Masters Colors Compact All Seasons Poeder

Masters Colors Compact All Seasons Review

Mix jij ook vaak poeders door elkaar om de kleur aan te passen aan je huidtint van het seizoen?  Ik wel! Masters Colors All Seasons biedt make-up producten in één doosje die geschikt zijn om het hele jaar door te gebruiken. Vandaag review ik Compact All Seasons , 2 kleuren poeder in één doosje voor een egale en matte tint én met verzorgende ingrediënten.

 

Het verhaal van  Masters Colors Paris

Masters Colors

“Masters Colors is een Frans make-up merk opgericht in 2001 door Jean-Daniel Mondin, oprichter en CEO van de Guinot-Mary Cohr Group; een toonaangevend make-upmerk voor behandelingen dat exclusief wordt gedistribueerd in schoonheidssalons. De meeste producten van het merk worden vervaardigd in de Franse fabriek in overeenstemming met de hoogste farmaceutische normen. Masters Colors profiteert van de expertise van Guinot en Mary Cohr. De make-upproducten zijn verrijkt met jeugd-activerende ingrediënten waarvan bewezen is dat ze effectief zijn en biedt tinten die geschikt zijn voor alle huidtinten, seizoenen en soorten van verlichting”.

 

Over het Masters Colors Compact All Seasons

Masters Colors Compact All Seasons Review

Masters Colors Compact All Seasons Review

 Volg jij ons al op Instagram?

Masters Colors Compact All Seasons is een  tweekleurige compact poeder dat de huid het hele jaar door matteert en egaliseert.  De verrijkte textuur met zijdepoeder herstelt de glans van het gezicht en helpt de foundation langer te behouden.  De twee tinten passen zich aan alle huidtinten en seizoenen aan. Het compact poeder is geschikt voor alle huidtypen.

 

De verzorgende ingrediënten:

  • Aloë Vera staat bekend om hydraterende, kalmerende en herstellende eigenschappen: zorgt voor een comfortabel gevoel op de huid
  • Vitamine E staat bekend om vrije radicalen bestrijdende eigenschappen: helpt om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.

 

Swatches van Masters Colors Compact All Seasons

Masters Colors Compact All Seasons Review

Je ziet op bovenstaande swatch duidelijk het verschil tussen de 2 tinten van het poeder. De donkerste tint matched prima met mijn zomerse gebruind huid  De lichte tint is voor hartje winter,  maar het meeste van de tijd zal ik toch de tinten mengen voor het beste resultaat bij mijn huidtint die meestal hangt tussen net niet bruin en net niet bleek.  Maar dit is natuurlijk voor iedereen verschillend…..

Conclusie

Ik vind het superhandig om twee kleuren in één doosje te hebben want ik ben nogal van het mixen van kleurtjes.  En dan zijn het vaak verschillende merken die niet altijd even goed samengaan.  Dus heel fijn dat er Masters Colors All Seasons 2 kleuren poeder in één doosje biedt. Van het Masters Colors Compact All Seasons poeder gebruik ik nu (hoogzomer) alleen de donkere tint. In het lente had ik de twee tinten gemixt, wat ik in de herfst ook weer ga doen om zo door te gaan naar alleen het gebruik van de lichte tint in de winter.

Het compact poeder gebruik ik met een kwast over mijn foundation, het houdt mijn huid mooi mat en geeft een subtiele zijdeglans.  Je kunt voor een natuurlijke look het poeder ook op zichzelf gebruiken met het bijgeleverde poedersponsje. Wat het ook handig maakt om mee te nemen in je handtas.  Ik vind Masters Colors Compact All Seasons poeder een fijn en heel handig product in een mooie stijlvolle verpakking.

 

Masters Colors Compact All Seasons kost € 47,50 en is o.a. verkrijgbaar bij de officiële webshop.

 

Deze review bevat gekregen producten

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *