gedaan hebben naar Pascaud Beauty Institute in Antwerpen en plak er een gezellig dagje shoppen aan vast!

 

Deze behandeling is mij aangeboden door Pascaud Beauty Institute in Antwerpen.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *