fbpx

Moroccanoil

De mede-oprichtster van Moroccanoil, Carman Tal, had zeer beschadigd haar door intensieve verfbeurten. Toen zij op vakantie in het Midden-Oosten in aanraking kwam met de Moroccanoil behandeling en haar haar weer herleefde was ze vastbesloten. Vastbesloten om de revitaliserende behandeling naar vrouwen op heel de wereld te brengen!

Wat doet de wonderlijke olie?

De Moroccanoil behandeling is een behandeling van het haar met pure argan olie. De olie herstelt beschadigd haar en transformeert dit tot glanzend, glad, handelbaar en gerevitaliseerd haar. Deze argan olie is een handelsmerk van het merk, al hun producten bevatten deze luxueuze olie.

Hoge kwaliteit haar en lichaamsverzorging

Moroccanoil is overduidelijk een high-end merk. De prijzen van de haar en lichaamsproducten zijn aan de hoge kant. Daarvoor krijg je wel prachtige producten die vol zitten met argan olie en andere voedende bestandsdelen. Inmiddels bestaat het merk al meer dan tien jaar en is het uitgegroeid tot een marktleider op het gebied van haarverzorging.

Moroccanoil Luminous Hairspray Haarlak

Moroccanoil heeft van veel van hun bestsellers een mini variant. Ik vind dit super handig voor op vakantie of voor in je handtas. Ik ontving er een aantal ter review en vandaag zal ik de Moroccanoil Luminous Hairspray reviewen!

Bekijk bericht

Moroccanoil Root Boost Volumizing Spray

Ik heb eerder al de Moroccanoil Volumizing Mousse gereviewed. De Moroccanoil Root Boost Volumizing Spray is een aanvulling op de mousse. Dit, voor als je nóg meer volume wilt creëren dan de mousse al doet. Ik was benieuwd naar wat deze volume spray zou ”toevoegen”, aangezien ik al zo tevreden ben over de volume mousse. Dus bestelde ik hem en hij stelde niet teleur!

Bekijk bericht

Moroccanoil Volumizing Mousse

I love Moroccanoil! Ik ben echt een groot fan van dit mooie, high-end haar- en lichaamsproducten merk. Mijn liefde is begonnen met het haarserum waarmee het merk bekend is geworden; de Moroccanoil Treatment. En tot nu toe is mijn liefde nog niet bekoeld. Ik heb de shampoo en conditioner een hele tijd gebruikt, maar ben hier (even?) mee gestopt omdat ik deze erg prijzig vond. De haarstyling producten zijn nog steeds niet goedkoop, maar wel een stuk betaalbaarder. Vandaag review ik de Moroccanoil Volumizing Mousse, voor iedereens wiens haar wel wat volume kan gebruiken.

Bekijk bericht

Moroccanoil Treatment Haarserum

Dé Moroccanoil Treatment was het eerste luxe haar product wat ik ooit kocht. Ik herinner me nog dat ik er iets over las in een tijdschrift en dacht; ”Oei, dit MOET ik hebben!”. Ik heb toen heel het internet afgestruind en het uiteindelijk via een Engelse webshop besteld. Moroccanoil was toentertijd nog heel slecht verkrijgbaar in Nederland. Dat is nu gelukkig anders! Omdat de Moroccanoil Treatment al een aantal jaar in mijn vaste haarverzorging routine zit en het een van mijn lievelingsproducten is schrijf ik er graag een korte review over.

Bekijk bericht