Wilma

Wilma beautyblog Beautytijd

Hallo! ik ben Wilma, de moeder van Eveline. Samen met haar ga ik in deze beautyblog schrijven over alles wat met beauty en goed voelen te maken heeft. Die combinatie werkt voor mij, op alle dagen van het jaar! Dit wordt dus een Nederlandse beautyblog voor alle leeftijden. Voor jonge meiden zijn er al een aantal goede beautyblogs, maar voor ons, de iets oudere meiden vind ik het aanbod schaars. Daar hopen wij met deze beautyblog verandering in te brengen!

Op deze pagina zal ik mezelf voorstellen aan de hand van een aantal afbeeldingen.

Eveline is vorig jaar na de zomer samen gaan wonen met haar vriend. En mijn zoon Walter is deze maand op kamers gaan wonen in Tilburg.  Het lege nest syndroom ga ik te lijf met veel vrijwilligerswerk er bij te doen.  Gelukkig wonen mijn kinderen in Breda,  dus zie ik ze veel.  En mijn ouders gelukkig ook!  Ik ga graag uit eten,  maar kook zelf ook graag!  Fitness doe ik om wat in beweging te zijn,  dat geeft een goed gevoel.  Misschien ga ik binnenkort eens een soort yoga proberen, om wat rustiger te worden in mijn hoofd.  Dat kan geen kwaad,  denk ik 🙂

Zoon Walter

Wilma en Walter

O ja, voetbal kijken vind ik ook leuk. Mijn zoon Walter is Ajax fan, dus ik ook. Hier gingen we naar Amsterdam. Gelukkig won Ajax de wedstrijd. Natuurlijk ben ik ook NAC fan en uiteraard groot fan van het Nederlands elftal. Walter wil bijna nooit met mij op de foto, maar deze is toch aardig gelukt.

Carnaval

Wilma en Eveline Carnaval

Van een feestje hou ik ook wel; vooral van Carnaval, lekker dansen en gek doen. Dat vier ik al mijn hele leven; 4 dagen per jaar even verstand op nul en blik op oneindig. Met behulp van veel make-up probeer ik er dan fris uit te blijven zien.

Schaaldieren

Wilma met een kreeft in de zon

Mijn lievelingseten; schaaldieren. Het liefst in combinatie van goed gezelschap, een glaasje wijn en heerlijk ‘s zomers buiten in de zon.

Shoppen met Eveline

Wilma en Eveline Beautytijd

Ik denk dat we hier weer eens een dagje gingen shoppen, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven. Waar we ook samen komen, het is altijd goed. We stropen alles af en zijn vooral niet weg te slaan bij alle (nieuwe) crèmes en make-up. Ook al nemen we ons voor niet te veel te kopen, want we hebben al genoeg, we sjouwen altijd behoorlijk wat mee terug naar Breda.

Beautytijd, we gaan ervoor!