fbpx

Mijn beauty wishlist voor de herfst en winter 2018 | Wilma

Mijn beauty wishlist voor de herfst en winter 2018 | Wilma

Hoewel het deze week nog 21 graden was (heerlijk!!!!) is het toch al weer herfst. Daar pas ik mijn make- up kleuren en crèmes graag op aan. Nu ben ik schijnbaar een herfsttype qua kleuren dus is dit voor mij niet zo moeilijk. Mijn zomerkleurtjes heb allemaal alweer in de la gestopt van mijn make-up tafel en de herfst en winterkleurtjes eruit gehaald. Sommigen doosje zijn echt aan vernieuwing toe. Ook de crèmes mogen wel wat meer voedend zijn in de herfst en winter.

Dit is mijn beauty wishlist voor deze herfst en winter:

1.  DIOR – Rouge Diorific Lipstick 023 Diorella

1.  DIOR - Rouge Diorific Lipstick 023 Diorella

Wat een prachtige luxe uitstraling heeft de verpakking van deze lipstick. De kleur 023 – Diorella spreekt mij het meeste aan, comfort, zachtheid en lang houdend zijn de beloften! En is glanzend.

Prijs: € 42,79 (3,50 g)

2. Lancôme – L’Absolu Lacquer Lipgloss 308 – Let Me Shine

Lancôme - L’Absolu Lacquer Lipgloss 308 - Let Me Shine

Lancôme - L’Absolu Lacquer Lipgloss 308 - Let Me Shine

Volg jij ons al op Instagram?

Ik wil ook nog weleens een keertje een lipgloss proberen. Eentje die niet kleverig aanvoelt of uitloopt. En een dekkend effect geeft. Ik vind deze van Lancôme er erg chique en mooi uitzien.

Prijs: € 33,67 (8 ml)

3. Yves Saint Laurent -Scandal Collection Couture Palette Oogschaduw Rosy Coutouring

Yves Saint Laurent -Scandal Collection Couture Palette Oogschaduw Rosy Coutouring

Prachtig palette in een stijlvolle verpakking. Blijkbaar val ik op gouden kleuren in de herfst J Met een hoge concentratie aan parels, pigmenten en transparante poeder voor een langdurig resultaat.

Prijs: € 63,23 (5 g)

4. Yves Saint Laurent – Touche Éclat Monogram Edition Concealer

Yves Saint Laurent - Touche Éclat Monogram Edition ConcealerOOOOOHHHHHHH mijn lieveling concealer in een prachtige verpakking met een monogram. Hebben!!!!

Prijs: € 40,75 (2,50 ml)

5. O.P.I. – Nagellak Washington DC Yank my Doodle

O.P.I. - Nagellak Washington DC Yank my Doodle

Ik ben gek op de O.P.I. nagellak, wel de glanzende versies! Ik kies de kleur Yank my Doodle, een soort cognac kleur. Lijkt mij prachtig voor de herfst en winter.

Prijs: € 15,25 (15 ml)

6. Dr. Juchheim – Golden Mask 24 Karat Gold

Dr. Juchheim - Golden Mask 24 Karat Gold

 

Dit masker wil ik graag uitproberen; 24 karaat goud om mijn gezicht ; verfijnt de poriën, verbetert de uitstraling en verminderd imperfecties en strijkt rimpels glad. Het masker is zo populair en is steeds uitverkocht. Maar het gaat nog lukken dit jaar om deze te krijgen, als je bestelt via www.anti-rimpels.nl de officiële website van Dr. Juchheim in Nederland.

Prijs: € 89,00 (100 ml)

7. Collistar – Glycolic Acid Gezichtspeeling

Collistar - Glycolic Acid Gezichtspeeling

Deze wil ik het heel graag uitproberen. Ik heb weinig ervaring met peelings maar dit ziet er prima uit en is ook nog eens zacht voor de huid want het is een niet agressieve peeling. De belofte ziet er ook goed uit.

Prijs: € 38,75 (30 ml)

8. La Mer – Gezichtsolie The Renewal Oil

La Mer - Gezichtsolie The Renewal Oil

Ik heb nog nooit iets gebruikt van dit luxe merk. En zou alles wel uit willen proberen, maar ja…… Een gezichtsolie heb ik nog nooit uitgeprobeerd; dit product lijkt mij geweldig. Verstevigt de huid, brengt de collageen productie opgang en maakt de huid zacht en energiek. Dus een jeugdig aanzien!

Prijs: € 193,79 (30 ml)

9. Sensai – Throat & Bust Lifting Effect Hals & Decolleté

Sensai - Throat & Bust Lifting Effect Hals & Decolleté Body Care

Een lichte gelcrème met onmiddellijk liftend effect. De crème trekt meteen in en stimuleert de vetverbranding, voor een intensieve versteviging van het huidweefsel. Ik vind het ook belangrijk om in de herfst en winter dit deel van mijn lichaam goed te verzorgen.

Prijs: € 113,22 (100 ml)

10. Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum Oogverzorging

Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum Oogverzorging

Ik gebruik heel veel producten van Shiseido. Dit oogserum heb ik nog nooit geprobeerd. Gaat fijne lijntjes en verzakking tegen, vermindert donkere kringen en dofheid. Lijkt mij echt een product voor de herfst en winter!

Prijs: € 84,46 (15 ml)

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *