fbpx

NARS

NARS is een Frans cosmetica en skincare merk dat is opgericht door de make-up artiest en fotograaf Francois Nars in 1994. De cosmetica lijn van het merk begon toentertijd met twaalf lipsticks die exclusief werden verkocht bij Barneys in New York.

NARSSISIST

Sindsdien heeft het beauty merk ontzettend veel make-up en skincare producten uitgebracht en een flink aantal prijzen gewonnen hiermee. Het merk valt tegenwoordig onder Shiseido.

Bekende make-up producten

NARS is vooral bekend van de Orgasm blush. Deze prachtige blush heeft een flatterende koraaltint met een glitter erin. De kleur zou elke huidskleur flatteren. Wij zijn in elk geval groot Orgasm lovers!

Topsellers en verkooppunten

Andere bekende producten van NARS zijn de Laguna bronzer en de Albatross highlighter. De Laguna bronzer is een fijne, matte bronzer die niet oranje uitpakt. De Albatross highlighter is een fijngemalen, witgouden poeder highlighter. Samen zijn deze producten een killercombo. Het merk wordt sinds kort in Nederland verkocht. Bij de Bijenkorf kan je in een aantal geselecteerde filialen en online je slag slaan!

NARS NARSissist Wanted I Cheek Palette

I love NARS! NARS is echt een van mijn favoriete make-up merken. Ik vind de producten altijd mooi vormgegeven en goed inspelen op trends. Daarnaast zijn alle producten kwalitatief gewoon erg goed. Ik was laatst in de Bijenkorf en toen zag ik dit NARSissist Wanted I Cheek palette nog liggen.

Bekijk bericht

NARS Orgasm Blush

Toen ik las dat Nars een dochteronderneming van Shiseido (mijn favoriete merk) is, werd ik gelijk enthousiast.  Ik moet toegeven dat ik behoorlijk behoudend ben in mijn make up producten en gebruik het liefst de klassieke merken.  Maar op aandringen van Eveline kocht ik jaren terug de toen al beroemdste blush van de wereld;  dé Orgasm Blush.

Bekijk bericht

NARS NARSissist Wanted Eyeshadow Palette

NARS is zo’n prachtig merk! Alleen al door de strakke, verpakkingen ben ik een groot fan van dit Franse merk. Toen ik dit palette laatst nog in de Bijenkorf zag liggen dacht ik ‘oh, hij is dus nog niet uitverkocht. Dan ga ik hem alsnog reviewen!’. Het NARS NARSissist Wanted Eyeshadow Palette is namelijk wel limited edition. In deze blogpost vertel ik je wat ik van het palette vind.

Bekijk bericht

NARS Kabuki Ita Brush | Contour kwast

De NARS Kabuki Ita Brush is een premium kwast. Dit voel en zie je aan de kwaliteit van de haren en de grip, die beiden erg luxe aanvoelen en ogen. Ook voel je dit in je portemonnee, aangezien de kwast € 55,- euries kost. Muchos plata. Maar is deze kwast het aantasten van je spaarrekening waard?

Bekijk bericht