Natasha Denona Bronze Palette

Natasha Denona Bronze Palette Review

Het Natasha Denona Bronze Palette is mijn eerste aankoop van dit mega populaire, luxe merk. Ik ben dol op oogschaduw paletten en ondanks dat ik er al een hoop heb, kon ik deze echt niet laten liggen. Het bronze palette is, net als het nieuwe Glam paletten die ik zojuist heb besteld (zucht, koopziek much…..? 😉 ), wat kleiner dan de originele paletten van Natasha Denona. En daarmee ook betaalbaarder. Ik heb € 67,95 voor dit palette en het Glam palette betaald. Terwijl de originele, grotere paletten € 125,45 kosten. Ik wil daarmee niet zeggen dat ik dit palette goedkoop vind, want € 67,95 is natuurlijk erg veel geld voor een palette. In deze review vertel ik je of ik de prijs te rechtvaardigen vind.

Over het Natasha Denona Bronze Palette

Natasha Denona Bronze Palette Review

Natasha Denona Bronze Palette Review

Volg jij ons al op Instagram?

Zon, zee & strand is het eerste waar ik aan denk bij het zien van het Natasha Denona Bronze Palette. Het ‘Bronze’ palette stond al sinds de aankondiging op mijn wishlist. De sunkissed-tinten zouden namelijk alle teint en oogkleuren flatteren. Dit zijn echt helemaal mijn kleuren! Het palet biedt 15 gloednieuwe tinten en verkent een spectrum van zonsondergangtinten, rijke ambers, honingbruine tinten en gepolijste kopertinten.

”De innovatieve formuleringen zijn met de hand ontworpen door de wereldberoemde make-upartiest Natasha Denona, met pure kleurpigmenten van de hoogste kwaliteit, oogverblindende chrome-kristallen en stralende minerale parels. De hydraterende formuleringen bieden een intense en langdurige pigmentatie voor maximale impact, terwijl ze moeiteloos zouden moeten blenden. Boterachtige, gladde matten en romige metallics glijden moeiteloos over het ooglid, waardoor ze de hele dag levendig en comfortabel blijven.

Rijke, gladde geperste matten bieden eindeloze veelzijdigheid en vormen de perfecte basis voor elke oogschaduwlook. ‘Sundown’, ‘Ridge’ en ‘Beach’ bieden overgangstinten en kunnen ook worden gebruikt als een enkele oogschaduw op het ooglid voor een gemakkelijke look overdag. Diepere warme bruine tinten ‘Suntan’ en ‘Magma’ voegen diepte toe aan de plooi om een dimensionale afwerking te creëren en kunnen op het ooglid worden gebruikt om een mat smokey eye te creëren.”

Swatches

Natasha Denona Bronze Palette Review

Wat een prachtige kleuren hé? Dit is gewoon echt mijn mooiste palette wat ik tot nu toe heb. Ik ben er echt verliefd op, haha. Vaak zitten er in een palette een aantal kleuren die ik echt nooit gebruik. Zelfs dat is bij dit palette niet het geval, maar dit is natuurlijk persoonlijke voorkeur.

Natasha Denona Bronze Palette Review

Rij 1:
True Copper (warm koper met een  metallic finish)
Suntan (warm terracotta bruin met een matte finish)
Sundown (zonsondergang geel met een matte finish)
Deep Dive (diep bruin pressed pigment met een matte finish)
Rhodium (warm zilver-paars met een duochrome finish)

Natasha Denona Bronze Palette Review

Rij 2:
Magma (rijk rood omber met een matte finish)
High Degree (rood koper met een metallic finish)
Alloy (gouden bronze met een duochrome finish)
Ridge (warm mosterd met een matte finish)
True Bronze (folie bronze met een shimmer finish)

Natasha Denona Bronze Palette Review

Rij 3:
Gloaming (verbrand bronze-amber met een duochrome finish)
Palladium (roze taupe met een metallic finish)
Bliss (goud-groen roze met een duochrome finish)
Silk (folie champagne met een metallic finish)
Beach (warm licht zand met een matte finish)

Look & Conclusie

Natasha Denona Bronze Palette Review

De kwaliteit van dit palette is unreal. UN-FUCKING-REAL. Ik weet dat ik eerder enthousiast ben geweest over oogschaduws van Charlotte Tilbury, Chanel en Huda Beauty en ik heb (of course) alle Naked paletten van Urban Decay, maar dit is even andere koek. Ik heb nog nooit een oogschaduw gehad die hierbij in de buurt komt. De swatches hierboven zijn gemaakt met mijn vinger, die ik heel zachtjes over de pan heb geveegd. Harder swatchen vond ik namelijk zonde van mijn dure palette, hahaha #gierig. En toen kreeg ik al dit intense resultaat. De ooglook op de foto hierboven zat er binnen 5 minuten op. Buiten dat de oogschaduws extreem gepigmenteerd zijn, blenden ze namelijk allemaal ook naadloos in elkaar over. En ik heb bij geen enkele kleur fall-out gehad.

Ik heb sinds ik dit palette binnen kreeg geen ander palette meer gebruikt. Elke keer wil ik gewoon een nieuwe look maken met dit palette. Het resultaat is gewoon zo mooi, de oogschaduws brengen geweldig makkelijk aan en blenden perfect in elkaar over. Zoals je mag verwachten met deze prijs, vind ik. Mijn looks blijven de hele dag zitten alsof ik ze net heb opgebracht. Hier wil ik wel een kleine kanttekening bij plaatsen dat ik wel altijd oogschaduw primer & setting spray gebruik, maar toch. Ik ben super enthousiast over dit palette en voor mij is het de hoge prijs zeker waard. Juist ook omdat de kleuren zo draagbaar zijn en goed op elkaar aansluiten.

 

Ik heb het Natasha Denona Bronze Palette is online te bestellen bij lookfantastic.nl voor € 67,95. Zoals ik in de review al vertelde heb ik dit palette zelf gekocht.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

2 Reacties

 1. Jane
  29 oktober 2020 / 09:59

  Wauw dat ziet er echt geweldig uit wat een prachtige kleuren hier word ik echt blij van .

  De kleur op je lippen is ook erg mooi wat draag je daar ???

  • Eveline
   Auteur
   29 oktober 2020 / 11:16

   Ja het is echt een prachtig palette, ik word er ook blij van :). En dat heb je goed gespot, is een heel bijzondere kleur lipstick. De lipstick is van Herm̬s en heet voluit: Rouge Hermes, Satin lipstick, Rose Lipstick Р40. Niet heel veel duurder dan andere high end lipsticks, maar hij voelt zo geweldig aan op je lippen en de kleur houdt heel lang. Er komt nog een review van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *