Mesauda Milano Crystal Glaze Nagellakken

Mesauda Milano Nagellakken Review

Het jonge dynamische merk Mesauda Milano heeft een complete skincare en make-up lijn. Prachtige paletten voor ogen en lippen en voor je nagels heel veel mooie kleurtjes. Van de Mesauda Milano Crystal Glaze nagellakken heb ik 4 nieuwe kleurtjes ontvangen en heel graag uitgeprobeerd. Om de nagels extra te laten glanzen en de nagellak langer te laten houden is er ook een topcoat beschikbaar. Ook die heb ik getest in deze review. Mesauda betekent ‘geluk’,  eens kijken of ik gelukkig wordt van deze nagellakken…

Over de Mesauda Milano Crystal Glaze Nagellakken

Mesauda Milano Nagellakken Review

Volg jij ons al op Instagram?

Deze Mesauda Milano Crystal Glaze nagellakken geven een glaseffect op je nagels en zijn een combinatie van 2 producten; een nailpolish en een topcoat!  De nagellakken zijn ultra shiny en sneldrogend. De topcoat heet Crystal Shine en geeft extreme glans en duurzaamheid aan de nagellakken.

De nagellak is niet getest op dieren en zonder Big 5; zonder kamfer, dirutylftalaat, tolueen, formaldehyde, formaldehydehars.

Lyon, nr. 407

Mesauda Milano Nagellakken Review

Mooi klassiek rood,  niet de donker of te licht maar rood zoals rood behoort te zijn!  Een heldere mooie kleur rood.

Paris, nr. 408

Mesauda Milano Nagellakken Review

Deze kleur zou ik ook wel klassiek willen noemen,  een kruising tussen bordeaux rood, donker rood en mauve.  Een mooie warme kleur!

Cannes, nr. 411

Mesauda Milano Nagellakken Review

Een midden grijze nagellak,  gemakkelijk draagbaar want het past bij heel veel outfits!  Grijs klinkt misschien saai, maar dat vind ik deze nagellak zeker niet.

Lille, nr. 410

Mesauda Milano Nagellakken Review

Nagellak in deze tint heb ik heel wat opgebruikt,  een kruising tussen lila en oud roze.  Deze kleur draag ik graag in de herfst en winter.

Crystal Shine Topcoat

Mesauda Milano Nagellakken Review

Deze Crystal Shine topcoat heeft een mega glas effect. Heel helder glanzend dus!  Zonder deze topcoat zijn de nagellakken ook wel glanzend, zeker na 2 lagen, maar voor mij kan het niet glanzend genoeg zijn.  De topcoat is onder een UV/LED-lamp binnen 60 seconden droog en zonder lamp binnen 2 minuten.

Conclusie

Mesauda Milano Nagellakken

Leuke kleurtjes!!!! Alle 4 vind ik ze bijzonder draagbaar. Ik heb hier 1 laag nagellak opgebracht en daarna de Crystal Shine topcoat.  De Mesauda Milano Crystal Glaze nagellak droogt binnen 2 minuten. Bijzonder en opvallend fijn is het borsteltje, echt een ervaring.  Met dit borsteltje is de nagellak in een streek gemakkelijk aan te brengen, zonder dat je ook de zijkanten van je vingers mee kleurt. Vooral bij donkere nagellakken kan dit heel storend zijn.  Dit borsteltje is wat mij betreft uniek en zorgt voor een kleur zonder vlekken en een vlekkeloze toepassing. De houdbaarheid van 1 laag met topcoat is bij mij ongeveer een week geweest. Daarna gaat het afbrokkelen en kun je de nagellak in hele grote stukken van je nagel afhalen. Soms bijna in z’n geheel.  Maar beter verwijder je de nagellak natuurlijk met een nagellakremover.  Ik ben heel gelukkig met de Mesauda Milano Crystal Glaze nagellakken. Snel nog wat nieuwe kleurtjes scoren 😀 !

 

De producten van Mesauda Milano zijn o.a. te koop bij myperfectlook.nl. Dit zijn de prijzen per stuk:

  • Nagellak Crystal Glaze  7,00
  • Topcoat Crystal Shine  € 8,00

 

Dit artikel bevat gekregen producten

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *