fbpx

NIVEA Reinigingsolie Voor Het Gezicht (duo review)

NIVEA Reinigingsolie voor het gezicht review

De NIVEA reinigingsolie voor het gezicht is een nieuw product in het assortiment. NIVEA heeft drie verschillende gezichtsreinigingsoliën uitgebracht, dus voor ieder huidtype wat wils! Er is een hydraterende reinigingsolie voor de normale huid, een verzachtende reinigingsolie voor de gevoelige huid en een voedende reinigingsolie voor de droge huid. Wij ontvingen van Nivea 2 gepersonaliseerde gezichtsreinigingsoliën en een die we allebei konden proberen. Wat een leuk pakketje, wij zijn erg benieuwd 🙂 !

Nivea hydraterende reinigingsolie voor de normale huid (Wilma)

NIVEA Reinigingsolie voor het gezicht review

NIVEA Reinigingsolie voor het gezicht review

Volg jij ons al op Instagram?

Wat een apart product, deze reinigingsolie van NIVEA voor het gezicht en ogen (met mijn naam erop 😀 ). De reinigingsolie breng je met 2 spuitjes in je hand met je vingers aan op je gezicht en masseer je daarna in. Daarna moet je  wat water toevoegen en dan krijg je een melkachtige substantie waarmee je op een zachte manier make-up, vuil en talg verwijderd. Deze melkachtige substantie wrijf ik goed over mijn gezicht en spoel het daarna af met handen vol met water. Of met een natgemaakt reinigings-sponsje. Het is een cleansing oil die heel effectief werkt. Voor mijn ‘normale huid’ voelt deze olie prima aan en na gebruik is mijn huid schoon, zacht en gehydrateerd. Het voordeel is dat je geen watje nodig hebt om je huid schoon te maken. Al gebruik ik voor het verwijderen van mijn oog make-up wel liever een watje (doordrenkt met de olie en een beetje water) anders krijg ik mijn mascara en eyeliner niet op een zachte manier weg. Oog-make up (ook waterproof) wordt prima verwijdert op deze manier, al gebruik ik voor mijn zeer gevoelige ogen liever een zachte ooglotion. De hydraterende reinigingsolie ruikt lekker fris, maar niet persé naar kokos zoals ik de geur ken van een kokosnoot.

Nivea verzachtende reinigingsolie voor de gevoelige huid (Eveline)

NIVEA Reinigingsolie voor het gezicht review

NIVEA Reinigingsolie voor het gezicht review

Ik vind deze reinigingsolie prettig aanvoelen wat betreft de substantie. Het is hele zachte olie die op je gezicht langzaam verandert in een melk. Heel bijzonder en innovatief. De olie verwijdert mijn make-up goed, grondig en snel. Er blijft absoluut geen make-up over op mijn gezicht en nek, dit heb ik gecheckt met een watje met tonic na het reinigen met de olie. Dus hij reinigt echt goed! Ik vind de geur lekker, fris en subtiel. Prima voor een reiniger. Mijn enige kanttekening is dat ik met mijn super gevoelige en reactieve huid toch wel een beetje reageer op deze reiniger. Ik heb heel lichte rosacea op mijn wangen en kan maar weinig skincare echt goed verdragen. Maar mijn moeder Wilma en schoonzus Bente hebben dit allebei totaal niet. Dus dat ligt meer aan mijn huid dan aan het product. Wat deze olie doet zijn werk echt goed.

Nivea voedende reinigingsolie voor de droge huid (allebei)

NIVEA Reinigingsolie voor het gezicht review

NIVEA Reinigingsolie voor het gezicht review

Wilma:  Deze reinigingsolie voor de droge huid werkt natuurlijk precies op dezelfde manier als beschreven bij de olie voor de normale en droge huid.  Ik kan deze reinigingsolie nu met de verwarming aan in huis ook prima gebruiken, want mijn huid voelt dan altijd iets droger aan. En zeker als het buiten vriest zijn meer voedende producten altijd welkom. Deze olie voor de droge huid voelt net wat vetter aan als de olie voor de normale huid. Het effect is een heerlijke, zachte en gevoede huid! Het is mij niet helemaal duidelijk of erna de reinigingsolie nog een tonic gebruikt moet worden, misschien niet? Het zal wel eigenwijs zijn van mij, of een gewoonte,  maar ik gebruik wel een tonic om de laatste restje vuil te verwijderen, mijn poriën te sluiten en mijn huid voor te bereiden of de dag-of nachtcrème.

 

De NIVEA reinigingsolie gebruik je s’morgens om een heerlijk frisse, schone en zachte huid te krijgen.  En s’avonds gebruik je het als cleansing oil om make-up,  vuil en talg te verwijderen.  Een heerlijk en gemakkelijk NIEUW product van NIVEA !

 

De NIVEA reinigingsolie is onder andere te koop bij bol.com. De oliën kosten € 9,99 per stuk, maar ze zijn nu tijdelijk in de 40% korting! Dus dan koop je ze voor € 5,99. Klik hieronder om meteen naar de productpagina te gaan:

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma, mijn leeftijd is geheim :), en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral skincare en make-up zijn mijn passies, ik kijk er naar uit veel producten te reviewen voor onze beautyblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *