Olaplex No 0 Intensive Bond Building Hair Treatment

Olaplex No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment Review

Olaplex is een wereldwijd begrip in haarverzorging. Ik ben al tijden groot fan van Olaplex No. 3, klik hier om mijn review te lezen. En nu is er Olaplex No 0; een ‘primer’ voordat je No. 3 gaat gebruiken. Het product is geïnspireerd op de salonbehandeling van Olaplex, zodat je nu ook thuis een heel erg intensieve haarherstellende behandeling kunt uitvoeren. Ik was enorm benieuwd of (en zo ja; wat) deze No. 0 gaat toevoegen aan No. 3. In deze review vertel ik je er alles over.

Klik hier om meer reviews van Olaplex producten te lezen.

Over Olaplex No 0 Intensive Bond Building Hair Treatment

Olaplex No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment Review

Volg jij ons al op Instagram?

Olaplex No. 0 is een primer die fungeert voor een intensiever herstel van beschadigd haar. Het herstelt verbroken zwavelbruggen, versterkt het haar en beschermt de algehele haarstructuur. Het is een twee-delige behandeling die diep in het haar gaat om het haar te voeden. En om te zorgen voor een intensiever herstel van beschadigd haar. Zoals ik hierboven al benoemde kan de No. 3 van Olaplex wél alleen gebruikt worden. Het wordt daarentegen niet geadviseerd om de No. 0 alleen te gebruiken. Het product is namelijk echt ontworpen als primer voor No. 3. Samen zou dit een gouden combo vormen om het haar intens te herstellen. Voor beschadigd haar wordt aangeraden dit 2 tot 3 keer per week te doen.

Gebruiksaanwijzing Olaplex No 0

Omdat ik de gebruiksaanwijzing op de verpakking van Olaplex No. 0 niet heel duidelijk vond ben ik even gaan Googelen. Onderstaande gebruiksaanwijzing heb ik gekopieerd van de officiële Olaplex website:

Gebruiksaanwijzing Olaplex No. 0

Conclusie

Olaplex No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment Review

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: hoe graag ik ook enthousiast wil zijn over Olaplex No. 0, ik ben het eigenlijk niet. Voor mij heeft de (extra) stap geen toegevoegde waarde op het gebruik van No. 3. Ik merk geen verschil tussen wanneer ik No. 0 wel gebruik in combinatie met No. 3 dan wanneer ik No. 0 niet gebruik en alleen No. 3. En No. 3 gebruik ik toch zeker al 2 jaar. Over No. 3 ben ik laaiend enthousiast, dat is een van de producten die ik voor altijd blijf kopen. En waar ik nooit zonder wil zitten. No. 0 heeft dat effect niet op mij, omdat ik simpelweg geen verschil merk. Ik heb mijn No. 0 helemaal opgebruikt, in de hoop dat het verschil na een flink aantal keer gebruik zou komen. Maar dit bleef helaas uit. En het flink aantal gebruik trouwens ook; na 5x gebruiken was mijn tube op. Dat maakt het in mijn ogen ook nog eens een erg duur en onzuinig product. Jammer, ik zie toch graag zichtbaar verschil van producten. Zeker als je nóg eens een stap extra gaat gebruiken, wat de haarbehandeling ook weer tijdsintensiever maakt. Voor mij is dit helaas geen aanrader en ik koop het daarom ook zeker niet opnieuw.

 

Olaplex No. 0 is onder andere te koop bij de Bijenkorf voor € 27,50 (155 ml). Ik heb dit product zelf gekocht.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *