Foundation

Foundation

Foundation review

Wij denken dat iedereen het er wel over eens is dat foundation een van de basis makeup producten is. In deze categorie van onze Nederlandse beautyblog Beautytijd zullen we verschillende soorten foundations gaan reviewen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld poeder en vloeibare foundations. Dit zijn de meest voorkomende vorm van foundations. Hiernaast bestaan er ook nog zogenaamde cushion- (kussen) of stickfoundations.

Beautytijds favorieten

De favoriete foundation van Eveline is al zo’n 10 jaar hetzelfde. Namelijk de Almost Powder van Clinique. Zij vindt poeder foundations fijner werken dan vloeibare. Vaak dekt poeder minder goed dan vloeibaar, dat is met de Almost powder niet het geval. Ook verstikt dit poeder de huid niet.

Wilma gebruikt verschillende foundations door elkaar. En probeert ook graag nieuwe uit. Toch komt zij altijd terug bij haar favoriete merk Shiseido. Deze dekken goed, zonder teveel te matteren. Dit is belangrijk voor de oudere huid.

Skeyndor Age Preventing Foundation

Ik review vandaag de Skeyndor Age Preventing Foundation. Voor mij wordt dit de eerste kennismaking met een product van het merk Skeyndor, altijd leuk om een nieuw merk te leren kennen!

Bekijk bericht

Pupa Milano Wonder Me Foundation

Vandaag review ik de nieuwe foundation van Pupa Milano; Wonder Me! Inmiddels heb ik al behoorlijk wat producten van Pupa Milano getest, maar nog nooit een foundation.

Bekijk bericht

Gucci Beauty Fluide De Beauté Natural Finish Fluid Foundation

Gucci Beauty heeft een nieuwe lijn vloeibare foundations in 40 kleuren te weten Gucci Fluide De Beauté Fini Naturel, een foundation met een natuurlijke finish.

Bekijk bericht

BECCA Aqua Luminous Perfecting Foundation

Mijn keuze, in de zoektocht naar weer eens een nieuwe foundation, is gevallen op BECCA Aqua Luminous Perfecting Foundation.

Bekijk bericht

Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder

Die verpakking! Is het allereerste wat ik dacht toen ik het Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Poeder zag. Echt super mooi.

Bekijk bericht

La Mer The Soft Fluid Long Wear Foundation

La Mer “GEHEIM UIT DE ZEE”; het is allemaal begonnen met de Creme de La Mer. Inmiddels is het assortiment van La Mer enorm uitgebreid. Vandaag review ik de nieuwe La Mer Soft Fluid Long Wear Foundation.

Bekijk bericht

Clinique Almost Powder Poeder Foundation

Een van de meest gestelde vragen over mijn make-up is welke foundation ik gebruik. Ik antwoord daarop al standaard 12 jaar (ja, écht) ‘een poederfoundation van Clinique’. Mensen reageren vaak verbaasd op de term poederfoundation. Dekt dat dan wel goed? JA! Blijft dat de hele dag zitten? JA! Krijg je dan geen heel mat gezicht? NEE! Vandaag vertel ik je alles over de Clinique Almost Powder Makeup, mijn holy grail foundation, die in mijn ogen nergens door overtroffen kan worden!

Bekijk bericht