fbpx

NARS Kabuki Ita Brush | Contour kwast

NARS Kabuki Ita Brush

De NARS Kabuki Ita Brush is een premium kwast. Dit voel en zie je aan de kwaliteit van de haren en de grip, die beiden erg luxe aanvoelen en ogen. Ook voel je dit in je portemonnee, aangezien de kwast € 55,- euries kost. Muchos plata. Maar is deze kwast het aantasten van je spaarrekening waard?

De Kabuki brushes van NARS

De Kabuki kwasten van NARS vormen een premium lijn binnen het vaste kwasten-assortiment van NARS. De kwasten zijn geïnspireerd op tools die worden gebruikt in het Japanse Kabuki Theater. Dit betekent dat de nadruk ligt op een hoog drama gehalte en exquisiete applicatie van make-up. Binnen de Kabuki lijn zijn de volgende kwasten verkrijgbaar:

  • Kabuki Ita Brush (contouren, blenden, highlighten € 55,-)
  • Kabuki Yachiyo Brush (multifunctioneel: definiëren, verhelderen, blenden en verzachten, € 55,-)
  • Mie Kabuki Brush (applicatie van loose powder, € 55,-)
  • Mizubake Kabuki Brush (contouren & shapen, € 55,-)
  • Kabuki Botan Brush (grote kwast voor loose powder op het gezicht en decolleté, € 69,-)
  • Kudoki Kabuki Brush (contouren van de ogen, € 35,-)

Ik vind de hele lijn prachtig vormgegeven. Als ik de loterij win, koop ik ze allemaal. Voor nu ben ik begonnen met de Kabuki Ita Brush, omdat ik het resultaat van mijn MAC 109 kwast tegen vind vallen. Met deze kwast is het erg moeilijk om de neus te contouren. Ook lukt het mij niet om mijn jukbeenderen echt scherp te contouren. Dus, let’s get crackin’ met deze kabuki kwast!

NARS Kabuki Ita Brush review

Volg jij ons al op Instagram?

De kwast

Ik schrok even toen ik de kwast uitpakte. Ik had namelijk niet verwacht dat hij zo klein zou zijn. Hij is een stuk kleiner dan mijn iPhone 6S plus, zoals je ziet op de foto hieronder.

NARS Kabuki Ita Brush vergelijking

De kwast is +/- 12,5 cm hoog. En dan is het grootste gedeelte van de kwast, eigenlijk geen kwast maar handvat. Anyhow, de kwast is dus klein, maar ook heel erg plat. En dit zorgt er voor dat je heel gecontroleerd poeder en kleur kunt aanbrengen. Namelijk: precies op de plek(ken) die jij wilt. Ik wilde graag sterk geshapete jukbeenderen en dat lukt heel erg goed met deze kwast. Ook pakt de kwast precies de juiste hoeveelheid poeder op, zodat je er niet bij loopt als een clowntje. Hij blend contour poeder ook goed in.

Zoals jullie merken ben ik erg enthousiast en raad ik de kwast écht aan. Wat ik nog wel graag als side-note wil vermelden is het volgende: hoe dol ik ook ben op NARS, ik snap de materiaalkeuze voor de producten niet. Het materiaal voelt chique aan, ja. Het ziet er ook chique uit, zeker weten. Maar het wordt gewoon altijd, maar dan ook echt áltijd schmutzig. Net uit de verpakking zien de kwasten en blushes en de rest van de make up er prachtig uit, maar als het langer in je stash zit is het haast niet te voorkomen dat het handvat van de kwast viezig wordt. Jammer. Maar dit is dan ook het enige minpunt. Wil je fierce contouren à la Nikkietutorials, Kim & Kylie: dan zit je met deze kwast helemaal goed!

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 28 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *