fbpx

TIGI

TIGI is een salonmerk wat valt onder Unilever. Het is opgericht door de Britse stylisten Toni & Guy en overgenomen en gemaakt tot het merk dat het nu is door Anthony Mascolo. Het merk is opgericht in 2003. TIGI kent verschillende productlijnen zoals Bed Head, Catwalk, Bed Head voor mannen en S Factor.

Creëren

Anthony Mascolo is de oprichter van TIGI zoals het merk nu is. Hij is een award-winnende en iconische haarstilist. Zijn visie is ”Als ik iets wil maar het bestaat nog niet, dan maak ik het zelf.” En zo heeft hij de verschillende productlijnen opgebouwd. De rode draad door het haarproducten merk is mode. Alle lijnen zijn geïnspireerd op de mode-industrie. De producten van TIGI moeten een aanvulling zijn op wat de klanten graag zien en dragen.

Favoriete productlijn

Zoals je misschien al had verwacht van ons luxe poezen, is de meest luxe lijn onze favoriete lijn. Deze producten hebben een heerlijk zoete tropische vruchtengeur en doen echt wat ze beloven voor je haar.

TIGI S-Factor True Lasting Colour Haarolie

De TIGI S-Factor lijn bestaat uit producten voor volume, gekleurd haar en extra glans. Er zijn shampoos, conditioners en stylingsproducten beschikbaar. Een van mijn favoriete producten uit de S-Factor lijn is de True Lasting Colour Haarolie.

Bekijk bericht

Tigi S Factor Health Factor Shampoo en Conditioner

Het merk Tigi heeft een speciaal plaatsje in mijn hart. De eerste keer dat ik met mijn moeder naar de kapper ging om een ”model” in mijn haar te laten knippen werd mijn haar gewassen met deze shampoo en conditioner. Ik was ongeveer 13 jaar oud en vond de shampoo heerlijk ruiken. Lichtzoet naar tropische vruchten. Mijn moeder kocht toen een setje shampoo en conditioner voor me en sindsdien ben ik fan.

Bekijk bericht