fbpx

Mesauda Milano Glow Stick Highlighter in 103 Bronze

Mesauda Milano Glow Stick Highlighter in 103 Bronze review

Mesauda Milano is een nieuw merk in Nederland! Ik ben gek op alles wat uit Italië komt en in de prachtige modestad Milaan loop ik graag te shoppen (het liefst als het uitverkoop is, want anders blijft het voornamelijk bij alleen maar kijken naar al het moois in de etalages 😊). Mesauda Milano is een jong en dynamisch bedrijf wat elegante en vernieuwende cosmetica producten maakt tegen een concurrerende prijs. Trendy kleuren in een jonge aantrekkelijke en functionele verpakking maken mij erg nieuwsgierig naar dit merk. Vandaag review ik de Mesauda Milano Glow Stick Highlighter in de kleur 103 Bronze.

Over de Mesauda Milano Glow Stick Highlighter in 103 Bronze

Mesauda Milano Glow Stick Highlighter in 103 Bronze review

Mesauda Milano Glow Stick Highlighter in 103 Bronze review

Een highlighter in een stick,  ik ben op voorhand al helemaal verkocht.  Ik hou van functionele en handige producten, die gemakkelijk mee te nemen zijn.  En het ziet er zo leuk en elegant uit! De highlighter glow stick van Mesauda Milano bevat verzorgende jojoba olie en heeft een crèmige en fluweelzachte textuur.  Met een streek kun je gemakkelijk daar waar je wilt je gezicht shapen en voorzien van een subtiele glans. Op de foto zie je kleur nr. 103, bronze.  Er zijn ook nog twee andere varianten; kleur nr. 102 gold & kleur nr. 101 rose.

Swatch

Mesauda Milano Glow Stick Highlighter in 103 Bronze review

Mesauda Milano Glow Stick Highlighter in 103 Bronze review

Volg jij ons al op Instagram?

Het swatchen met deze highlighter glow stick gaat erg gemakkelijk.  Met een zachte streek geeft de kleur een behoorlijk gepigmenteerd beeld.  Door aan de onderkant te draaien komt de stick omhoog. De kleur bronze is aan de binnenkant van mijn arm behoorlijk donker.  Ik denk dan ook dat deze kleur voor mijn winterhuid ietwat aan de donkere kant is. Maar dat neemt niet weg dat ik het graag ga uitproberen op mijn  gezicht.

Resultaat en conclusie

Mesauda Milano Glow Stick Highlighter in 103 Bronze

Ik heb de highlighter glow stick alleen aangebracht op mijn jukbeenderen, over mijn foundation en blush.  De glow is behoorlijk maar toch  subtiel aanwezig en de bronzekleur is niet echt te donker op mijn gezicht.  Omdat de glow stick zo licht en gemakkelijk aan te brengen is, veegt deze mijn foundation niet weg.  Dit is natuurlijk een heel mooi pluspunt!  En ik kan deze glow stick op mijn ervaren huid gebruiken; de glans blijft namelijk op mijn fijne lijntjes zitten (en niet erin) waardoor ze niet extra geaccentueerd worden.  Nog een pluspunt dus!  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik blij ben met deze hippe highlighter glow stick 😊

 

De Mesauda Milano Glow Stick Highlighter in 103 Bronze is onder andere te koop bij myperfectlook.nl voor 13,80 per stuk.

 

Deze highlighter review bevat een gekregen product. 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

2 Reacties

    • Eveline
      3 januari 2020 / 16:14

      Wat lief, ik ga het haar zeggen :)! Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *