fbpx

MAC Prep + Prime Fix + Primer Rose

MAC Prep + Prime Fix + Primer Rose

Bij de MAC counter in Parijs werd mij deze MAC Prep + Prime Fix + Primer Rose aangeraden om te gebruiken in combinatie met de pigment oogschaduw. Ik weet dat ik late to the party ben, maar wat is dit een fijn multifunctioneel product! Ik kocht de Rose variant op de klassieke variant, omdat die zo lekker rook.

Multifunctionele spray

MAC Prep + Prime Fix + Primer Rose

Volg jij ons al op Instagram?

Deze spray is op veel verschillende manieren te gebruiken. Ik zal ze hieronder opsommen:

Extra hydratatie

Je kunt de MAC Prep + Prime Fix + Primer Rose op je gezicht sprayen na het aanbrengen van  je dagcrème. De druppeltjes zijn namelijk zo fijn dat ze hechten aan crèmes en eventueel serums die je gebruikt. Dit is dus een extra stap als je huid de hydratatie goed kan gebruiken. Ik heb het een keer geprobeerd en vond het wel relaxt, maar denk dat mijn huid nog jong genoeg is om het zonder te doen. Voor nu dan. Dit is zeker iets wat ik ga onthouden voor de toekomst!

Vloeibare foundation aanbrengen

Mensen die mij al een tijdje volgen weten dat ik geen vloeibare foundation gebruik. Nooit, nimmer, never. Maar het schijnt dat je je foundation helemaal streeploos kunt aanbrengen als je de Fix+ op je foundationkwast sprayt voor je gaat smeren.

Oogschaduw intenser maken

De reden dat ik deze spray heb gekocht is om de MAC Pigment Oogschaduw Rose mee aan te brengen. En dit gaat heel erg goed! Voordat ik het pigment ga aanbrengen spray ik mijn oogschaduwkwast in met deze spray. Het pigment blijft daarna zitten like glue. Dit was een goede tip van de verkoopster bij MAC! Ook maakt hij de kleuren van oogschaduw intenser, welke kleur je ook pakt. Dit werkt vooral fijn op het bewegend ooglid, vind ik.

Finishing & Matteren

Door de toegevoegde glycerine zou deze spray je make-up langer mooi moeten houden. En dit is ook zo. Daarnaast matteert hij de huid ook nog wat. Ik zeg express nog wat, omdat ik mijn huid niet super mat vindt na het gebruiken van deze spray. Maar dit vind ik ook niet erg, ik gebruik geen highlighter en glanzende Météorités van Guerlain om het daarna te matteren met een spray. Dankzij mijn lievelingsprimer van dit moment, de Alissi Brontë Instant Filler Primer en daarvoor de Smashbox Photofinish Light primer, blijft mijn make-up altijd al heel erg goed zitten. Ik denk ook dat dit komt omdat ik een goede huid heb van mezelf. Met weinig bijzonderheden. Desalniettemin vond ik met uitgaan soms wel dat ik er niet zo top uit zag, dankzij deze spray blijft alles tijdens uitgaan ook nog perfect op zijn plek!

Make-up natuurlijker laten ogen

Je kent het vast wel; je bent heerlijk aan het make-uppen en daarna loop je naar de badkamer. In het felle licht zie je opeens dat je bijna een clini clown bent geworden. Quelle horreur….. Deze spray maakt je make-up dan net wat natuurlijker en frisser. Ik heb dit nog niet geprobeerd omdat het de laatste tijd erg goed lukt, maar vind wel dat mijn huid er net een tikje mooier uitziet na het gebruiken van deze spray.

Verfrissen

Last but not least, de spray verkoelt en verfrist je gezicht heerlijk. Ik heb het altijd warm, dus voor mij is dit in de winter ook een lekker gevoel. Het is niet alsof je gezicht opeens heel koel wordt van de spray, maar meer dat het aanvoelt of je lekker gedoucht hebt en schoon bent. Dat vind ik de meest accurate omschrijving van het gevoel.

MAC Prep + Prime Fix + Primer Rose

Ik vind de MAC Prep + Prime Fix + Primer Rose lekker ruiken en meerdere voordelen hebben. De prijs is prima en de spray doet wat hij belooft. Het is een fijn product 🙂 .

 

Ik heb de MAC Prep + Prime Fix + Primer Rose zelf gekocht voor € 17,50 (100 ml).

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

 1. 12 februari 2019 / 00:05

  Dit product heb ik ook, zeker een aanrader. Top review meid!

  • Eveline
   Auteur
   12 februari 2019 / 11:52

   Dankjewel chick <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *