Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio (duo review)

Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio Review

Nude lips zijn al een hele tijd ‘in’ en ik ben er een groot fan van. Ik maak mijn ogen graag zwaar op met eyeliner met een wing en vind het dan mooi om mijn lippen wat rustiger te houden. Met het Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio kun je alle kanten op. De lip kit bestaat uit een lip potlood, matte lipstick en glanzende lipgloss. Gaaf, die verschillende finishes!

Over het Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio

Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio Review

Volg jij ons al op Instagram?

Morphe is sinds kort in Nederland verkrijgbaar bij The Make Up Spot. Het Amerikaanse merk is vooral bekend vanwege haar oogschaduw paletten, kwasten en samenwerkingen met (make-up) beroemdheden. Ik denk dat je het vast wel eens voorbij hebt zien komen op Instagram!

Er zijn drie verschillende varianten van de Out & A Pout lip trio’s, namelijk Caramel Nude, Blushing Nude en de variant die je hierboven ziet, de Nude Pink. De lip trio’s bestaan dus uit een matte lipstick, een hoog gepigmenteerd lip potlood en een high shine lipgloss.

Morphe Color Pencil in Backseat Love (rose beige)

Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio Review

Ik heb weinig op of aan te merken aan het lip potlood. Of Color Pencil, zoals Morphe het noemt. Het is niet droog, wat ik fijn vind en het glijdt over mijn lippen. Het is een prettig lip potlood en de kleur past perfect bij de lipstick!

Morphe Matte Lipstick in Wifey (nude pink met een matte finish)

Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio Review

Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio Review

Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio Review

Allereerst wil ik beginnen met het futuristische design van de lipstick huls. Me loves it. Het doet me een beetje aan Batman denken, geen idee waarom ik die associatie maak maar het is zo. Haha. De kleur doet me daarentegen niet aan The Bat denken. Het is écht een nude kleur. En een vrij lichte ook. De normale nude tinten die ik draag zijn toch wat donkerder. Denk aan MAC Twig of Mehr. Dus dit is voor mij een leuke afwisseling. De lipstick voelt niet aan als een matte lipstick, hij is totaal niet droog of uitdrogend voor mijn lippen. Hij draagt daarom dus comfortabel, wat ik van vele andere matte lipsticks helaas niet kan zeggen. De kleur blijft daarmee ook minder lang zitten. Ik denk zo’n goede 3 à 4 uur en dan moet je even bijwerken. Ik vind dit zelf geen probleem, vanwege het comfortabele gevoel wat je ervoor terug krijgt.

Morphe Lip Gloss in Pop (peachy roze)

Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio Review

Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio Review

Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio Review

Ik draag eigenlijk nooit lipgloss. Mijn haar blijft dan vaak aan mijn lippen plakken en dat ervaar ik als onprettig. Dit doet verder niks af an alle lipglosses die ik geprobeerd heb, dit is nou eenmaal normaal met lipgloss. Deze kleur vind ik wel erg mooi, fris perzik roze. Ik vind de kleur een goede toevoeging op de set, hiermee kan je de look wat frisser en knallender maken.

Swatches

Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio Review

Van links naar rechts zie je het lip potlood, de lipstick en dan de gloss. Wat een mooie pigmentatie hé?

Resultaat & conclusie

Lipliner + matte lipstick

Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio Review

Eveline:

Nude, nude, nuuuuuuhuuuuude (zing in de melodie van Pearl, Pearl, Peaaaaarl). Want deze lipstick is écht nude. Ik vind het mooi staan, bij ons allebei. Echt weer iets anders! We zijn hier wel allebei schandalig bruin, we hebben veel zonnige dagen meegepakt. Ik denk dat de lipstick als ik weer wat lichter ben minstens even mooi staat. Ik ben er tevreden mee en benieuwd naar de andere lip trio’s van Morphe!

Wilma:

Deze lipstick is inderdaad heel Nude!  Ik denk dat de kleur Nude Pink mij in de winter wat meer flatteert.  Nu valt het bijna niet op bij mijn huidskleur, maar toch vind ik het een mooie kleur, nude met een klein vleugje roze. En het Color Pencil tekent goed en past perfect bij de lipstick.  De lipstick is mat, maar voelt heel erg comfortabel aan op mijn lippen of beter gezegd je voelt niet dat je lipstick draagt.  Een mooie en prettige Nude Pink lipstick!

Lipliner + matte lipstick + gloss

Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio Review

Eveline:

De lipgloss pakt over de lipstick heen wat lichter uit dan ik in eerste instantie had verwacht. Het geheel blijft nude, alleen dan wat frisser. Het doet me een beetje aan Nicki Minaj denken, deze lippen. En ik vind het erg mooi. Morphe, u did well.

Wilma:

Deze lipgloss laat de Nude lippen wat opleven. In de tijd dat lipgloss in opkomst was, bracht ik het flink op mijn hele lippen aan. Nu vind ik het mooier om lipgloss te dragen over een (matte) lipstick en dan alleen in het midden van de lippen aan te brengen.  Dit staat veel eleganter als je 40 🙂 gepasseerd bent. De lipgloss in de mooie kleur peachy roze voelt niet plakkerig aan, de kleur is prachtig en mijn lippen zijn blij…

 

Het Morphe Out & A Pout Nude Pink Lip Trio is te koop bij The Make Up Spot voor € 20,00.

 

Deze make-up review bevat een gekregen product. 

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *