Make-up reviews

Make-up reviews

In deze categorie vind je al onze make-up reviews. Ons doel is om zoveel mogelijk eerlijke make-up reviews te posten. Daar heb je immers een Beautyblog voor! Wij hopen jullie hiermee goed te kunnen informeren over wat wel werkt, en wat niet.

Categorieën

Pat McGrath Prema Precision Liquid Eyeliner

Vandaag review ik de Pat McGrath Prema Precision Liquid Eyeliner, die verpakt zit in een niet te missen knalblauwe folie

Bekijk bericht

Skeyndor Age Preventing Foundation

Ik review vandaag de Skeyndor Age Preventing Foundation. Voor mij wordt dit de eerste kennismaking met een product van het merk Skeyndor, altijd leuk om een nieuw merk te leren kennen!

Bekijk bericht

Natasha Denona Mini Glam Palette

Het Natasha Denona Mini Glam Palette bestaat uit vijf neutrale gouden taupe tinten en is zo ontworpen dat je zowel overdag als ’s avonds glamoureuze oogschaduwlooks kunt creëren.

Bekijk bericht

Hourglass CAUTION Extreme Lash Mascara

Vandaag review ik met veel plezier de Hourglass CAUTION Extreme Lash Mascara.

Bekijk bericht

Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss Highlighter

Omdat ik heel nieuwsgierig was naar de highlighter, die in een fraaie verpakking zit en er aan de binnenkant heel apart uitziet, review ik vandaag de Huda Beauty Rose Quartz Face Gloss.

Bekijk bericht

Pupa Milano Wonder Me Foundation

Vandaag review ik de nieuwe foundation van Pupa Milano; Wonder Me! Inmiddels heb ik al behoorlijk wat producten van Pupa Milano getest, maar nog nooit een foundation.

Bekijk bericht

Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara

Inmiddels hebben Eveline en ik al heel wat make-up producten van Charlotte Tilbury gereviewed, maar tot nu toe nog geen mascara!  Terwijl dit voor mij…

Bekijk bericht