Paula’s Choice Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment

Paula's Choice Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment Review

Je huid is niet altijd in dezelfde conditie, soms wil je bepaalde problemen doelgericht tegengaan! De Paula’s Choice Clinical lijn is gericht op problemen met je huid zoals littekens, pigmentvlekken, grove poriën, huidveroudering in je gezicht of een zeer droge huid. Vandaag review ik uit deze lijn het Retinol Bakuchiol Treatment, een lotion serum dat fijne lijntjes en rimpels aanpakt, de stevigheid van de huid herstelt en zorgt voor een egalere huidteint!

Klik hier om meer reviews van Paula’s Choice producten te lezen.

 

Over de Paula’s Choice Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment

Paula's Choice Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment Review

Volg jij ons al op Instagram?

“Paula’s Choice Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment is speciaal  ontwikkeld om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de stevigheid van de huid te herstellen en een egalere huidteint te krijgen. De krachtige formule bevat het Triple-Action Anti-Aging Complex, wat bestaat uit retinol en een hoge concentratie van het natuurlijke ingrediënt bakuchiol. Daarnaast bevat het een krachtige mix van peptiden, die de collageenproductie stimuleren. De lotion is geschikt voor alle huidtypen, met name voor een huid met tekenen van huidveroudering en zonneschade”.

De kenmerken van Paula’s Choice Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment;

  • Verbetert de huidteint en de huidstructuur
  • Vervaagt pigmentvlekken voor een egalere huidtint
  • Verzacht fijne lijntjes en rimpels

 

Retinol & Bakuchiol

Paula's Choice Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment Review

Bakuchiol is van nature ontstekingsremmend en zorgt ervoor dat de huid retinol beter tolereert. Het is een van de zeldzame ingrediënten dat ervoor zorgt dat retinol effectiever wordt.

De hoofdingrediënten uitgelicht:

RETINOL (VITAMINE A)
Krachtig antioxidant dat zeer effectief werkt tegen huidveroudering. Het werkt huidherstellend, verzacht fijne lijntjes en rimpels en vermindert zonneschade.

BAKUCHIOL
Natuurlijk ingrediënt met huidherstellend vermogen. Stimuleert de werking van retinol.

PEPTIDEN
Delen van aminozuren (eiwit is hieruit opgebouwd). Sommige hebben kalmerende eigenschappen, terwijl anderen fijne lijntjes verzachten en verlies van stevigheid tegengaan.

Conclusie

Paula's Choice Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment Review

Als een product met retinol te heftig is voor je huid wordt aangeraden om de natuurlijke variant bakuchiol te proberen. Met het Paula’s Choice Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment heb je ‘the best of both worlds’. Je begint deze behandeling met 3x per week ‘s avonds te gebruiken op je gereinigde huid van je gezicht en hals (en decolleté als dit wenselijk is). Daarna bouw je het op tot om de dag om het uiteindelijk iedere dag te gebruiken. Je merkt zelf als je huid het goed verdraagt. Mijn huid accepteert retinol erg goed en deze mildere variant dus ook!. Ik ben zo blij dat ik hiermee mijn pigmentvlekjes kan vervagen en zie ook dat de rimpeltjes zachter worden. Mijn huid ziet er gewoon heel goed uit, al zeg ik het zelf 😊.  Paula’s Choice spreekt over een lotion, ik zou dit Treatment zelf meer een serum noemen…

Ik gebruik ook met regelmaat Paula’’s Choice 2% BHA exfoliant. Als ik de twee producten samen gebruik, dan de exfoliant alleen in de ochtend en het Treatment in de avond. Mijn mijn huid vaart er wel bij!  Ik kan Paula’s Chocie Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment van harte aanbevelen, het is een krachtig anti-aging product voor je huid!

 

Paula’s Choice Clinical 0,3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment kost € 61,00 (30ml). Wil je het eerst uitproberen dan is er sinds kort ook een mini-formaat verkrijgbaar voor € 13,00/5ml

 

Deze review bevat een gekregen product

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *