fbpx

Moroccanoil Volumizing Mousse

Moroccanoil Volumizing Mousse

I love Moroccanoil! Ik ben een groot fan van dit mooie, high-end haar- en lichaamsproducten merk. Mijn liefde is begonnen met het haarserum waarmee het merk bekend is geworden; de Moroccanoil Treatment, klik hier om de review te lezen. En tot nu toe is mijn liefde nog niet bekoeld. Ik heb de shampoo en conditioner een hele tijd gebruikt, maar ben hier (even?) mee gestopt omdat ik deze erg prijzig vond. De haarstyling producten zijn nog steeds niet goedkoop, maar wel een stuk betaalbaarder. Vandaag review ik de Moroccanoil Volumizing Mousse, voor iedereens wiens haar wel wat volume kan gebruiken.

Volumizing Mousse in een prachtige azuurblauwe bus

Laten we beginnen bij het begin. En dat is de verpakking. Ik vind de verpakkingen van Moroccanoil altijd heel erg mooi. Het azuurblauw is lekker opvallend maar toch fris en staat mooi in onze badkamer. De volume mousse zit verder in een ”standaard” mousse verpakking met pomp. De  Moroccanoil Volumizing Mousse belooft futloos medium tot fijn haar meer volume en body (hiermee wordt versteviging bedoeld) te geven. En het haar niet te verzwaren of plakkerig te laten aanvoelen. Ook claimt Moroccanoil dat de mousse een soort ”geheugen” heeft zodat je haar langer in model blijft zitten, zonder te schilferen. De mousse heeft een medium, flexibele hold en is, zoals alle Moroccanoil producten, verrijkt met arganolie. Dus naast het geven van volume, voedt de mousse je haar ook nog. We gaan het uittesten.

Volume!

Zoals ik al vaker heb benoemd heb ik dun en vooral plat haar. Ik probeer er zo min mogelijk styling- en verzorgingsproducten in te smeren na het wassen, omdat dit mijn haar vaak vet maakt. En dat doet deze mousse dus niet! Ik ben blij. Op de onderstaande foto heb ik mijn haar eerst gewassen met de Kérastase Bain Elixir Ultime shampoo en Fondant Elixir Ultime conditioner (klik hier om de review te lezen). En daarna heb ik alleen de Moroccanoil Treatment in mijn haarpunten gesmeerd.

Too Faced Rainbow Strobe Highlighter

Volg jij ons al op Instagram?

En op deze onderstaande foto heb ik mijn haar gewassen met dezelfde shampoo & conditioner én de Moroccanoil Volumizing Mousse en Treatment in mijn haar gesmeerd. Ik heb een goede dot mousse over mijn hele haar lengten verdeeld. Zoals de instructies op de achterkant van de bus zeiden.

Too Faced Life’s A Festival Oogschaduw Palette

Too Faced Life’s A Festival Oogschaduw Palette

Conclusie

Het was je waarschijnlijk al duidelijk geworden, maar ik vind dit écht een heel erg fijne volume mousse. De mousse maakt mijn haar niet vet en geeft het volume zonder het te verzwaren. Ik merk weinig van het zogenaamde ”geheugen” wat in de mousse zou zitten, maar ik vind dit sowieso een ietwat vreemde claim voor een cosmetica product. Ook vind ik mijn haar gezonder ogen en niet droog aanvoelen na het gebruik van de mousse. Juist eerder gehydrateerd en glanzend! Moroccanoil is een high-end merk en dus logischerwijs niet goedkoop. Deze volume mousse is wat mij betreft wel elke cent waard. Ik heb nog geen merk gevonden wat kan tippen aan Moroccanoil, jij wel? Zo ja, zou je dit kunnen laten weten in de comments? Ik ben hier wel benieuwd naar!

 

Ik heb de Moroccanoil Volumizing Mousse zelf gekocht voor € 28,- (250 ml).

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *