fbpx

Fancy Cube

Fancy Cube is een merk gestart door Nederlandse meiden. Hun grootste motivatie was het feit dat er geen leuke makeup opbergers te koop waren. Ze wilden een makeup organiser ontwikkelen die makeup ook echt tentoonstelde. Dat is met de Fancy Cube original en Fancy Cube mini gelukt. De cubes zijn handgemaakt van hoogwaardig acryl. Hierdoor voelen ze ‘zwaar’ en luxe aan.

Social Media

Onder het motto ‘Let’s Get Organized’ en de hashtag #fancycube krijgen zij op social media veel leuke foto’s toegestuurd. Allemaal van meiden die een cube hebben aangeschaft. Ze hebben inmiddels flink wat bekendheid opgebouwd op social media. En als je de foto’s bekijkt zie je dat er vele tevreden eigenaressen te vinden zijn in Nederland! Maar ook buiten Nederland hebben zij al wat bekendheid opgebouwd.

Beautytijd is fan!

Eveline heeft een original en een mini in haar bezit en is met beiden cubes erg tevreden. Wilma is nog altijd in twijfel of ze er een zal aanschaffen. Haar kennende duurt het niet lang voordat ze omgehaald is. Beautytijd wenst deze meiden veel succes met hun schitterende producten en onderneming!

Fancy Cube mini review

Ik heb een nieuwe Fancy Cube mini besteld als aanvulling op mijn Fancy Cube original. In deze post ga ik de Fancy Cube mini uitpakken en indelen!

Bekijk bericht