Hannah Cell Active – Doorbloedingverhogend (Kuurproduct)

De hannah Cell Active creme is een heel bijzonder product. Bijzonder in de zin van dat je echt voelt dat het iets doet. En anders zie je het wel. Dit product stimuleert de doorbloeding van je huid.

Bekijk bericht

Hannah Juvi Protect Zonnebescherming Voor Het Gezicht

Ik voel me net mijn moeder als ik zeg: smeer jezelf goed in!!@#$%^^^$ Haha. Maar het is wel echt heel erg belangrijk om jezelf goed…

Bekijk bericht

Hannah Remodelling Cream

Elke avond gebruik ik na de eerste 3 stappen van mijn ritueel (Cleansing Oil, Prepare Potion& Sparkling Spray) de hannah Remodelling Cream.

Bekijk bericht

Hannah Sparkling Spray Gezichtsspray

De hannah Sparkling Spray. Ik gebruik deze verfrissende en voedende gezichtsspray elke ochtend en avond voor mijn serum en dag- of nachtcreme.

Bekijk bericht

Hannah Prepare Potion Toner

Ik gebruik de hannah Prepare Potion nu al meer dan een jaar heel regelmatig. Wanneer ik hem gebruik doe ik dit ’s ochtends na het reinigen van mijn gezicht met alleen water. En ’s avonds na het reinigen van mijn gezicht met de hannah Cleansing Oil.

Bekijk bericht

Hannah Lip Touch Lovely Innovating Plumper (duo review)

De nieuwe hannah Lip Touch is de jongste telg binnen de hannah Touch Family. Deze productlijn is bekend van de award winnende Touch of Silk en Brilliant Touch, maar ook van de Touch of Colour en de vorig jaar geïntroduceerde FiXing Touch.

Bekijk bericht

Hannah Xperience huidverbeterende behandeling (duo review)

Wij zijn door hannah in Voorthuizen uitgenodigd voor dé bekende huidverbeterende behandeling. Deze behandeling heet de hannah Xperience!

Bekijk bericht