Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Oogcrème

Paula's Choice Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème Review

De productlijnen van Paula’s Choice zijn uitgebreid en bieden voor alle huidtypes en huidproblemen een passende oplossing! Zo kun je dus uit iedere lijn de producten kiezen die bij jouw huid passen en ook producten uit verschillende lijnen combineren. De Clinical lijn is gericht op problemen met je huid zoals littekens, pigmentvlekken, grove poriën, huidveroudering in je gezicht of een zeer droge huid. Vandaag review ik uit deze lijn Paula’s Choice Ceramide-Enriched Firming Eye Cream.

Klik hier om meer reviews van Paula’s Choice producten te lezen.

 

Over de Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Oogcrème

Paula's Choice Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème Review

 Volg jij ons al op Instagram?

“Paula’s Choice  Ceramide-Enriched Firming Eye Cream is een oogcrème die het Collagen-Support-Complex bevat,  met daarin de huidherstellende ceramiden gecombineerd met retinol en vitamine C. Deze combinatie van ingrediënten hydrateert en versterkt de tere huid rondom de ogen en zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen. Het maakt de huid steviger en stralender en geeft een frisse blik”.

De belangrijkste kenmerken van Paula’s Choice Ceramide-Enriched Firming Eye Cream:

 • Verstevigt de huid rondom de ogen
 • Verbetert zowel de huidteint als de huidstructuur
 • Verzacht fijne lijntjes en rimpeltjes

 

De hoofdingrediënten uitgelicht:

 • CERAMIDEN
  Komen van nature voor in de buitenste huidlagen en spelen een belangrijke rol vanwege de vochtbindende en huidherstellende eigenschappen.
 • RETINOL (VITAMINE A)
  Krachtig antioxidant dat zeer effectief werkt tegen huidveroudering. Het werkt huidherstellend, verzacht fijne lijntjes en rimpels en vermindert zonneschade.
 • VITAMINE C
  Eén van de beste vitamines voor de huid. Werkt tegen meerdere tekenen van huidveroudering, verheldert een doffe, oneffen teint en heeft herstellende en kalmerende eigenschappen.

Conclusie

Paula's Choice Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème Review

Ik gebruik een oogcrème misschien al wel langer als een dag- en nachtcrème. Want de tere huid rondom de ogen vertoont (meestal) de eerste fijne lijntjes in een ‘jong gezicht’. Oogcrème heb je in allerlei texturen, van gel tot een lichte-of rijkere crème. Paula’s Choice Ceramide-Enriched Firming Eye Cream heeft een rijke textuur die niet vet aanvoelt. Dit vind ik een groot pluspunt, zodat je eventueel oogschaduw zonder oogprimer goed kunt aanbrengen en deze langer houdt.

Daarentegen gaat het onder de ogen met gebruik van een concealer helaas mis bij mij. De concealer die ik gebruik (lichte textuur) laat de oogcrème creasen en vlekken. Dit vind ik heel jammer, want de niet vette oogcrème is ideaal voor overdag omdat het geeft daadwerkelijk een verfijnde en frisse blik geeft.  Ik gebruik de Paula’s Choice Ceramide-Enriched Firming Eye Cream voortaan alleen ’s nachts zodat ik ’s morgens wakker word met strakke oogcontouren. Want het is zeker een mooie firming oogcrème!

 

De Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Firming Oogcrème is online te bestellen via deze link en kost € 47,00 (15 ml) en de mini (5ml) kost € 20,00.

 

Deze review bevat een gekregen product.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *