fbpx

Mijn beauty wishlist voor de lente 2018 | Wilma

Mijn beauty wishlist voor de lente 2018 Wilma

Na de beauty wishlist van Eveline kon ik natuurlijk niet achterblijven. Ik heb ook een beauty wishlist gemaakt voor de lente en er zitten echt pareltjes tussen. Ladies, ga er lekker voor zitten met een kopje thee en breek je spaarvarken maar open; het is tijd voor beauty!

1. Urban Decay – Backtalk palette

Urban Decay Backtalk palette

Dit palette lijkt mij helemaal je-van-het. Ik ben al fan van de Naked oogschaduw paletten, maar dit Backtalk oogschaduw palette met blush erbij lijkt me heel handig, ook voor op reis. Wat wil je nog meer? Ik heb weinig ervaring met de blushes van Urban Decay. Ik heb er een in mijn bezig, de 8-Hour blush in de kleur Rapture. En deze bevalt erg goed. Of de blushes van dit palette ook goed gaan bevallen gaan we zien! Nou, niet nu meteen; ik heb tegen mijn kinderen gezegd dat het bijna Moederdag is. Hopelijk hebben ze de hint begrepen!

2. Clarins – Body Gold Glow Booster

Clarins Body Gold Glow Booster

Een golden glow spreekt mij aan. Het schijnt dat je deze booster in druppeltjes kunt doseren en mengen met je favoriete lichaamscréme. Ongeveer 6 druppeltjes en de zelfbruining kan beginnen. Ik ben benieuwd naar de geur van deze druppeltjes, want over het algemeen ben ik geen fan van de geur van zelfbruiners. Ik ga het uitproberen en zal mijn bevindingen hier op Beautytijd delen.

3. Helena Rubenstein – Lash Queen sexy black mascara

Helena Rubenstein Lash Queen sexy black mascara

Ik heb een nieuwe mascara nodig. En dit is een geval van willen hebben voor de prachtige verpakking. Ik ben benieuwd naar het resultaat, wat ik uiteraard zal reviewen in een artikel.

Update: Inmiddels heb ik de Helena Rubenstein Lash Queen sexy black mascara gekocht. Klik hier om de review te lezen.

4. KOH – Essential hand nourisher handcrème

KOH Essential hand nourisher handcrème

Ik ken het merk Koh van de nagellak. Maar deze handcrème lacht mij tegemoet; “Bij dagelijks gebruik worden rimpels en oneffenheden bestreden, waardoor de huid binnen enkele weken glad en strak aanvoelt’’. Ik ben benieuwd!

5. Charlotte Tilbury – Supermodel body highlighter

Charlotte Tilbury Supermodel body highlighter

Volg jij ons al op Instagram?

Dit merk is nieuw voor mij en ik val op de prachtige uitstraling van de verpakkingen. Deze bodylotion belooft een subtiele glans en schijnt vooral op je benen erg mooi uit te pakken!

 

6. YSL – Couture palette collector pop Illussion oogschaduw

YSL Couture palette collector pop Illussion oogschaduw

Deze kleurtjes geven mij helemaal het lentegevoel. Goud en blauw met een beetje roze, dat vind ik Koninklijke kleuren. Dus dan moet het wel goed zijn, toch?

7. Chanel – Le Lift lippenverzorging

Chanel Le Lift lippenverzorging

Voor de (oudere) lippen, deze verzorging zorgt voor veerkrachtige, volle en gladde lippen. Klinkt hartstikke goed, laten we hopen dat het deze beloftes ook waarmaakt!

8. Chanel – Le Vernis nagellak 588 Nuvola Rosa

Chanel Le Vernis nagellak 588 Nuvola Rosa

Een mooi kleurtje voor de lente en zomer. Volgens Chanel verzorgend en dekkend. Ik ga hem voor jullie testen.

9. Laura Mercier – Crème Smooth Antique Pink lipstick

Laura Mercier - Crème Smooth Antique Pink lipstick

Lipsticks kan ik niet genoeg hebben. Ik bezwijk er altijd voor. Dit merk is ook nieuw voor mij, maar ik ga het zeker uitproberen; de belofte is hoge pigmentatie, lichtgewicht en langhoudend. Een satijnen finish en plumpend effect. Ik ben op het moment dat ik dit schrijf al bezweken en ga deze NU bestellen ;-). Eveline zal trots op me zijn, zij is al jaren fan van dit luxe merk.

10. Shiseido Future Solution LX dagcrème

Shiseido Future Solution LX dagcrème

 

Shiseido is mijn favoriete merk! Ik gebruik dit merk al bijna mijn hele leven. Op dit moment gebruik ik de Wrinkle Resist en de Bio-Peformance lijn.   De Future Solution LX lijn belooft veel goeds, eens zal ik er ook voor bezwijken. Maar eerst nog even doorsparen!

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *