Moroccanoil Root Boost Volumizing Spray

Moroccanoil Root Boost Volumizing Spray

Ik heb eerder al de Moroccanoil Volumizing Mousse (klik hier om de review te lezen) gereviewed. De Moroccanoil Root Boost Volumizing Spray is een aanvulling op de mousse. Dit, voor als je nóg meer volume wilt creëren dan de mousse al doet. Ik was benieuwd naar wat deze volume spray zou ”toevoegen”, aangezien ik al zo tevreden ben over de volume mousse. Dus bestelde ik hem en hij stelde niet teleur!

Root Boost Volumizing Spray

Deze volume spray werkt hetzelfde als andere volume sprays / root boosters. De spray ”lift” het haar vanuit de haarwortel door een soort laagje om het haar te vormen. Volgens Moroccanoil geeft de spray het haar meer veerkracht en body en maakt hij het haar wat stugger en dikker. Ook is er arganolie aan de spray toegevoegd, om het haar te hydrateren en te verzorgen. De Root Boost Volumizing Spray zit in de welbekende azuurblauwe Moroccanoil verpakking, die ik erg mooi en chique vind ogen.

Extra volume?

Mijn dunne en altijd-platte-helm haar had al veel profijt van de Volumizing Mousse van Moroccanoil. Ik heb de Root Boost spray alleen op mijn hoofdhuid gesprayed, zoals de verpakking voorschreef. Op de foto hieronder heb ik de Root Boost samen met de Volumizing Mousse gebruikt en ik moet zeggen dat ik qua volume weinig verschil merk tussen met of zonder de Root Boost spray. Wel vind ik dat mijn haar wat stugger aanvoelt, waardoor het (zeker op de eerste dag na het haren wassen!) beter in model valt en op zijn plaats blijft. Dit vind ik heel erg prettig. Maar een échte toevoeging qua volume vind ik de Root Boost Volumizing Spray niet.

Hairfinity strengthening amino masque

Volg jij ons al op Instagram?

Ik heb de Moroccanoil Root Boost Volumizing Spray zelf gekocht voor € 30,- (250 ml). 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *