fbpx

NIVEA Sun Sensitive Zonnebrand

NIVEA Sun Sensitive Zonnebrand Review

Het is weer zomer! En ondanks dat het weer momenteel niet zo stralend is review ik vandaag drie producten van de NIVEA Sun Sensitive Zonnebrand lijn. Dit zijn zonnebescherming producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de gevoelige huid. En ik heb een ontzettend gevoelige huid, dus ik was super blij met dit pakket 🙂 !

NIVEA Sun sensitive immediate protect SPF 50+

NIVEA Sun sensitive immediate protect SPF 50+ Zonnebrand review

Ik begin met de ‘normale’ spray zonnebrand crème. Deze is dus speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid tegen alle huidreacties en irritaties die door de zon kunnen ontstaan te beschermen. De focus ligt hierbij op een combinatie van antioxidanten en een hoge UVA bescherming. De crème heeft een SPF 50 + en ook een UVB bescherming. Met deze crème zou je daarnaast ook beschermd moeten zijn tegen zonneallergie en hij zou de huid verzorgen. Klinkt goed toch? En dat is hij in mijn ogen ook. De crème sprayt makkelijk en smeert daarna goed uit, zonder oncharmante-typisch-Nederlandse-witte-waas. De geur is hetzelfde als van alle NIVEA zonnebrand, ik vind hem wel lekker. Al hij is niet erg aanwezig. Dit is een fijne zonnebrandcrème die je huid goed beschermd! Ik ben niet verbrand en heb geen last gehad van allergische reacties.

NIVEA Sun UV Gezicht SPF 50

NIVEA Sun UV Gezicht SPF 50 Zonnebrand review

Volg jij ons al op Instagram?

Deze ongeparfumeerde zonnebrand voor het gezicht is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. En dus tegen huidirritaties en een trekkerig gevoel van de huid. De NIVEA Face Sensitive gezichtszonnecrème met SPF 50 is dermatologisch goedgekeurd op huidvriendelijkheid. De crème beschermd je gezicht tegen UVA en UVB straling. Ik vind de formule fijn, hij is vrij romig en hydrateert mijn huid goed. Ook smeert hij makkelijk uit, trekt hij snel in en laat hij geen witte waas achter. De zonnebrand crème is niet vet en glanst niet, wel zo fijn op je gezicht 🙂 ! Mijn gevoelige huid reageert goed op deze zonnebrand en glimt aan het einde van de dag nog steeds niet. Precies wat je wilt van een zonnebrand voor het gezicht!

Nivea Sun kids sensitive SPF 50+

Nivea Sun kids sensitive SPF 50+ Zonnebrand review

Ik ben geen kind en heb nog geen kind of kinderen in mijn omgeving waar ik dit op kan testen. Dus heb ik hem zelf maar gewoon getest 🙂 . Ook deze crème is ontwikkeld voor de gevoelige huid, alleen dan speciaal voor kinderen. Het verschil met de ‘normale’ zonnebrandcrème is dat deze extra water resistant is, omdat kinderen doorgaans meer in het water spelen dan volwassenen. De spray zit in een grappige triggerspray flacon, wat het ‘leuker’ zou moeten maken om je kind in te smeren. Ik vond de spray prima werken, of het er leuker van word kan ik niet beoordelen. Ik weet nog goed dat ik als kind een bloedhekel had aan insmeren. Het liefst rende ik dan heel hard weg! Ik hoop voor mama’s van nu dat deze spray het wellicht wat leuker kan maken 😉 . De kids sensitive spray heeft een SPF 50+ en is ongeparfumeerd, wel zo fijn voor de tere kinderhuid. Daarnaast biedt hij onmiddellijke bescherming na het opsprayen en hoeft hij niet in te trekken. Ik kreeg er geen allergische zonnereacties van en ben ook niet verbrand met het dragen van deze zonnebrandcrème. Het lijkt mij een meer dan prima product!

 

De NIVEA Sun sensitive producten zijn te koop bij (online) drogisterijen. De prijzen van de door mij gereviewde producten zijn:

  • Sun sensitive immediate protect SPF 50+ : € 21,99 (200 ml)
  • Sun UV Gezicht SPF 50: € 15,75 (50 ml)
  • Kids sensitive SPF 50+: € 23,95 (300 ml)

 

Dit artikel bevat gekregen producten.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 27 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd.nl. Ik woon met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Beauty en alles wat daarbij komt kijken is mijn grote hobby!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *