Eveline

Eveline Beautytijd ICY Communications

Hoi hoi! Mijn naam is Eveline Verdiesen en samen met mijn moeder Wilma beheer ik de beautyblog Beautytijd. Wij zijn deze beautyblog begonnen omdat make-up en huid- en haarverzorging onze grote hobby’s zijn. Ik heb deze website zelf gebouwd, omdat ik naast beautylover ook een nerderige webdesigner ben. Met mijn bedrijf ICY Communications bouw ik websites, beheer ik social media kanalen en optimaliseer ik websites zodat ze goed vindbaar zijn in Google (SEO).

Op deze pagina zal ik mezelf voorstellen aan de hand van een aantal afbeeldingen!

Relatie

Niels en Eveline Beautytijd

Ik woon samen met mijn vriend Niels en kater James in Breda centrum. Niels en ik hebben bijna 5 jaar een relatie en omdat het zo goed ging tussen ons zijn wij na een klein jaar gaan samenwonen. Deze foto is gemaakt op de bruiloft van mijn vader afgelopen jaar.

Samenwonen

Ik vind samenwonen geweldig! We doen veel samen met vrienden, kijken zoals iedereen veel series op Netflix maar hebben ook ieder onze eigen hobby’s. Zo is Niels een fanatiek online gamer en golf ik graag.

James

James kater

Dit is James, is hij geen knapperd <3 ? Ik ben dol op katten en vlak nadat wij besloten te gaan samenwonen ging ik op zoek naar een lieve kater. Ik heb hiervoor een kater gehad bij mijn moeder thuis, hij heette Pip. Pip is helaas op 6 juni 2016 overleden en tot de dag van vandaag heb ik hier nog veel verdriet van.

James is een geweldige kater, ik ben helemaal naar Assen gereden, en geloof me dit is een eind vanuit Breda, om hem op te halen bij zijn fokker. Omdat wij allebei erg allergisch zijn, was het voor ons geen logisch besluit om een kater te nemen. Echter is James een Siberische kat. En Siberische katten staan bekend als ‘hypo-allergeen’. De Siberische kat heeft minder Feld-1 proteïne in zijn speeksel, waardoor de kans op een allergische reactie kleiner is. Wij hebben tot nu toe nog geen last gehad van onze allergie en James woont inmiddels een halfjaar bij ons.

Wij zijn dol op James en hij op ons. Elke nacht slaapt hij gezellig bij ons in bed en als we thuis zijn loopt hij ons overal achterna om knuffels te scoren. Ooooh, how I love cats!

Oma

Eveline en oma

Dit ben ik op mijn diploma uitreiking met mijn oma. Mijn oma is, samen met mijn moeder, mijn beste vriendin. Vooral toen ik nog niet werkte (ik werk als Online Marketeer bij een Internetbureau) gingen we minstens 1x per week samen naar de stad om een ‘kofie met een kleine neut, anders wordt oma te gezellig’ te drinken.

Ik ben afgelopen september geslaagd voor mijn Master Media & Business aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hiernaast heb ik altijd mijn eigen bedrijf ICY gehad. Nu ik fulltime werk zocht ik een leuke ‘hobby’ en uitlaatklep. Dat is deze beautyblog geworden, want wat is er nou leuker dan met beauty bezig zijn?

Broer Walter

Eveline Beautytijd en Walter

Zoals jullie misschien al wel doorhadden, ben ik een familie mens. Ik omring me het liefste met mijn vader, moeder, broer, vriend en opa en oma’s. Op de foto hierboven sta ik met mijn liefste broertje Walter. Walter is mijn enige broer(tje), al kan ik het -tje eigenlijk wel weglaten. Hij is namelijk 1.97 lang! Ik zie hem als mijn beste vriend en ga heel graag met hem om. Ondanks ons relatief grote leeftijdsverschil, namelijk 4 jaar, hebben we onze hele jeugd altijd samen gespeeld. De laatste tijd zijn we verslaafd aan het spelen van Call Of Duty: WARZONE. Ja, net als Niels game ik ook graag.

Papa

Eveline Beautytijd en Bruno

Last but definitely not least, dit ben ik met mijn vader Bruno. We waren hier op weg naar een concert van The Eagles. Mijn vader en ik zijn erg close. Hij heeft veel bereikt in zijn leven en is altijd een enorm voorbeeld voor mij geweest. We gaan graag samen naar concerten en bovendien is mijn vader de reden geweest dat ik ben begonnen met golfen. We zijn regelmatig samen ‘op de club’ te vinden!

Mama

Eveline & Wilma BeautytijdHier ben ik met mama on our way naar Den Haag. We gaan vaak samen een dagje winkelen in een andere stad. Sinds de Bijenkorf ons mooie Breda heeft verlaten is hier weinig meer te beleven op winkelgebied. Maar halleluuuujahhhhh wat zijn de filialen van de Bijenkorf in Rotterdam en Den Haag verbeterd zeg! Vooral van de cosmetica afdeling zijn wij niet weg te slaan.