Shiseido

Shiseido is een Japans persoonlijke verzorging merk. In Japan noemen ze het merk ook wel ”株式会社資生堂 Kabushiki-gaisha Shiseidō”. Het merk verkoopt huidverzorging, haarverzorging, make-up en parfum. Het is opgericht in 1872 en is daarmee een van de oudste cosmetica bedrijven van de wereld. In 2012 heeft het merk haar 140e verjaardag gevierd.

Wij zijn grote fans

Wilma gebruikt het merk al sinds haar 28e en ze zweert erbij. Ze heeft wel eens kleine uitstapjes gemaakt naar Estee Lauder en Kanebo, maar kwam toch altijd weer terug bij haar zo geliefde Shiseido.

Toen Eveline 15 werd, was het tijd om over te stappen op een ”grote-mensen-merk”. Logischerwijs werd dit Shiseido, in navolging van haar moeder. En tot de dag van vandaag gebruikt ze de Ibuki lijn met veel plezier.

Over het merk

Shiseido heeft een exclusiviteit over haar heen. Het merk wordt alleen verkocht bij aangewezen verkooppunten. De filosofie van het merk zit hem vooral in het gebruiken van natuurlijke producten die een wetenschappelijk onderbouwde werking hebben.

Shiseido Brow InkTrio 3-in-1 Wenkbrauwpotlood

Van mijn nog altijd geliefde merk Shiseido review ik vandaag uit de make-up lijn het nieuwe Brow InkTrio 3-in-1 wenkbrauwpotlood.

Bekijk bericht

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream SPF25 Dagcrème

De Wrinkle Smoothing Lijn beschikt over de ReNeura Technology om de huidsensoren te activeren voor snelle anti-aging resultaten. Uit deze lijn review ik vandaag de Shiseido Wrinkle Smoothing Day Cream met SPF25.

Bekijk bericht

Shiseido Wrinkle Smoothing Eye Cream Oogcrème

De nieuwe versie van de anti-aging Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream is verrijkt met een baanbrekende, proactieve nieuwe formule. Het maakt deze oogcrème nog effectiever voor de aanpak van fijne lijntjes en rimpels rondom het ooggebied!

Bekijk bericht

Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Day Emulsion Dagcrème

Vandaag review ik een product uit een nieuwe lijn van Shiseido, namelijk de Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Day Emulsion.

Bekijk bericht

Shiseido Lip Liner Ink Duo Contourpotlood

Shiseido heeft een Lip Liner uitgebracht in de Ink Duo-lijn! Een 2-in-1 tool die een basis creëert, de lippen kleurt en tot 8 uur blijft zitten…

Bekijk bericht

Shiseido Perfect Hydrating BB Cream

Vandaag review ik de Shiseido Perfect Hydrating BB Cream. Shiseido heeft al heel lang een BB cream in het assortiment. Een BB cream is een multifunctionele creme met make-up effect en skincare voordelen.

Bekijk bericht

Shiseido Full Lash Serum Wimperserum (duo review)

Wilma:  Wat verwacht jij precies van een wimperserum?  Ik denk hetzelfde als ik, het moet wimpers langer en voller maken. En dat het liefste binnen…

Bekijk bericht