Oway Nocturnal Hair Remedy

Oway Nocturnal Hair Remedy Review

Wie mij langer volgt weet dat ik heel erg graag langer en vooral gezonder haar wil. Mijn haar is mooi van kleur en nog nooit geverfd, daar ben ik namelijk wel blij mee. Maar het is verschrikkelijk dun en ik word al zolang ik me kan herinneren geteisterd door haaruitval. Ik ben flink aan de haarsupplementen gegaan en aan de slag gegaan met het testen van specifieke hoofdhuid verzorging. Want een gezonde hoofdhuid zorgt, logischerwijs, voor gezonder en sterker haar. Vandaag vertel ik jullie meer over de Oway Nocturnal Hair Remedy, een treatment product voor de hoofdhuid.

 

Over Oway Nocturnal Hair Remedy

Oway Nocturnal Hair Remedy Review

Volg jij ons al op Instagram?

De Oway Nocturnal Hair Remedy zit in een glazen verpakking. Dit zorgt ervoor dat het product er heel luxe uitziet. Maar het is daarnaast ook het minst schadelijk voor het milieu. Oway is het eerste internationale cosmetica merk wat ervoor heeft gekozen producten in glazen- en aluminium materiaal te verpakken. Alle producten van Oway zijn 100% recyclebaar.

Oway Nocturnal Hair Remedy ondersteunt het circadiane ritme van de hoofdhuid en haar. Dit stimuleert celvernieuwing en herstelt huid en haar intensief. De Hair Remedy is bedoelt om in de nacht te gebruiken op de hoofdhuid. Dit doe je door het product eerst te schudden en vervolgens op een schone hoofdhuid aan te brengen. Je kunt enkele drupppels op je vingers druppelen en vervolgens inmasseren of het product meteen op de hoofdhuid aanbrengen met de applicator. Daarna kun je lekker gaan slapen en doet de Hair Remedy zijn werk. De toegevoegde basilicumstamcellen remmen de werking van het enzym 5-apha-reductase, de oorzaak van haarverzwakking en haarverlies. Daarnaast stimuleert het product de dermale papillacellen en verjongt het de hoofdhuid.

 

Conclusie

Oway Nocturnal Hair Remedy Review

De beschrijving van dit haarverzorgingsproduct / hoofdhuidverzorgingsproduct klinkt mij als muziek in de oren. Niet alleen vind ik verpakking erg mooi en chique, er is ook rekening gehouden met het milieu. Voor mij een groot pluspunt. De filosofie achter het product vind ik mooi, er zitten veel werkzame stoffen in die de hoofdhuid en haarconditie verbeteren. Na het opbrengen van de de Hair Remedy voel ik een lichte tinteling. Dit wordt veroorzaakt door de stimulerende ingredienten in de treatment. Het maakt mijn haar niet vettig, waardoor ik het rustig 2 a 3 avonden achter elkaar gebruik, voor ik mijn haar weer was. Mijn haar gaat zichtbaar vooruit door de extra verzorging die ik mijn hoofdhuid nu al een flinke tijd geef (ik denk zeker een halfjaar). Ik zou willen dat ik eerder met geconcentreerde hoofdhuid verzorging was begonnen, maar goed; het is nooit te laat! Dit product kan trouwens ook door mannen worden gebruikt. Die lijden onder haarverlies of juist haarverlies preventief willen voorkomen.

 

De Oway Nocturnal Hair Remedy is online te bestellen bij Salontopper voor € 72,50 (100 ml).

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Eveline
Eveline

Mijn naam is Eveline, 29 jaar oud, en samen met mijn moeder ben ik eigenaar van Beautytijd. Ik woon met mijn man Niels en kater James in Breda centrum.
Naast Beautytijd ben ik eigenaar van ICY Communications (webdesign, SEO & social media marketing). Beautytijd is voor mij een mooie aanvulling op mijn bedrijf en een manier om mijn grootste hobby een invulling te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *