fbpx

Foundation

Foundation

Foundation review

Wij denken dat iedereen het er wel over eens is dat foundation een van de basis makeup producten is. In deze categorie van onze Nederlandse beautyblog Beautytijd zullen we verschillende soorten foundations gaan reviewen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld poeder en vloeibare foundations. Dit zijn de meest voorkomende vorm van foundations. Hiernaast bestaan er ook nog zogenaamde cushion- (kussen) of stickfoundations.

Beautytijds favorieten

De favoriete foundation van Eveline is al zo’n 10 jaar hetzelfde. Namelijk de Almost Powder van Clinique. Zij vindt poeder foundations fijner werken dan vloeibare. Vaak dekt poeder minder goed dan vloeibaar, dat is met de Almost powder niet het geval. Ook verstikt dit poeder de huid niet.

Wilma gebruikt verschillende foundations door elkaar. En probeert ook graag nieuwe uit. Toch komt zij altijd terug bij haar favoriete merk Shiseido. Deze dekken goed, zonder teveel te matteren. Dit is belangrijk voor de oudere huid.

La Mer The Soft Fluid Long Wear Foundation

La Mer “GEHEIM UIT DE ZEE”; het is allemaal begonnen met de Creme de La Mer. Inmiddels is het assortiment van La Mer enorm uitgebreid. Vandaag review ik de nieuwe La Mer Soft Fluid Long Wear Foundation.

Bekijk bericht

Clinique Almost Powder Poeder Foundation

Een van de meest gestelde vragen over mijn make-up is welke foundation ik gebruik. Ik antwoord daarop al standaard 12 jaar (ja, écht) ‘een poederfoundation van Clinique’. Mensen reageren vaak verbaasd op de term poederfoundation. Dekt dat dan wel goed? JA! Blijft dat de hele dag zitten? JA! Krijg je dan geen heel mat gezicht? NEE! Vandaag vertel ik je alles over de Clinique Almost Powder Makeup, mijn holy grail foundation, die in mijn ogen nergens door overtroffen kan worden!

Bekijk bericht

Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation

Het is best een zoektocht naar een goede foundation. Dekkend, mat, glanzend, half-mat of transparant; wat zoek je en wat wil je? De tijd dat een foundation helemaal dekkend de huid afsloot ligt inmiddels al ver achter ons en er is keuze in overvloed. Ik ben enorm enthousiast over de Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation en zal je in deze review vertellen waarom dit zo is!

Bekijk bericht