fbpx

Mijn beauty wishlist voor de lente 2018 | Eveline

Beauty wishlist lente

Joepie! Het is eindelijk weer lente. Tijd om je donkere, dikke winterkleding op te bergen en in te wisselen voor vrolijke, frisse lentekleurtjes. Maar de lente betekent ook iets anders, namelijk nieuwe lente make-up collecties! In dit artikel laat ik je mijn top 10 beauty wishlist voor de lente zien. Let op: skip dit artikel als je niet verleid wilt worden tot het kopen van (nog meer) nieuwe make-up ;).

1. Smashbox – Smashbox + Vlada Petal Metal Collection

Smashbox + Vlada Petal Metal Collection

Smashbox + Vlada Petal Metal Highlighter

Sorry, maar toen ik deze collectie op Instagram voorbij zag komen viel ik bijna van mijn stoel. Holy *^$@, wat ziet dit er mooi uit. De collectie bevat de volgende producten:

En het liefste zou ik ze allemaal kopen. Haha. Hehe. Huhu. I’m not even joking. Het is nog afwachten of deze collectie ook naar Nederland zal komen. Maar hier hoop ik natuurlijk wel op! Anders wellicht binnenkort een tripje naar de dichtstbijzijnde Sephora plannen.

2. NARS – NARSissist Wanted I Cheek Palette

NARS Wanted 1 Cheek Palette

I <3 NARS! Wat is dit toch een geweldig mooi, luxe merk. Dit limited edition palette bevat 6 kleuren, waarvan 5 kleuren alleen in dit palette te verkrijgen zijn. Als NARS fan moet je dit palette natuurlijk hebben. Maar ook als kennis wilt maken met dit merk is dit palette een goede koop. Er zijn 2 versies van dit palette, namelijk de Wanted I (hierboven afgebeeld) en de Wanted II. De Wanted I variant bevat diverse kleuren, maar ze zijn wel allemaal licht van kleur met een koele ondertoon. De Wanted II bevat fellere, sprekendere kleuren die het wellicht beter doen op een donkerdere huid. Ik vind dit palette echt een must-have voor de lente / zomer en ik denk dat ik Niels maar eens even heel erg lief ga aankijken…..

3. NARS – NARSissist Wanted Eyeshadow Palette

NARS - NARSissist Wanted Eyeshadow Palette

Volg jij ons al op Instagram?

Ja. Ik weet het. NARS wil onze harten veroveren en onze bankrekeningen legen. Ik heb dit palette al besteld, maar wilde hem toch aan deze wishlist toevoegen. Want toen ik een hele tijd terug de pers foto’s van dit oogschaduw palette zag wilde ik hem al hebben. Hij bevat zowel matte als glanzende oogschaduws in kleuren waar je eindeloos mee kunt variëren. Ik ga het palette binnenkort uitvoerig testen op Beautytijd!

4. Guerlain Météorites Heart Shape Face Palette (Limited Edition)

Guerlain Météorites Heart Shape Face Palette (Limited Edition)

Guerlain is een van mijn andere favoriete merken. Ik ben groot fan van de Météorites bolletjes, die heerlijk ruiken en je gezicht voorzien van een prachtige glow. Dit strobing poeder van Guerlain behoort tot de limited edition lente collectie van 2018. Dus op = op. Ik zeg, rennen als je nog op zoek bent naar een blush / gezichtscontour poeder en money to burn hebt.

5. Benefit – Gold Rush Blush

Benefit Gold Rush Blush

I ain’t sayin’ I’m a Gold Digger….. Please take my money, Benefit want deze blush is echt prachtig. Ik ben geen groot Benefit fan. Ik heb veel producten van Benefit gehad en heb er nog steeds een aantal. Zoals de Dandelion highlighter en het Foolproof Brow Powder. Maar ik vind de verpakkingen gewoon niet zo denderend. De producten staan kwalitatief als een huis, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar kartonnen verpakkingen en die Pop Art achtige looks….. Ik weet het niet. Het is niet mijn ding. Maar deze blush is wel mijn ding. Deze blush zou de wangen een subtiele perzik-gouden blos geven. En dat spreekt me wel aan. Ook vind ik de vormgeving van het poeder gaaf, zo met die krakelee gouden look. Ik hoop dat het geen overspray is!

6. Collistar – Firming Talasso Bodyscrub

Collistar - Firming Talasso BodyscrubIk hou van een goede scrub-beurt. En dan vooral met de Talasso scrubs van Collistar. Zeker nu de lente er is en de zomer er weer aan komt vind ik het belangrijk om goed te scrubben. Zo word ik egaler bruin en ziet mijn huid er stralender uit. Ik vind deze variant, de ‘firming’, het fijnste vanwege de geur. Ik heb al meerdere Talasso scrubs geprobeerd en kom altijd terug bij deze of bij de Talasso Anti-Age bodyscrub. Ik geloof niet zo in de verschillen tussen de scrubs. Zo zou deze dus verstevigend moeten werken en de anti-age, je raad het al; anti-ageing. Ik geloof in dit product omdat het werkt en echt een super zachte huid achterlaat. Must buy voor iedereen die nog een goede lichaamsscrub zoekt!

7. Rituals – The Ritual of Ayurveda Dry Oil Vata LichaamsolieRituals - The Ritual of Ayurveda Dry Oil Vata Lichaamsolie

De Ayurveda lijn is mijn favoriete lijn van Rituals. Ik vind de zoete geur heerlijk. Deze voedende lichaamsolie is relatief nieuw en heeft de geur van zoete amandelen en basilicum. Ik heb hem nog niet in real life geroken maar spotte hem online. Ik ben benieuwd!

Update: Inmiddels heb ik de Ayurveda lichaamsolie Vata en de Ayurveda doucheolie van Rituals gekocht. Klik hier om de reviews te lezen!

8. Clinique – Double Bubble Purifying MaskerClinique - Double Bubble Purifying Masker

Ik ben niet bekend met de skincare van Clinique. Dit masker spreekt me aan omdat het blijkbaar gaat schuimen / bubbelen als je het aanbrengt. Het masker zou de huid diep reinigen en voorbereiden ‘pep-starten’ voor het aanbrengen van make-up. Ik vind het leuk klinken, ik hou wel van dit soort aparte beauty producten. Ik ga dit masker binnenkort kopen en reviewen op Beautytijd!

9. Moroccanoil – Treatment Light Haarserum

Moroccanoil - Treatment Light Haarserum

Ik denk dat iedereen dit beroemde haarserum wel kent. Dit is de light variant. De laatste tijd heb ik veel last gehad van haaruitval en omdat ik altijd fan was van de original, denk ik dat deze mij ook goed gaat bevallen. Als mijn flesje leeg is (en dat duurt nog wel even want je doet er ontzettend lang mee) ga ik deze eens proberen!

10. Sugarbear Hairvitamins

Sugarbear Hairvitamins

Net als veel meiden droom ik over lang, dik en mooi haar. Helaas ben ik gezegend met dun en kwetsbaar haar en lukt het maar niet om het te laten groeien. Ik heb de traditionele dingen als ‘elke maand knippen’ en haarmaskers etc. allemaal al geprobeerd. It won’t work. Als iemand nog een tip heeft hoor ik hem graag. In de tussentijd denk ik dat ik deze schattige haarvitamines maar eens ga bestellen. Ze worden aangeprezen door de Kardashians (voor waarschijnlijk heel veel geld haha), dus dan moet het wel iets zijn toch…..? Ik zal jullie op de hoogte houden via deze blog.

 

Zo. Dit was hem dan. Mijn beauty wishlist voor de lente. Wat is jouw beauty wishlist?

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

2 Reacties

 1. 26 juni 2018 / 09:18

  Leuke wishlish. Over de Sugarbearhair kan ik je helaas vertellen dat het enige wat die beren dik maken je buik is, want er zit een shitload aan suiker in. Voor je haar doet het weinig helaas.

  • Eveline
   Auteur
   26 juni 2018 / 09:46

   Hahaha. Goeie verwoording. Ik heb ze dus besteld…… 2 potten, dus voor 2 maanden. En ik merk zo goed als niks aan mijn haar. Dus je hebt (helaas) gelijk. Zonde van het geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *