fbpx

Mijn beauty wishlist voor de herfst en winter 2018 | Eveline

Mijn beauty wishlist voor de herfst en winter 2018 | Eveline

Zo, het is oktober en de zomer is inmiddels alweer een tijdje verdwenen. Ik vind dat niet zo erg en heb wel weer zin om lekker met een deken en een kopje thee op de bank te kruipen. En Netflix te kijken met Niels en James. Bij een nieuw seizoen horen ook weer nieuwe make-up en skincare collecties. Yes! Ik hou er ontzettend van om in het begin van een seizoen uit te zoeken wat de nieuwe releases zijn in de beauty wereld. Dit is mijn beauty wishlist voor deze herfst en winter:

1. Too Faced – Glow Job Gezichtsmasker

Too Faced Glow Job Gezichtsmasker

Too Faced Glow Job Gezichtsmasker

Volg jij ons al op Instagram?

WAUW! Is het eerste wat ik dacht bij het zien van dit glinsterende gezichtsmasker van Too Faced. Wat een bijzonder product! Too Faced is natuurlijk echt een make-up merk en geen skincare merk. Dus ik ben heel erg benieuwd hoe dit masker uitpakt. Ik wil hem heel erg graag hebben en testen!

Prijs: € 37,99 (50 ml)

2. Lancôme – Absolu Rouge Drama Matte Lipstick Obsessive Red

Lancôme Absolu Rouge Drama Matte Lipstick Obsessive Red

Ik ben altijd wel goed te spreken over de lipsticks van Lancôme. Deze Absolu Rouge Drama Matte lipstick staat op mijn beauty wishlist omdat hij ten eerste limited edition is. En ik val daar vaak voor. En ten tweede omdat ik de verpakking écht super mooi vind. Maar natuurlijk vooral omdat rood mij goed staat en ik nog weinig mat rode lipsticks heb. Ik ben er erg benieuwd naar.

Prijs: € 36,20 (4,20 ml)

3. NARS – Quad Oogschaduw Palette

NARS Quad Oogschaduw Palette

NARS Quad Oogschaduw Palette

Wie mij al even volgt weet dat NARS echt een favoriet merk is. Dit oogschaduw palette is van de herfst 2018 collectie en ik vind het mooie, maar vooral ook draagbare kleuren. Hebben!

Prijs: € 48,00 (4,8 g)

4. NARS – Smudge Proof Eyeshadow Base Primer

NARS Smudge Proof Eyeshadow Base Primer

Voor onder het palette zou ik graag deze oogschaduw basis primer proberen van NARS. De Smudge Proof primer zou zorgen voor geen kleurvervaging, ophoping of indrogingen in de lijntjes. Ik ben benieuwd.

Prijs: € 27,00 (8 g)

5. Philosophy – Ultimate Miracle Worker Pearl Mask

Philosophy Ultimate Miracle Worker Pearl Mask

Dit gezichtsmasker valt onder de categorie ”Het is een bijzonder product, ik koop het sowieso no matter what”. Ik vind dit een bijzonder product omdat het masker uit 2 delen bestaat: gel-achtige parels en katoenen zakjes waar je de parels in doet en ermee over je gezicht wrijft. Dit is natuurlijk een stuk spectaculairder dan een ”recht-toe-recht-aan” masker.

Prijs: € 85,95

6. Philosophy – Kiss Me Tonight

Philosophy Kiss Me Tonight

Vooral in de winter heb ik vaak last van droge lippen. Heel erg hinderlijk als je vaak en graag lipstick draagt. Ik ga er nooit zo goed op als je allemaal velletjes en andere narigheden ziet zitten. Ik denk dat de Kiss Me Tonight van Philosophy deze velletjes en narigheden goed kan verhelpen.

Prijs: € 17,82 (9 ml)

7. DSQUARED2 She Wood Eau de Parfum

DSQUARED2 She Wood Eau de Parfum

Ik heb dit luchtje laatst voor het eerst geroken en ik was meteen verkocht. De mannen variant is ook super lekker dus dit lijkt me een leuk cadeau voor mij en Niels voor onder de kerstboom! Lekker burgerlijk parfum matchen haha.

€ 79,00 (50 ml)

8. NARS – Orgasm Collectie Orgasm Full Vinyl Lip Lacquer liquid lipstick

NARS Orgasm Collectie Orgasm Full Vinyl Lip Lacquer liquid lipstick

De Orgasm blush van NARS is wereldberoemd. Ik ben er zelf ook fan van en gebruik hem zeker wel een keer per week. Wat veel is, omdat ik heel veel blushes heb. Deze liquid lipstick is van de Orgasm lijn en matcht heel mooi met de Orgasm blush!

Prijs: € 26,00 (5,5 ml)

9. Charlotte Tilbury – Collagen Lip Bath Lip Plumping Treatment For Fuller Looking Lips – volume lipgloss

Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath Lip Plumping Treatment For Fuller Looking Lips - volume lipglossDe volle lippen trend is mede dankzij Mrs. Kylie Jenner nog helemaal hot. Ik kan dit ook wel mooi vinden, mits het niet te overdreven is. Deze Collagen Lip Bath Lip Plumping Treatment van Charlotte Tilbury laat de lippen voller lijken. Dit effect is natuurlijk totaal niet te vergelijken met fillers, maar ik zou het graag een keertje testen!

Prijs: € 32,00

10. Shiseido Purifying Gezichtsmasker

Shiseido Purifying Gezichtsmasker

Last but not least gooi ik er nog maar even een gezichtsmasker tegenaan! Haha. Ik gebruik al een aantal jaar de Ibuki lijn van Shiseido en deze lijn heeft maar 1 masker. Namelijk een voedend nachtmasker. Dit Purifying Gezichtsmasker van Shiseido reinigt de huid diep, iets wat ik af en toe nog wel nodig heb!

Prijs: € 35,80 (75 ml)

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *