Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette Oogschaduw Palette (duo review)

Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette Oogschaduw Palette Review

In mijn review van het Morphe Out & A Pout lip trio vertelde ik al dat Morphe sinds kort in Nederland verkrijgbaar is bij The Make Up Spot. Wij ontvingen het Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette oogschaduw palette. En die zullen we vandaag voor jullie reviewen 🙂 !

Over het Morphe 25C Hey Girl Hey oogschaduw palette

Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette Oogschaduw Palette Review

Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette Oogschaduw Palette Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette bevat maar liefst 25 kleuren. Zoals je ziet zitten er nude kleuren in het palette, maar ook opvallende knal roze en rode tinten. De tinten zijn allemaal overwegend warm en zouden goed in elkaar over moeten blenden. De finishes variëren van mat, glitters tot glanzend. Met dit palette kun je dus zowel overdag- als avondlooks maken! Wel zo handig. Het enige wat me nu al opvalt is het feit dat er maar 1 echt lichte tint in het palette zit, om mee te highlighten in de ooghoek / onder het wenkbrauw bot. Dat vind ik wel een minpunt want ik gebruik zo’n kleur graag bij elke look en omdat het er maar 1 is zal die dus het eerste op zijn.

De kleuren

Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette Oogschaduw Palette Review

Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette Oogschaduw Palette Review

Het palette bevat maar liefst 25 (!) kleuren. Morphe beschrijft deze kleuren als volgt:

Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette Swatches

Kleuren rij 1:
Jeno / icy petal pink
Brooke / peachy wheat matte
Lilly / matte clay
Harper / raisin copper sheen
Ella / matte acorn brown

Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette Swatches

Kleuren rij 2:
Leilani / butternut cream
London / gilded bronze
Sienna / copper matte
Aria / mauve brown matte
Nattie / vintage burgundy matte

Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette Swatches

Kleuren rij 3:
Maddie / velvet sand
Chloe / rojo dust matte
Bella / frosted magenta
Summer / matte magenta
Lucy / merlot grape matte

Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette Swatches

Kleuren rij 4:
Sydney / coral red shimmer
Sophie / brick red matte
Magaly / terracotta matte
Grace / cerise shimmer
Aimee / rust red matte

Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette Swatches

Kleuren rij 5: 
Violet / sparkling burgundy
Phoenix / sparkling eggplant
Anna / sparkling coffee bean
Emie / matte maroon
Zariah / charcoal matte

Resultaat en conclusie

Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette Oogschaduw Palette Review

Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette Oogschaduw Palette Review

Eveline

Ik heb een wat bruinere look gemaakt en mama een meer oranje look. De oogschaduws zijn stuk voor stuk echt ontzettend gepigmenteerd. Ik pakte in eerste instantie teveel, omdat ik minder pigmentatie had verwacht. Dat vind ik een groot pluspunt! Verder kan je écht alle kanten op met het palette en dat zie ik ook als een pluspunt. Ondanks dat het palette gemaakt is van stevig plastic, zou ik het niet zo snel meenemen op reis. Het is namelijk echt een gigantisch palette. Ik denk niet dat dit in standaard make-up / toilettassen past. Op zich geen probleem, want ik neem toch zelden paletten mee op reis. Voor € 22,00 vind ik dit palette echt meer dan het geld waard. De kwaliteit van de oogschaduws is geweldig en ze blijven de hele dag mooi zitten zonder te vervagen. Ook krijg je voor dit geld maar liefst 25 kleuren en is de verpakking stevig en mooi vormgegeven. Ik zou hier ook het dubbele van het geld prima voor uitgeven.

Wilma

Wat een prachtig kleurenpalet;  dit soort paletten doen mij altijd denken aan de verfdozen van vroeger waar je altijd zo blij mee was als je een nieuwe kreeg voor je verjaardag of van Sint 🙂 Met dit Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette zou ik me echt helemaal uit kunnen leven; iedere dag een andere look.  Maar omdat de Hey Girl Hey in naam meer voor Eveline lijkt, heb ik dit palette haar gegund. In eerste instantie dacht ik dat de kleuren heel fel zouden zijn, maar dit valt reuze mee.  Wel zijn de kleuren heel gepigmenteerd en heb je maar een beetje nodig om het mooi aan te brengen. Ik koos voor deze foto de kleuren brique en violet met de (enige) lichte kleur in de ooghoek en onder de wenkbrauw.  Als de lichte kleur op is zou ik zeker een gelijke soort kleur los erbij kopen.  En blijven experimenteren met alle mogelijke looks.  De oogschaduw is ook bij mij de hele dag mooi blijven zitten zonder te vervagen.  Mooi, hoor!  Zeker nu de herfst er aan komt kan ik dit warme kleuren oogschaduw palette van harte aanbevelen….

 

Het Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette oogschaduw palette is in Nederland verkrijgbaar bij TheMakeUpSpot.nl voor € 22,00.

 

Deze make-up review bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

4 Reacties

 1. Natascha - Beautyopinie
  25 september 2019 / 10:56

  Mooi is ‘ie! Sowieso ben ik blij dat ze Morphe nu verkopen, ben er helemaal fan van 🙂 Ik heb net het koele blush palette gekocht, ook een aanrader!. Als je net zoals ik meer van de koele kleuren bent dan 😉

  • Eveline
   Auteur
   25 september 2019 / 12:54

   Ja, ik ben ook van de koele kleuren. Als ”winter type” haha. Ik ga eens rondsnuffelen op de website, wat is er toch veel moois hé 🙂 .

 2. Daphne - verdraaidmooi
  25 september 2019 / 13:18

  Dit palette heeft al een paar keer in mijn mandje gezeten, misschien de volgende keer toch maar op ‘bestellen’ klikken!

  • Eveline
   Auteur
   25 september 2019 / 14:09

   Ik denk dat hij jou ook super mooi zal staan 😀 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *