fbpx

MineTan Luxe Oil Illuminating Bronzing Drops Zelfbruiner Druppels

MineTan Luxe Oil Illuminating Bronzing Drops Zelfbruiner Druppels Review

Vandaag review ik de MineTan Luxe Oil Illuminating Bronzing Drops, speciaal bedoeld voor je gezicht, hals en decolleté.  Maar kunnen ook gebruikt worden op je lichaam met je eigen zelfbruiner! Het merk MineTan heeft zelfbruiners in de perfecte kleur voor ieder huidtype en huidsoort. De producten voor lichaam en gezicht geven geen oranje ondertoon. Maar een natuurlijke gebruinde huid die een paar dagen mooi gebruind blijft.

“MineTan. Your Tan. A Tan for Everyone” 

Over de MineTan Luxe Oil Illuminating Bronzing Drops

MineTan Luxe Oil Illuminating Bronzing Drops Zelfbruiner Druppels Review

Volg jij ons al op Instagram?

MineTan Luxe Oil Illuminating Bronzing Drops zit in een flesje met een pipetje. Zo kun je heel nauwkeurig de druppels doseren.  Deze zelfbruiner druppels voeg je toe aan je serum of dagcrème.  Maar deze kunnen ook prima toegevoegd worden aan je zelfbruinende bodylotion of bodymousse. Zo kun je bepaalde delen van je lichaam naar eigen keuze bruinen. Wel is het flesje dan zo leeg (helaas)!  Mijn voorkeur gaat uit om het te gebruiken op mijn gezicht, hals en decolleté. De kleurintensiteit kun je zelf bepalen, hoe meer druppels je toevoegt hoe bruiner de teint wordt. De zelfbruiner druppels bevatten een mix van arganolie, avocado-olie, druivenpitolie, hennepzaadolie, jojoba-olie, kokosolie en rozenbottelolie. De MineTan Luxe Illuminating Bronzing Drops is geschikt voor ieder huidtype en geeft een stralende en gehydrateerde huid!

Voordelen op een rijtje:

  • 7 hydraterende oliën
  • Geen oranje teint, maar een natuurlijke bruine gloed
  • De geur is vrij neutraal en aangenaam
  • Hydraterende antioxidanten en oliën
  • Geschikt voor alle huidtypes en huidsoort

Gebruiksaanwijzing

MineTan Luxe Oil Illuminating Bronzing Drops Zelfbruiner Druppels Review

MineTan Luxe Oil Illuminating Bronzing Drops Zelfbruiner Druppels Review

De eerste stap is om de huid goed te reinigen zoals je gewend bent.  Met je eigen gezichtsreiniger en/of lotion. Dan de huid afdrogen.  Daarna kun je aan de slag met het pipetje.  Ik hou van pipetjes, daarmee blijft de inhoud van het flesje helemaal fris. En de dosering gaat heel gemakkelijk.  Het advies is om 2-4 druppeltjes toe te voegen aan je serum of dagcrème.  Ik heb er even een paar keer mee geoefend om de voor mij perfecte kleur te krijgen.  De eerste keer heb ik echt teveel gebruikt, 4 druppels op een vingertop dagcrème voor alleen mijn gezicht gaf mij een veel te bruine huid.  Daarna heb ik het beter verdeeld,  eerst een vingertop dagcrème met 1 druppeltje op mijn gezicht.  Dan hetzelfde ritueel op mijn hals. En dan 2 druppels gemengd in mijn dagcrème (of decolleté crème) aangebracht op mijn decollete.  Totaal 4 druppels dus!  De MineTan Luxe Oil Bronzing Drops samen met je dagcrème wel even laten in werken voordat je de make-up gaat aanbrengen.  En niet vergeten je handen te wassen na gebruik van de zelfbruiner druppels!

Ik heb de MineTan Luxe Oil Bronzing Drops ook uitgeprobeerd op mijn benen, met een flinke hoeveelheid zelfbruinende bodylotion en dan 3 druppeltjes (per been).  De kleurintensiteit van de zelfbruinende bodylotion of bodymousse wordt zo verdiept.  Het resultaat zijn diepbruine benen, die een paar dagen blijven glowen.  Prachtig als je wilt stralen in een leuk jurkje of rokje op een zonnige dag of feestje 🙂

Resultaat en conclusie

Voor

MineTan Luxe Oil Illuminating Bronzing Drops Zelfbruiner Druppels Review

Na

MineTan Luxe Oil Illuminating Bronzing Drops Zelfbruiner Druppels Review

Als je na het aanbrengen van MineTan Luxe Oil Bronzing Drops geen make-up aanbrengt, zie je in de loop van de dag je gezicht steeds meer een gouden gloed krijgen.  Heel geleidelijk en heel natuurlijk. En je gezicht voelt ook nog eens keer heerlijk gehydrateerd aan. Wat ik van de zelfbruiner druppels een groot voordeel vind, is dat je deze niet iedere dag hoeft te gebruiken.  De mooie bruine kleur op je gezicht,hals en decolleté (of lichaam) blijft namelijk een paar dagen glowen.  Dus ook na het douchen en dagelijkse reiniging van je gezicht.  Heel langzaam verdwijnt de kleur weer, net zoals het is als je natuurlijk gebruind bent door de zon.  Na de eerste keer reinigen verdwijnt ook de geur die toch een beetje die typische zelfbruiner geur heeft. Niet sterk aanwezig, maar als je veel druppels toevoegt wordt de geur steeds sterker. De kleurintensiteit kun je zelf bepalen, hoe meer druppels je toevoegt hoe bruiner de huid.  Dit vind ik ook een heel groot pluspunt.  Nu mijn zongebruinde gezicht weer de herfstkleur gaat aannemen (lees: bleek) vind ik het heel fijn om 2x per week deze zelfbruiner druppels toe te voegen aan mijn dagelijks ritueel.  Je kunt MineTan Luxe Oil Tan Drops trouwens ook prima gebruiken met je nachtcrème.  Dan word je ‘s ochtends wakker met een gouden gloed op je gezicht.  Goed idee?  De keuze is aan jou,  ik ben fan!

 

De MineTan Luxe Oil Illuminating Bronzing Drops zijn voor € 29,95 te bestellen bij Bodyskin LLC.

 

Deze zelfbruiner review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *