NIVEA Q10 Power Anti-Age Dagcrème, Nachtcrème en Gezichtsolie

NIVEA Q10 Power Anti-Age Dagcrème, Nachtcrème en Gezichtsolie Review

NIVEA heeft de Q10 Power lijn uitgebreid met een lijn voor de droge tot zeer droge huid. De NIVEA Q10 Power + Extra Voedend combineert het huid-eigen ingredient Q10 met ultiem voedende en verzachtende arganolie. Deze krachtige producten geven intensieve voeding aan de droge tot zeer droge huid. Het resultaat: een stralende en gezond uitziende huid! Vandaag review ik voor jullie de NIVEA Q10 Power Anti-Age Dagcrème, Nachtcrème en Gezichtsolie.

Over de NIVEA Q10 Power Anti-Age gezichtsverzorging

NIVEA Q10 Power Anti-Age Dagcrème, Nachtcrème en Gezichtsolie Review

NIVEA Q10 Power Anti-Age Dagcrème, Nachtcrème en Gezichtsolie Review

Volg jij ons al op Instagram?

Q10 is een krachtige stof die van nature in elke huidcel voorkomt. Het geeft de huid energie en bescherming en kan zo het natuurlijke verouderingsproces tegen gaan.  Met het ouder worden van de huid neemt het Q10-gehalte af. De NIVEA Q10 Power producten bevatten dit 100% huid-eigen ingrediënt die de voorraad in de huid aanvullen en zo de rimpels helpen te verminderen.

NIVEA Q10 Power Anti-Age Dagcrème

NIVEA Q10 Power Anti-Age Dagcrème Review

De dagcrème van NIVEA Q10 Power + Extra Voedend vind ik prima aanvoelen op mijn huid.  Mijn huid is niet persé droog van nature, maar in de winter met de verwarming aan is een extra voedende crème altijd welkom. Deze dagcrème is zeker niet te vet en daarom dus ook voor mij prima te gebruiken op mijn gezicht maar ook op hals en decolleté. Mijn huid wordt er heerlijk zacht van 🙂 . En het bevat SPF15, altijd fijn zeker als straks de lente weer aanbreekt!

De voordelen van de dagcrème Q10-Power + Extra Voedend op een rijtje:

 • Vermindert zichtbaar rimpels
 •  Verstevigt de huid voelbaar
 •  Voedt de droge huid intensief gedurende 24 uur

NIVEA Q10 Power Anti-Age Nachtcrème

NIVEA Q10 Power Anti-Age Nachtcrème Review

De nachtcrème van NIVEA Q10 Power + Extra Voedend is een stukje voller dan de dagcrème. Gebruik deze niet overdag want dan heb je een heel glimmende gezicht.  Ik vind het een fijne traditionele nachtcrème, lekker vol en het kan de hele nacht heerlijk intrekken. Om ’s ochtends weer wakker te worden met een gevoed glad en super zacht gezicht, hals en decolleté.

De voordelen van de nachtcrème Q10-Power + Extra Voedend op een rijtje:

 • Vermindert zichtbaar rimpels
 •  Verstevigt de huid voelbaar
 •  Voedt de droge huid gedurende de nacht, wanneer deze in rust het meest ontvankelijk is

NIVEA Q10 Power Anti-Age Gezichtsolie

NIVEA Q10 Power Anti-Age Gezichtsolie Review

NIVEA Q10 Power Anti-Age Gezichtsolie Review

Wat een heerlijk ruikende verwennende olie! De Q10 Power + Extra Voedend olie is het pareltje van deze anti-age lijn te noemen. Deze olie geeft je de mogelijkheid om je huid een extra boost te geven.  Wie kan nog zonder extra boost,  ik in ieder geval niet.  Het pipetje zorgt voor een juiste dosering. Met één druppel onder de dagcrème krijgt je huid een mooie glans.  Met twee druppels onder je nachtcrème zorg je voor een extra diepe voedende werking.  Als je drie druppels onder je nachtcrème aanbrengt heb je een heel intensief voedend (nacht) masker.  Dit laatste doe ik 2x per week en dat (natuurlijk) ook op hals en decolleté. Echt een fijne verwennerij!

Conclusie

NIVEA Q10 Power + Extra Voedend is een anti-age lijn die je zeker kunt (moet 🙂 ) proberen als je een droge of zeer droge huid hebt. Het liefst de dagcrème, nachtcrème en de olie samen want dan heb je een echte krachtpatser voor je huid te pakken. De standaardprijs is 19,99 euro voor elk product, maar ze zijn al een hele tijd met 50% korting te bestellen! Sla dus je slag!

 

De NIVEA Q10 Power Anti-Age Dagcrème, Nachtcrème en Gezichtsolie zijn onder andere te koop bij bol.com.

 

 

Deze gezichtsverzorging review bevat gekregen producten. 

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

2 Reacties

 1. Daphne - verdraaidmooi
  2 februari 2020 / 08:24

  Ik ben dol op de verzorgingsproducten van NIVEA. Die gebruik ik al vanaf dat ik een tiener ben!

  • Eveline
   4 februari 2020 / 09:07

   Fijn hé 🙂 .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *