New Standard Matte Liquid Lipstick Crush (duo review)

New Standard Matte Liquid Lipstick Crush Review

Het is altijd zo leuk om een nieuw merk uit te proberen! Eerder reviewde Eveline het High Standards Highlighter Palette en vertelde zij uitgebreid over het merk New Standard. Vaak hebben nieuwe merken een wat ‘schreeuwerig’ uiterlijk, om zo maar op te vallen. Mij spreekt dat niet zo aan. De verpakking van New Standard Matte Liquid Lipstick vind ik net als het palette ook sjiek en ingetogen, klassiek met een hip lettertype.  Mooi gedaan hoor 🙂 !

Over de New Standard Matte Liquid Lipstick in de kleur Crush

New Standard Matte Liquid Lipstick Crush Review

Ook het omhulsel van de New Standard Matte Liquid Lipstick vind ik helemaal prima. De kleur Crush spreekt mij ook zeker aan, mauve (roze met een paarse ondertoon). Deze matte liquid lipstick is te koop in 6 kleuren: Crush, Fine, Wine, Heartbreaker, Spice en Sugar. Dus er is altijd een kleur bij die jou aanspreekt. De formule is longlasting en creamy,  dit laatste vind ik opvallend voor een matte lipstick want meestal vind ik ze eerder droog te noemen. Maar in deze liquid lipstick zit vitamine A en kokosolie wat er voor zorgt dat de lipstick de hele blijft zitten en dat zonder dat het je lippen uitdroogt! Ik kan niet wachten om het uit te proberen, want wie eerder mijn reviews over verschillende lipsticks heeft gelezen weet dat mijn voorkeur uitgaat naar zacht glanzende crème lipsticks.

De New Standard Matte Liquid Lipstick samengevat:

  • Creamy
  • Longlasting
  • Vegan & cruelty free
  • Vrij van parabenen
  • Hoge pigmentatie
  • Verzorgend voor de lippen

New Standard Matte Liquid Lipstick Crush Review

Volg jij ons al op Instagram?

New Standard Matte Liquid Lipstick Crush Review

De applicator heeft een zachte structuur die de liquid lipstick heel gemakkelijk en nauwkeurig op je lippen aanbrengt. Ik breng meestal eerst een lip potlood op de contouren aan en kleur dan binnen deze lijnen mijn lippen in. Dit ook om uitlopen van de lipstick te voorkomen. De New Standaard Matte liquid lipstick heeft eigenlijk geen lip potlood lijntje nodig, denk ik. De formule is zo vol dat deze niet zal uitlopen in de lip lijntjes.

Swatch

New Standard Matte Liquid Lipstick Crush Review

Kijk maar eens naar deze swatch; dit is eenmaal opgebracht. Je ziet hoe vol de formule is en hoe gepigmenteerd de kleur is. De kleur is ook precies hetzelfde zoals je deze zit in het omhulsel. Ik vind hem nu al mooi!

Resultaat & conclusie

New Standard Matte Liquid Lipstick Crush Review

Wilma: Als ik de New Standard Matte Liquid Lipstick aanbreng op mijn lippen heb ik een klein beetje het vooroordeel dat ‘mat’ niet mijn ding is.  Ik voel graag dat er lipstick op mijn lippen zit. Want als ik geen lipstick meer voel dan wil ik deze het liefst weer opnieuw aanbrengen. Voor dat lekker vette, crèmige gevoel. Als ik deze kleur Crush opbreng, voel ik even een volle creamy lipstick. Als het is opgedroogd dan zijn mijn lippen urenlang voorzien van een mooie kleur. Het voordeel van een matte lipstick is dat het altijd langer mooi blijft zitten dan een (zacht) glanzende lipstick.  Af en toe check ik even in de spiegel of de kleur er nog goed op zit, wat dus zeker het geval is. Longlasting, klopt dus! Verzorgend klopt ook! Aan het einde van de dag voelen mijn lippen prima aan, geen uitgedroogd gevoel. De missie matte liquid lipstick is hiermee voor mij geslaagd 🙂 .

Eveline: Ik hou van alle soorten lipsticks! Glanzend, matte, shimmer; ik vind het allemaal mooi <3 . Maar het grote voordeel van liquid lipsticks is natuurlijk dat ze doorgaans een stuk langer blijven zitten dan lipsticks met andere soorten finishes. Zo ook deze matte liquid lipstick! Hij overleeft met gemak een maaltijd en blijft zeker 6-8 uur rotsvast zitten. Daarnaast droogt hij de lippen minimaal uit. Net zoals mijn moeder ben ook ik fan 🙂 !

 

De New Standard Matte Liquid Lipstick Crush is hier online te bestellen voor € 15,-.

 

Dit artikel bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *