fbpx

Accessoires

Accessoires

HEMA Make-Up Zomercollectie 2020

Vandaag review ik een paar van deze HEMA make-up producten met bladmotief van de zomer collectie 2020 en nog wat meer ….. Lees je mee?

Bekijk bericht

Beautyblender Original Make-up Spons

Ik kreeg deze roze Beautyblender Original al een hele tijd geleden cadeau van mijn dochter. Want ik moest en zou deze persé eens uitproberen voor…

Bekijk bericht

Tweezerman Slant Tweezer Pincet Rose Gold

Tweezerman is in mijn ogen toch wel hét merk op het gebied van pincetten. Het Tweezerman Slant Tweezer pincet heeft al 17 keer de Allure ”Best of Beauty” awards gewonnen. Dus ik ben op zijn zachts gezegd niet de enige die zo houd van het pincet. Helaas ben ik mijn knalroze kwijt geraakt. En aangezien ik niet zonder kan ben ik meteen naar de winkel gerend. En daar zag ik deze prachtige rosé gouden variant. Hebben!

Bekijk bericht

NARS Kabuki Ita Brush | Contour kwast

De NARS Kabuki Ita Brush is een premium kwast. Dit voel en zie je aan de kwaliteit van de haren en de grip, die beiden erg luxe aanvoelen en ogen. Ook voel je dit in je portemonnee, aangezien de kwast € 55,- euries kost. Muchos plata. Maar is deze kwast het aantasten van je spaarrekening waard?

Bekijk bericht

Fancy Cube mini review

Ik heb een nieuwe Fancy Cube mini besteld als aanvulling op mijn Fancy Cube original. In deze post ga ik de Fancy Cube mini uitpakken en indelen!

Bekijk bericht