Paula’s Choice RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum

Paula's Choice RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum Review

Deze week review ik skincare producten van het merk Paula’s Choice. In mijn eerste review heb ik het bekende Skin Perfecting 2% BHA Exfoliant beschreven (klik hier voor mijn review). Vandaag deel ik mijn bevindingen over Paula’s Choice RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum. Paula’s Choice producten bieden veel mogelijkheden! Ik heb niet alleen ingezet op het verminderen van grove porien maar ook op het verminderen van pigmentvlekjes. Ook wil ik graag dat het product anti-aging is. Ik ben erg benieuwd of dit serum aan mijn wensen voldoet 🙂 !

Klik hier om meer reviews van Paula’s Choice producten te lezen.

Over het Paula’s Choice RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum

Paula's Choice RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum Review

Volg jij ons al op Instagram?

Het Paula’s Choice RESIST Intensieve Wrinkle-Repair Retinol Serum bevat de krachtige antioxidanten vitamine C en E en de kalmerende ingrediënten kelp, zoethout en haver. De dosis retinol is niet té hoog en maakt dat dit serum (ook) geschikt is voor beginnende retinol gebruikers. Vitamine C en E zorgen samen voor een huid die gladder en steviger aanvoelt en er stralend uitziet.

Resist  Intensive Wrinkle Repair Retinol Serum

 • Huidtype: alle huidtypen
 • Huidprobleem: huidveroudering, pigmentvlekken, rosacea-gevoelig

De belangrijkste ingrediënten zijn:

 • HAVER-EXTRACT
  Werkt als antioxidant en heeft kalmerende eigenschappen.
 • RETINOL (VITAMINE A)
  Krachtig antioxidant dat zeer effectief werkt tegen huidveroudering. Het werkt huidherstellend, verzacht fijne lijntjes en rimpels en vermindert zonneschade.
 • VITAMINE C
  Eén van de beste vitamines voor de huid. Werkt tegen meerdere tekenen van huidveroudering, verheldert een doffe, oneffen teint en heeft herstellende en kalmerende eigenschappen.

Conclusie

Paula's Choice RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum Review

Paula’s Choice RESIST Intensieve Wrinkle-Repair Retinol Serum breng je na het reinigen, tonen en exfoliëren van je huid met een paar druppels aan op je gezicht, hals en rond je ogen. Gebruik daarna eventueel een nachtcrème en bij gebruik overdag een dagcrème met minimaal een SPF30. Ik ben een groot fan van retinol.  Mijn huid kan er ook goed tegen. Het Resist Intensive Wrinkle Repair Retinol serum is vet van textuur.  Wat wel even wennen is voor een serum, maar het geeft mij hierdoor wel het gevoel dat het echt veel doet voor je huid. En het is niet alleen een gevoel, want mijn huid voelt stevig aan en ziet er strak en stralend uit.  Ik kan na 2 weken dat ik dit serum gebruik nog niet bevestigen dat mijn pigmentvlekjes lichter zijn geworden. Hiervoor zal ik dit serum langer moeten gebruiken en dus een groot formaat aanschaffen 🙂

 

Het Paula’s Choice RESIST Intensieve Wrinkle-Repair Retinol Serum kost € 43,00 (30ml) en is online te bestellen via deze link. Een mini om het serum uit te proberen van 5ml kost € 9,00.

 

Deze review bevat gekregen producten.

Volg:
Wilma
Wilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *