Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo, Conditioner & Haarmasker

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo, Conditioner & Haarmasker review

Maria Nila is een merk wat ik veel voorbij zie komen bij andere blogs en nu zelf voor het eerst heb geprobeerd. Ik mocht kiezen uit elke productlijn en ben gegaan voor de Maria Nila Head & Hair Heal lijn. De Heal lijn focust zich op het tegengaan van hoofdhuidproblemen zoals roos of haaruitval.

 

Over Maria Nila

Over Maria Nila

”100% veganistische haarverzorging geproduceerd in Zweden

Wij zijn niet het gebruikelijke haarverzorgingsmerk. Onze 100% veganistische en dierproefvrije producten zijn ontwikkeld uit liefde voor dieren, aangezien ze geen onderdeel mogen zijn van haarverzorgingsproducten. Door veganistische schoonheid van hoge kwaliteit te bieden, maken we het voor iedereen gemakkelijk om een ​​stap te zetten naar een duurzame en vriendelijkere wereld.

Door Maria Nila te kiezen, kiest u voor dierproefvrije, klimaatvriendelijke en kleurbeschermende haarverzorging geproduceerd in Zweden. Onze chemici ontwikkelen onze producten met zorgvuldig gekozen ingrediënten die het verschil maken voor klanten, salons, dieren en het milieu. We hebben onze eigen productontwikkeling, productie, vulling en magazijn in onze fabriek in Helsingborg, Zweden, en van hieruit verzenden we over de hele wereld.”

 

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo Review

Volg jij ons al op Instagram?

Aangezien ik al heel mijn leven struggle met haaruitval, lijkt de Heal lijn voor mij de beste keuze. Deze Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo is een verzorgende shampoo speciaal voor de gevoelige hoofdhuid. Haargroei zou gestimuleerd moeten worden door toegevoegde Vitamine E, Apigenin en Peptides. Ook bevat de shampoo Aloë Vera wat roos en andere hoofdhuid problemen tegen gaat. Net zoals alle andere producten van Maria Nila is deze shampoo vegan.

 

De belangrijkste kenmerken:

 • Vegan
 • Behandelt roos
 • Tegen haaruitval
 • Bevordert haargroei
 • Tegen hoofdhuidproblemen
 • Bevat Vitamine E en Aloë Vera

 

Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner

Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner Review

Ik gebruik áltijd complete productlijnen als het neerkomt op mijn haarverzorging. Ik geloof in het feit dat producten op elkaar worden afgestemd en elkaars werking versterken. De Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner is ontwikkeld voor de gevoelige hoofdhuid, werkt ontstekingsremmend, stimuleert haargroei én beschermt de haarkleur. Toegevoegde Piroctone Olamine en Aloë Vera, Vitamine E, Apigenin en peptides zouden ervoor moeten zorgen dat je haren gaan stralen. Ook bevat de conditioner Oleanolzuur, wat haaruitval voorkomt.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Conditioner voor gevoelige hoofdhuid
 • Bevat Vitamine E en Aloë Vera

 

Maria Nila Head & Hair Heal Haarmasker

Maria Nila Head & Hair Heal Haarmasker Review

Maria Nila Head & Hair Heal Haarmasker Review

De laatste en extra stap van de Heal lijn is het Maria Nila Head & Hair Heal Haarmasker. Dit verzorgende masker gebruik je, anders dan andere haarmaskers die ik ken, niet alleen op de lengtes van de haar. Dit masker is namelijk ook speciaal bedoelt voor de hoofdhuid. Je moet het goed inmasseren in je haar én hoofdhuid, het even laten intrekken en daarna uitspoelen. Ook aan het masker is Aloë Vera toegevoegd, wat de hoofdhuid kalmeert en verfrist. Hiernaast stimuleren vitamine E, Apigenin en peptides de verzorging van het haar.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Verzorgend haarmasker
 • Bevat effectieve ingrediënten zoals Aloë Vera
 • Bedoelt voor haar én hoofdhuid

 

Conclusie

Ik heb alle drie de flacons inmiddels helemaal opgemaakt en…… I want more! Ik heb het gevoel dat deze product combinatie iets heeft gedaan aan mijn haaruitval. Meer nog dan de Genesis lijn van Kérastase, waar ik ook tevreden over was. Deze producten zijn mij daarentegen nog beter bevallen. Ze maken mijn haar heerlijk zacht, gevoed en minder vet. Mijn hoofdhuid is nog nooit zo rustig geweest. Hoe gezonder de hoofdhuid, hoe gezonder je haar. Het feit dat deze lijn en dan in bijzonder het masker zo op de gezondheid van de hoofdhuid focussen is in mijn ogen de reden dat er daadwerkelijk resultaat wordt behaald. Ik zou de Heal lijn van Maria Nila aan iedereen aanraden die last heeft van een gevoelige hoofdhuid, jeuk, irritatie of andere problemen. En voor mensen met haaruitval. Het zijn fijne producten van een mooi merk wat belang hecht aan het produceren van vegan producten en een betere wereld.

 

De hele Heal lijn van Maria Nila is voor 65,95 (tijdelijke aanbieding, de originele prijs is 78,-) online te bestellen bij Haarspullen.nl via deze link. Als je de producten los wilt bestellen kan dit natuurlijk ook, klik op de link om direct naar het product te gaan: shampoo, conditioner en haarmasker.

 

Deze review bevat gekregen producten. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *