fbpx

Morphe Eyelid Primer Translucent Oogschaduw Primer

Morphe Eyelid Primer Translucent Oogschaduw Primer Review

Morphe is ontstaan in 2008 onder de artiesten en influencers in Los Angeles.  Het merk noemt zichzelf alles behalve doorsnee. Als ‘MorpheBabe’ kun je je met creativiteit en passie voor kleur volop uitleven. Het is een merk voor degenen die op zoek zijn naar prachtige make-up zonder daar heel veel voor te moeten betalen.

In september hebben Eveline en ik het Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette gereviewd.  Om de 25 prachtige kleuren van dit palette nog mooier en langer op de oogleden te laten stralen, kregen wij de Morphe Eyelid Primer Transculent erbij.  Want met een goede basis heb je de hele dag (en avond) plezier van de mooie oogschaduwkleuren op je ogen!  Vandaag review ik deze oogschaduw primer voor jullie 🙂

Over de Morphe Eyelid Primer Translucent Oogschaduw Primer

Morphe Eyelid Primer Translucent Oogschaduw Primer Review

Morphe Eyelid Primer Translucent Oogschaduw Primer Review

Zonder een goede basis heb je minder lang plezier van alle make-up die je aanbrengt!  Dit geldt zeker ook voor het aanbrengen van oogschaduw.  Als je ‘s ochtends op je ogen verzorgende oogcrème aanbrengt (zoals ik), is een oogschaduwprimer zeker geen overbodige luxe.  Vanaf het moment dat ik een verzorgende oogcrème ging gebruiken, bleef bij mij de oogschaduw minder lang mooi zitten.  Het verdween in de loop van de dag gewoon in de oogplooien van mijn oogleden.  Dit is natuurlijk zonde van de tijd en energie die je in een mooi ooglook steekt.  En om de paar uur de oogschaduw steeds maar bijwerken is ook niet echt wat je wilt!  De Morphe Eyelid Primer Transculent is een zijdezachte waterproof oogschaduwprimer die ervoor zorgt dat de oogschaduw tot tenminste 12 uur vlekkeloos blijft zitten. Deze transculente (doorschijnende) oogschaduwbasis voorkomt het ‘vouwen’ van je oogschaduw in de oogplooien. En het maakt de oogschaduwkleuren ook nog eens intenser.   Het tubetje van de Morphe oogschaduwprimer  doseert heel gemakkelijk een kleine hoeveelheid op je vingertop.  Je hebt namelijk maar een heel klein beetje nodig om je oogschaduw de hele dag mooi te houden 🙂

Swatches

Morphe Eyelid Primer Translucent Oogschaduw Primer Review

Morphe Eyelid Primer Translucent Oogschaduw Primer Review

Op de eerste foto zie je de hoeveelheid die je ongeveer nodig hebt voor beide ogen.  De Morphe Eyelid Primer Transculent is heel licht gekleurd als het uit het tubetje komt. Maar als je deze uitsmeert op je oogleden is het volledig kleurloos, doorzichtig dus.  Op de tweede foto zie je links de oogschaduw zonder de oogschaduwprimer en rechts met de oogschaduwprimer eronder.  Je ziet heel duidelijk dat de kleur dieper wordt met de oogschaduwprimer eronder. En qua kleur precies lijkt zoals dit in het oogschaduwpalette zit. Dit is wat we willen, toch?

Conclusie

Morphe 25C Hey Girl Hey Artistry Palette Oogschaduw Palette Review

Voor mij is een oogschaduwprimer onmisbaar in mijn dagelijks beauty ritueel.  Ook als ik maar even snel een enkele oogschaduw aanbreng, gebruik ik een beetje oogschaduwprimer eronder. Het zorgt er ook voor dat mijn eyeliner (potlood of vloeibaar) de hele dag goed blijft zitten. De Morphe Eyelid Primer Transculent doet voor mij helemaal wat het belooft! Het brengt gemakkelijk aan op de oogleden en droogt in één minuut.  Die ene minuut is het wachten waard, want daarna kun je oogschaduw gemakkelijk aanbrengen en blijft deze tenminste 12 uur mooi op je oogleden zitten. Zo fijn om de hele dag te genieten van de oogschaduw (en eyeliner) die je zo mooi hebt opgebracht. Mijn ogen zijn best gevoelig (ik draag lenzen en ben ook nog eens allergisch voor alles wat er in de lucht zweeft). De Morphe Eyelid Primer Transculent verdraag ik zonder moeite, wat niet onbelangrijk is in mijn beoordeling van deze oogschaduwprimer.  Op alle punten geef ik deze oogschaduwprimer een dikke voldoende, een grote pluim en een aanbeveling voor jong en ‘iets minder’ jong.  Dus ook voor oogleden boven de 45+ heel goed te gebruiken zonder de oogleden uit te drogen. Top, Morphe!

 

De Morphe Eyelid Primer Translucent Oogschaduw Primer is te koop bij The Make Up Spot voor € 11,00.

 

Deze make-up review bevat een gekregen product. 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *